Два нови случая на коронавирус за денонощието

Направени са 1672 теста, 0,8% са положителните
10 мар 2024 08:00, Анисия Иванова
32
Два нови случая на коронавирус за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Два са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие, според данните на Единния информационен портал. Направени са 1672 теста, което е 0,8% положителни проби.

През изминалите 24 часа няма починали болни. В болници за лечение са 167 пациенти. От тях 35-ма са в интензивни отделения. Новопостъпил в болница е един човек.

Няма поставени ваксини за денонощието.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпросът не е до това че ваксините водят до много смъртни случаи а въпросът е какво е това НяЩо в тях сложено умишлено там и каква му е целта.Явно са знаели че ще е така но целта му не е да убива тя е страничен ефект.Причината явно е друга целта беше явно друга.Маркиране с нещо ли беше това??
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "Един въпрос не ми дава мира." ------------------- Защото в България никой не бръсне кофидевангелистите за слиива.. но това не е интересно, по-интересен е въпросът с повишената смъртност хихи
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един въпрос не ми дава мира. Австралия е ваксинирана страна. Защо там в момента има пандемия, а в слабо ваксинирана България има по няколко нови случая на ден?Втори въпрос - защо в Германия за миналата седмица има 10 пъти повече починали от България. Уточнявам, че става въпрос на глава от населението.
22
0
 
1
 
! Отговори
кофидзомби преди 1 месец
Вълната идва! Искаме мерки!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В изнесен ваксинационен пункт край село се прави двоен препек ваксина, поне 54-градусова. Убива не само всякакви вируси и микроорганизми, но и макро-такива. Бие у петите, вкръпва на момента !
20
1
 
3
 
! Отговори
НАГЛО ЛЪЖЕШ БОКЛУКО преди 1 месец
https://mdpi/2414-6366/7/8/196 заглавие: Cardiovascular Manifestation of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in Adolescents сърдечносъдови прояви, по-специално миокардит и перикардит, след инжектиране на ваксината BNT162b2 mRNA COVID-19 при тайландски юноши...Сърдечно-съдови прояви са установени при 29,24 % от пациентите, като те варират от тахикардия или палпитация до миоперикардит.От миналата година, но неудачника е винаги ваксан КАРЪК.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не бе! Не со разбрал! Ковид инфекцията повишава риска от съсиреци, и то с 250% до 2 години след преболедуване. А в Тайланд никога не са имали рнк ваксини . Те ползваха китайската , по старата технология.
18
1
 
6
 
! Отговори
мРНК Тайанд ФАКТИТЕ: преди 1 месец
Известният невролог и ръководител на Здравния научен център за нови инфекциозни болести на Тайландския Червен Кръст проф. д-р Тирават Хемачудха разкрива свързаните с ваксините бели съсиреци в популярната тайландска телевизия TV3"...това започна през последните 2 години и.. не сме го виждали преди ваксините. Лекарят забелязал това от две до една година, при около 50% от пациентите".https://X.COM/MorningNewsTV3/status/1759779126859161888?s=20 Отне много време, червеите изпълзяват от консервната кутия, а корумпираните институции и политици се мъчат да ги подпъхнат обратно!
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Тайланд имаше големи протести срещу китайската ваксина, хората искаха от правителството да купи Файзер. Файзер Бионтех е най-безопасната и ефективна ваксина срещу ковид. Това фактите и статистиките. Русия от 4 години се опитва да направи такава ваксина, но не успява. Опита да я открадне с помощта на хакери, но не успя. Фабриките им за дезинформация работят на пълни обороти, а наште антиваксъри повтарят лъжите им като папагали.
16
3
 
4
 
! Отговори
поръчка за вТайланд преди 1 месец
Учените са публикували резултатите от ново проучване, което потвърждава, че инжекциите с мРНК на Covid са отговорни за увеличаването на сериозните и потенциално фатални здравословни проблеми. Проучването установява пряка връзка между инжекциите и случаите на синдром на придобития от ваксина имунодефицит (VAIDS), различни видове рак, сърдечна недостатъчност и мозъчни разстройства.Проучването е отразено във водещата англоезична медия в Тайланд - Bangkok Post. Коспипатор е на баща ти сина.
15
3
 
4
 
! Отговори
за в Тайланд... преди 1 месец
Проф. д-р Сухарит Бхакди съобщи за разговорите си с представители на правителството в Тайланд и за лошия опит на кралското семейство с инжекциите с мРНК. Няколко членове на семейството са засегнати, включително принцеса и принц. Сега дори водещата медия Банкок Пост признава за отрицателните последици от инжекциите с мРНК. Четири месеца принцесата в кома......
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тц, от ковида не може да са печели достатъчно днеска.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еха.! Да не би да приключват с Украйна,че пак ни сервират тази "новина"?
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Тайланд имаше само китайска ваксина. Конспи , проверявайте моля ви се като пишете лъжите си, спуснати от Кремъл, вашата война е само срещу рнк ваксините, нали така!
11
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Трагична новина за зомбитата.
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бихте ли ни информирали колко човека са кихнали и колко са подсмъркнали за денонощието? Важно е. И страшно, ковид не прощава.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се ли усещате колко сте нелепо трагикомични с тези "новини"... Какво става, още не сте получили нарочно указание за прекратяване на ежедневното ковид-облъчване и не смеете сами да спрете тези излагации?..
8
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путинистите сън не спали, напълнили форума с конспирации.
7
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
170 антиваксъра в болниците. Значи умножи х 1000 и ще разбереш броя реално болни в момента.
6
5
 
5
 
! Отговори
мРНК преди 1 месец
Нюфаундленд - Либерален член на парламента 59-годишният Дерик Браг умира след битка с рак на езика на 22 януари 2024 г. Той съобщава за рака си на 14 юни 2023 г.13 юни 2022 г. - Чикаго, щата Илинойс - 17-годишната Гуен Кастен, дъщеря на конгресмена Шон Кастен, умира внезапно в съня си от внезапна сърдечна аритмия на 13 юни 2022 г. Половин година след това семеиството набеждава ковид...