Мрачна прогноза от Макрон: Границите на Европа затворени до септември

Утре той ще се обърне към нацията
Обновена: 13 апр 2020 05:58 | 12 апр 2020 22:35, Нели Христова
67
Мрачна прогноза от Макрон: Границите на Европа затворени до септември
Снимка: БГНЕС

Френският президент Еманюел Макрон не изключва границите в Европа да останат затворени до септември, съобщи BMF. Това се е случило по време на видеоконференция с профсъюзни лидери в петък.

Макрон е заявил, че поради развитието на ситуацията с коронавируса страните от Шенген може да запазят границите си затворени до септември. Френският лидер е обяснил тази хипотеза с динамиката в начина, по който протича епидемията в света. Като примери Макрон  посочил САЩ, където тепърва се очаква да настъпи пикът на разпространението на инфекцията, и страните от Азия, където не е изключена втора вълна на епидемията, съобщава "Монитор".

В понеделник предстои Макрон да излезе с обръщение към нацията, по време на което се очаква да обяви допълнителни мерки във връзка с пандемията на коронавирус. По-рано източник от президентската администрация заяви, че Франция ще продължи действието на ограничителните мерки за свободно движение на гражданите в страната след 15 април. По-рано тази седмица  Европейската комисия (ЕК) препоръча на държавите-членки на ЕС да удължат ограниченията за пътуване на граждани в рамките на Шенгенското пространство до 15 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
a bon преди 4 години
ta tova e ugasno..Makron se e sepnal ..
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо жената няма да може да се челастри в командировки
46
2
 
10
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Всички ръководители вземат популистки мерки. Невежеството ги е издигнало и Невежеството очаква от тях да го спасят. Ако забелязвате още няма изяснени статистически данни. Когато излязат ще бъдат изопачени. Интересно какво доводи ще имат през Септември.
45
3
 
15
 
! Отговори
Власта преди 4 години
Затварят пазарите и останалите домати и краставици на старческите домове каза ББТе едва ли ще изядат всичко това обаче има едни в маалите който ще питат и за ощеТака с държавни пари ГЕРБ си гарантират спечелването на изборите.
44
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SSЕдни и с бой трудно ще ги накараш да си сложат маска. Ако го направят, то ще е от страх и ще смъкват маската веднага щом полицаят си обърне гърба.Но на тези същите държавата ги хрантути и им чисти махалите за сметка на джоба на данъкоплатците. За тях и безплатни маски ще има, както обеща вождът и учителят на нацията /щял да раздава безплатно на тези, които не можели да си купят, не че те искат или че са чак толкова безпарични, де/.А ние сами ще си шием и ще ни глобяват.
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГерманецВ повечко ти идват едни други, дето сами си ги поканихте и ги посрещахте с плюшени мечета.Вирусът не знам колко ще ви навреди, но поразиите от тези ваши гости ще са в пика си след 20-30 години, когато бъде налице резултатът от многоженството, многодетството и неизкоренимия консерватизъм на тези, които вашата фрау покани, та подпали цяла Европа.
42
2
 
1
 
! Отговори
Бг преди 4 години
До #56Само факти цитирам. Проблем с фактите ли имаш? не казвам че ще си спаси ваксината на Бил еди кой си :)......
41
7
 
16
 
! Отговори
Handel преди 4 години
До БГ #52: Коронавируса няма да ни убие, но ваксина за него, създадена от Бил Гейтс... тогава вече наистина ще стане страшно.
40
16
 
17
 
! Отговори
Германец преди 4 години
По-добре завинаги затворени, че източноевропейцките взехте да ми идвате в повечко.
39
14
 
4
 
! Отговори
SS преди 4 години
Когато писах преди месец българи купете си маски.Ушийте си или си направете анархистки противогаз,никой не вземаше нещата на сериозно.Сега задължиха ли ви да носите маски по улиците?Да слушате друг път какво ви пише SS !
38
2
 
13
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Бил Гейтс финансира разработването на ваксината, но няма да са готови и септември...
37
4
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 4 години
Абе ако е до септември се радвайте, тъкмо Боко да се докопа до изборите
36
10
 
46
 
! Отговори
Лицемерие преди 4 години
Да кажеш че.света ще спре докато не изчезне к19, е все едно да кажеш когато рака изчезне, или левкимията или инсулта, или инфаркта или спина, или катастрофите по пътищата... Тук има друг план за хората и ще се разбере скоро
35
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още в началото на март Бойко се изцепи, че пикът на заболяването щял да бъде през септември. Явно е знаел нещо от преди това. После почнаха да се разтягат локуми с един месец извънредно положение, после два месеца...Летни почивки няма да има и който е правил предварителни резервации ако може да си изтегли обратно парите, докато не е станало късно.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
значи ще печатаме по 2 трилиона месечно на световна сила.интиреснокога ли ще спрат парите за уаустриитинтиресно
33
1
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Просто реалист!
32
6
 
0
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 4 години
***, мацки! Я си прочети статията. Може би има Грешки. Докато френският геронтофил е без значение.
31
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен каза да излизат хората. И ще излязат само 10-те болшевики почитатели на Радев и това ще е. Ще им наложат по 300 лв. глоба и ще се приберат с подвити опашки, като емигранти по време на коронавирус.
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A защо само досептември?... Защо не до догодина? И не може ли да използваме тази рядка възможност да се изолираме от африканските австралопитеци с малко по-солидни стени? Не може ли да минираме морето и сухопътните си граници?
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо всички са се вторачили в тоя септември. Да няма някакво струпване на звезди или Бил Гейтс знае нещо.