Мутафчийски към БФС: Сметки без кръчмар за мачовете!

Предполагаме, че пикът ще е след 2-3 седмици, каза генералът
Обновена: 23 мар 2020 22:06 | 23 мар 2020 22:03, Веселина Йорданова
94
Мутафчийски към БФС: Сметки без кръчмар за мачовете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това са сметки без кръчмар. Така шефът на Щаба ген. Венцислав Мутафчийски коментира решенията на работната група към БФС футболното първенство да се рестартира на 1 или на 23 май.

"Ние не знаем кога ще бъде вихърът на епидемията. Предполагаме, че най-високият пик ще стигнем след две-три седмици. Това съвпада с тези неща, които те си ги решават. Не знам откъде ги измислят тези работи", коментира той за БНР.

Още по темата

По думите му "това е пълна щуротия" и не е синхронизирано с Щаба, нито пък е било изговаряно със спортния министър Красен Кралев.

"Ние с него имаме прекрасна комуникация и си мисля, че и с него не е изкоментирано даже. Аз разбрах доводите – щели да банкрутират няколко отбора и т.н., но всяко изключение от това, което е обявено като общи мерки, може да навреди много", посочи генералът.

Според Мутафчийски рестартирането на българския спорт едва ли ще се случи през месеците май и юни. В зависимост от ситуацията спортни състезания у нас можe би ще има през лятото или пък през есента.

Всичко обаче зависи от развоя на заболяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
9
 
! Отговори
Гоооол преди 4 години
Футболните клубове да се спасяват и поддържат с пари от фенове и билети! Пари от данъкоплатците небива да се дават за ритнитопковци!
58
12
 
4
 
! Отговори
Ало Гешев преди 4 години
Годжи много си поверва нещо, кога ще му се потърси отговорност за разпространението на опасни фалшиви новини от типа на "грипа е по-опасен от коронавируса"?
57
10
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ !!! преди 4 години
Много си повярва погребалният агент Годжи.Правят някакви игри с бройката на заразените. Движат България по някакъв мръсен план.При 200 000 завърнали се от чужбина само 200 заразени ...Да бе, да !
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искрено се надявам да изпофалират футболните клубове. Те са срам за България. Не развиват детско юношески школи, а играят с треторазрядни чужденци. Не заслужават да съществуват. За съжаление обаче Борисов е пристрастен към футбола и ще тръгне да си спасява с парите на данъкоплатците. Така че пенсионерите няма да има какво да ядат, а Левски, ЦСКА и Лудогорец ще си плащат заплати от десетки хиляди левове на своите невръстни полуграмотни играчи от Коморските острови.
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Предполагаме, че пикът ще е след 2-3 седмици, каза генералът"Генералчето с раздърпаната униформа да си го завинти там, където Слънцето не огрява. Аз още 2-3 седмици блокиран, че и още 2-3 след това - няма да седя. Да се пробва, пък ще научи къде зимуват жабите.
54
11
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 4 години
Годжи и Тиквата си правят сметка без кръчмар, а не футболния съюз.Този *** се изживява като главен комендант на републиката, но ще му мине котка път скоро.Народът огладнява и ще насмете хунтата, която иначе си прави сметката да ни държи така до септември.Кръчмаря е народът, а не генерал Годжи !
53
2
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Футболистите щели да останат без заплата.?!! Футбола ни е жив зян, БФС е ОПГ и трябва да са в карантина поне някоко години за да им дойде ума в главата. Нямам нужда от ритнитопковци с основно и средно образование, мазни чалгари, наркомани и *** да ми дават акъл!!!!ГЕНЕРАЛА Е ПРАВ.
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генералче, ще си ритнеш канчето. Център - нападателят на републиката има едно удоволствие и ти искаш да му го отнемеш!
51
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В рамките на две-три минути изпълнителният директор на СЗО, Health Emergencies Programme д-р Майкъл Райън обяснява какви малоумщини и престъпления вършат тлъстото *** Борисов и разпространяващия фалшиви новини Генерал Годжи Черната Пижама в моментаLive from WHO Headquarters - COVID-19 daily press briefing 20 March 2020
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да повторя, в момента мафията на Борисов лъже както по времето на Чернобил.Защо за една седмица нито една мисирка не го попита колко, какви и по каква система тестове се правят??? При минимално тестване в момента шяхме да имаме между 500 и 5000 потвърдени заразени и възможност смърта на десетки и стотици да бъде предотвратенаЗащо нито една мисирка не попита Борисов защо подпали София заради Домусчиев?Защо нито една мисирка не попита Борисов защо съсипва икономически страната?
49
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не съм в България, но казват, че Годжи говорел по 25 часа на ден. Ставал един час по-рано.
48
6
 
11
 
! Отговори
БАТКО ВИ БОС ТАРИКАТ преди 4 години
При криза ПЪРВИ ИЗЛИЗАТ актьорчетата - алкохолици, после скачат топкоритковците - наркомани.Нормалните хора си седим и се съобразяваме... Ама някои са се взели за БОГОПОМАЗАНИ....Естествено - това са наркоманите и алкохолиците.Ще им свърши водката и коката и са в стрес.. ХЪХАЪХСЪХАЪХЪАХЪАХАЪХАЪАХХАХАХАХА
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искрено му се радвам.Все пак е новият клоун.Борисов вече се изтърка доста, а другият клоун с каскета просъществува доста кратко.Сега дойде времето на Годжи Бери с мундирчето.Въпреки че и той самият си знае че е лекар, колкото и генерал.С подарени пагони.
46
1
 
13
 
! Отговори
aa1830 преди 4 години
Те нашите отбори поне подобие на футбол да играеха, разбирам... Ама само за едното пране на пари аре нема нужда!, ще изчакат още няколко месеца!
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тия темпове докъм началото на юли трябва да се превърти половината население, но темповете ще падат с разпространението, така че може и до август-септември.
44
11
 
20
 
! Отговори
Тц преди 4 години
Абе тоя до август ли мисли,че ще си седим вкъщи. Алоо разходите си вървят,а заплатите са замразени. Не всички сме крали като депутатите та да можем да си позволим тази почивка господин кръчмарьо
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случаите се двояват всяка седмица, което не е лош показател. Обикновено удвояването е на 4-5 дни. Другия понеделник трябва да са 400 с около 65-70 хоспитализирани. Дано няколкото студени дни не улеснят разпространението на вируса.
42
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал Мутафчийски излиза за поредната пресконференция. Цяла България в хор ДА НЕ ИЗЛИЗА!!
41
3
 
20
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
То ако бяха много умни шефовете в БФС нямаше да е такова състоянието на националния и клубните отбори у нас.
40
17
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Тоя кратунковец - Мутафчийски, ще стане народен любимец още преди да приключи кризата с корона-вируса...