Китай не използва COVID-19 за геополитическа мощ

Това уверяват от китайското външно министерство
3 апр 2020 12:26,
27
Китай не използва COVID-19 за геополитическа мощ
Снимка: БГНЕС

Китай е готов да сподели своя опит в борбата с пандемията от коронавируса с други страни, но никога няма да го използва като инструмент за засилване на своето геополитическо влияние, заяви говорителят на китайското външно министерство Хуа Чунинг на брифинг в петък, 3 април, предава агенция РИА Новости, цитирана от „Фокус“.

Още по темата


"Както всички знаете, пандемията COVID-19 е внезапна криза, която изисква бърза реакция. В момента трябва да се съсредоточим върху осигуряването на безопасността, здравето и живота на хората по света. Що се отнася до ефективните мерки и опит на Китай в борбата с епидемията, ние никога няма да ги използваме като инструмент за геополитическо влияние", допълни дипломатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
11
 
! Отговори
Време е За Закон преди 4 години
Срещу Разпространение на Комунистическа Пропаганда - в частност Пропагандата на Китайската КороваВирус, пардон Комунистическа, Партия! И Нека попитам - защо не напишете статия примерно за Факта, че докато Китай крие за Чумата от Света изкупува 730 000 000, да 730 Милиона, Маски от Цял Свят - дали с цел да пази собственото си население или с цел да убие колкото се може повече хора по Света е едно и също - или имаме Акт на Война или Акт на Тотален Егоизъм!!
2
2
 
9
 
! Отговори
Цеко преди 4 години
като ти кажат 'добро утро' провери дали не е нощ :Д фейк хора
1
1
 
10
 
! Отговори
код преди 4 години
аха, добре