Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как го лекуваме

COVID-19 достига пика си 40 дни след появата на първите заразни в дадена страна
93
Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как го лекуваме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Коронавирусът изчезва сам след 70 дни, независимо как опитваме да го спрем. Това обяви сензационно проф. Исак Бен-Израел, генерал-майор от израелската армия. Той е бивш съветник по въпросите на кибернетиката на премиера Нетаняху, а сега ръководи изследванията в сферата на сигурността в университета на Тел Авив.

Още по темата
Според него всички усилия да се ограничи заразата така или иначе ще доведат до един и същ резултат, защото К-19 има собствени граници, съобщи БНР като се позова на в. “Дейли телеграф”.

Анализи показали, че вирусът достига своя пик около 40 дни след появата на първите заразни в дадена страна и след това кривата започва да върви надолу и затихва около 70-ия ден.

Тази тенденция се забелязва както в страни под карантина, така и с не толкова строги мерки. Според професора блокирането на икономиките нанася големи вреди, а ползите са малки. Когато медии в Израел го попитали как вирусът ще изчезне без никаква намеса, той отговорил: “Нямам обяснение. Може да е свързано с климата, а може и животът му да е ограничен”.

Руски учени от болница в Москва пък започнаха да изпитват нова методика за лечение на К-19 с хелий, съобщи Интерфакс.

Те се позовават на ефикасността на използването на хелий при остри белодробни заболявания. Този газ може да предотврати кислородния глад и по този начин да помогне за ранната профилактика на усложненията. Интерес към технологията са проявили поне 10 страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
И знаете ли, то не е за вярване - добавил проф. Исак Бен-Изсраил, - евреите нямат нищо общо с цялата вирусно-икономическа конспирация!
61
1
 
6
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Добра новина, като изключим какви поразии е способен да направи за тия 70 дни !
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми това е ясно от 1970 години - мисля че някой го показа като описание в учебниците по биология - дали за лекари, дали за ученици или за нещо друго не мога да си спомня. Реално пък цял свят е под блокада от тип вирус известен доста отдавна, с висока заразност и ниска смъртност, но въздействащ основно на хора след пенсия. А как се лекува още се търси.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това значи само едно,че този вирус е химически,а не биологически ...,или по точно казано е създаден изкуствено в лаборатория
58
1
 
10
 
! Отговори
невероятно,но факт! преди 3 години
По принцип грипът ако се гълтат лекарства/антибиотици и т.н./ преминава за 7 дни,а без лекарства -за една седмица!
57
3
 
4
 
! Отговори
хм преди 3 години
До Анонимен Не е точно така. Целта е изкуствено предизвикания имунитет да е с много по-силен и траен ефект от естествения. Зависи от приложената ваксина и към кои компоненти на вируса е ориентирана. Опитват и универсалност да прибавят към качествата на бъдеща ваксина - т.е. да действа на всички видове корона вируси. Но те първа ще разберем какво и как е възможно.
56
0
 
16
 
! Отговори
До 64Наблюдател преди 3 години
На български Не е приносител а Преносител ! Да ви направят малко курсове по български !
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генералът има ли мнение по "мистериозната болест"която се появи в САЩ през пролетта на 2019 година за която обвиниха Електронните цигари? Симптоми:"суха кашлица,задъхване и болки в гърдите,голяма част от пострадалите се оплакват от висока температура,втрисане,отслабване и умора.70% от болните са имали гастроинтестинални симптоми-повръщане, диария, прилошаване те обикновено са започнали преди респираторните проблеми"
54
9
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Само дето, изчезвайки, взима със себе си и приносителят.
53
5
 
7
 
! Отговори
Има логика ! преди 3 години
И обикновената хрема е причинена от короновирус и също така сама изчезва след 7 дни, независимо дали я лекувате или не !
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Ако не се създава иунитет с преболедуване не може и ваксина да ти направи имунитет.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом официалната му регистрация е под номер 2,неофицалната-19,значи е неустойчив по трайност.350
50
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я гледай ти!Един генерал-майот от израелската армия знаел повече от всички професори,вирусолози,изследователи и медици от СЗО и целия свят.Тоя да не е като Тръмп,дето предлага да си инжектираме дезифектанти?
49
14
 
29
 
! Отговори
сравнение преди 3 години
Половин месец трябваше на съветските комунисти да признаят за инцидента в Чернобил.Колко ли време ще е необходимо на китайските да си признаят за инцидента в Ухан?Пръв за това,че вирусът е изкуствено създаден заговори не кой да е а професор Люк Монтание-Нобелов лауреат и откривател на вируса на СПИН.Светът трябва да настоява за независимо разследване на епидемията!Да помислим как можем да направим протест пред китайските посолства навсякъде в света.Искаме да знаем истината кой ни причини това!
48
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия болници, дето лекуват с хелии ще заприличат на рекламен клип на Харибо, чувал съм че запасите от хелии са ограничени и всяка държава ги съхранява при специални условия - хелият преминава през всякакви прегради и се съхранява много трудно - течният хелии примерно изтича през стените на съда, независимо от колко плътен материал е направен. Веднъж изпуснат в атмосферата хлеият излита в космоса и се губи безвъзвратно.
47
8
 
9
 
! Отговори
хммм преди 3 години
Днесбг много сериозно заглавие. Даже и ШОК и останалите жълти медии не биха си позволили да публикуват такива мощни сапунки. Ще видим дали в края на май ще има заразени, според вас около 1ви юни вече няма да има такива. Когато пишете че през 2035 хората ще живеят на Марс е без значение, защото никой не ви взима на сериозно научните статии, бяха толкова сериозни че дори премахнахте рубриката и сега има на нейно място Хороскопи.Тая новина обаче е направо нереална, на фона на паниката която всяхте.
46
1
 
4
 
! Отговори
посмали , преди 3 години
След това друга писен ще запеят. Това си е история на бъдещето!
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен64 "Примерно ако си засееш соя от Монсанто"Защото е хибрид и признаците не се онаследяват. Агрономите затова учат 5 години в Аграрния Университет.
44
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Вирусът мутира"Кой си ти бе недоучило българско професорче, сигурно нямаш и диплома за средно образование, макар че си ходило до 11клас, но не си си взело матурите, но тролиш ли тролиш ..прочети си минусите най на края
43
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът мутира , заради това стават повече от 70 дни , това се опитват да обеснят световните лидери , страх ги е да не мутира до такава степен , че всички да умрем понеже всички едновременно ще имаме нужда от аспиратори , но лекарят е прав вирусът не е вечен не е жив организъм зададено му е от обстоятелствата колко ще живее .