СЗО: Следващият епицентър на коронавируса може да е Африка

На континента е регистриран ръст на заболяването
17 апр 2020 22:45, Петя Славова
82
СЗО: Следващият епицентър на коронавируса може да е Африка
Снимка: БГНЕС

Следващият епицентър на коронавируса може да се окаже Африка, предупреди Световната здравна организация, цитирана от "Би Би Си".

През изминалата седмица на континента е регистриран ръст на случаите на заболяването, съобщава БНР.

Досега в Африка са регистрирани близо 1000 смъртни случая и над 18 000 заразени - тези нива все още са далеч под Европа и САЩ.

Но СЗО предупреди, че коронавирусът явно се разпространява от африканските столици. И изрази притеснения, че континентът няма достатъчно респиратори, за да се справи с Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос?ЕБОЛА какво ще го водят!!!!
58
2
 
24
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
На нас не ни трябва Африка.Ние си имаме "махали"те са основният инкубатор и генератор на всякакви зарази и не само на COVID-19.Така,че при нас ще изпаднем в някакъв "push pull"-ов режим.Тоест таман ще затихне някаква епидемия,а от махалите ще се появи отново заразата.Обитателите на тези махали не се отличават с голяма любов към дисциплината,трудолюбието,образованието, а да не говорим за личната и обществена хигиена
57
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус най -вероятно е бил създаден в САЩ. Скоро.истината ще излезе наяве и тогава Тръмп ще се чуди какво да говори. Една много добре аргументирана статия се появи тези дни в независимото издание globalresearch.ca и беше разпространявана в туитър .За нула време материалът беше унищожен и изтрит.
56
7
 
3
 
! Отговори
асд преди 4 години
Там ще е ад вече. Господ им го праща за редицата злини дето се вършиха там, убиваха словнове заради слоновата кост, замърсяваха с живак заради злато
55
1
 
18
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Сега е момента да докараме в Европа 300 милиона африканци, за да се спасят от Ковид-19.
54
1
 
5
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До АнонименПо-скоро, причинно-следствена връзка.
53
1
 
24
 
! Отговори
Додо преди 4 години
"Следващият епицентър на коронавируса може да се окаже Африка, предупреди Световната здравна организация, цитирана от "Би Би Си"."=========================================Знаейки методите на "работа" на СЗО и Би Би Си, както и кои са господарите им, това е просто лубрикиране на новината, че милиони африканци ще бъдат докарани земите на Европееца по предтекста за "хуманитарни 'бежанци'" от китайският вирус. Дупe ни яко, ако не си затворим границите и върнем въоръжената гранична охрана!
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко че няма истински лидери като Тръмп да им отрежат дебелите заплати на тея чиновнически ***, и да се затвори това котило на корупция, наречено СЗО.
51
3
 
25
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Тръмп им спря кранчето на тия безобразни храненици и послушници на Глобалистките елити и сега от вчера се активизираха с медиен шум. СЗО е паразитнa, абсолютно вредна за обикновения човек и подвластна на Кабала организация, която трябва да бъде изметена. Те, в колаборация с китайските комунисти предизвикаха епидемията с китайския вирус.
50
2
 
32
 
! Отговори
! преди 4 години
СЗО много сериозно се изложиха и продължават всеки ден да дават противоречиви сигнали. Първо, маските не били от полза, после били....и много държави се побъркаха да издават наредби, като нашата например. После казаха, че е много опасно да се отпускат мерките, а на другия ден излязоха с декларация при какви норми може да стане. Всеки ден при тях заповедите са предпоследни, а това е несериозно за такава организация. За първи път да съм съгласен с психясалия клоун отвъд океана...
49
1
 
6
 
! Отговори
до 55 преди 4 години
Ай пак да повторя, престани да се правиш на Гуру.Логиката подсказва, че в най-бедните държави бумът ще е най-висок.
48
0
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Тия да не са станали приятели, с ковид - 19 та знаят толко много?!
47
1
 
10
 
! Отговори
Не СЗО преди 4 години
Без да получавам стотици милиони долари като СЗО бих казъл че следващия епицентър ще е в южна америка, средната възраст 35-40 г. Повечето от населвнието е 35-65 г. Прод. На живот средно 76-7 г.Да видим ако аз изляза прав, а не СЗО дали няма накрая да ги вкарат в затвора за престъпления срещу човечеството!!!!
46
2
 
19
 
! Отговори
Б(м)Х преди 4 години
Вирусът удари първо развитите страни и тези, в които има най-много движение и мобилност. За Африка не знам(а и надали някой може да даде точна прогноза), но с тези ниски нива на хигиенми навици, липса на вода в сахарска Африка нищо добро не очаквам.Но като че ли на тях им пука за нас, та и аз да се кося за тях...
45
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Африка и русия Тъ,,по население и нищожна здравна система
44
0
 
17
 
! Отговори
Африка преди 4 години
19.7 е среднара възраст в африка, продължителността на живота средно е 64 г.В този диапазон засегматиъе фатално от коронавируса ще са пренебрежимо малък процент сраянен към другите болести, които вълуват там
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Африка е най-зле, кой и каквото и да ми говори.А ако не вярва - нека сам да ходи там, за да се убеди...ако упее да се върне."Няма такава държава" - Хм, а Африка?
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЗО пак лъже Тръмп. Обещава му Африка, а вече 700 хиляди в САЩ. Защо им плащаме за фалшиви новини?
41
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус е някакъв евролюбец и евроатлантик. Иска да си живее в Европа, а те го пращат в Африка.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 44Това че си глупав и неграмотен не е мой проблем!!!