Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие

Няма починали, броят на жертвите у нас остава 232
Обновена: 3 юли 2020 07:00 | 3 юли 2020 07:00, Камелия Цветанова
239
Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

161 са потвърдените случаи на COVID-19 в страната през последното денонощие, показва справка в Националната информационна система. 

Още по темата


Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благовград-5, Бургас-8, Варна-15, Велико Търново-15, Кърджали-2, Кюстендил-12, Ловеч-2, Монтана-2, Пазарджик-6, Перник-1, Плевен-2, Пловдив-8, Разград-2, Сливен-6, Смолян-6, София област-13, София град-49, Стара Загора-4, Хасково-1, Шумен-2.

Така потвърдените случаи в страната достигат 5 315, от които активните са 2 281.

Няма починали през последното денонощие и броят на жертвите на коронавируса у нас остава 232.

Излекуваните са още 80 или общо от началото на пандемията -  2 802.

В болница са настанени 443-ма пациенти, като от тях  31 са в интенвизвно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
6
 
2
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Като няма какво да кажеш почваш да изопачавяш думите на другите - много морално и неегоистично от твоя страна.Ако се разболееш си има медици и болници, които да те лекуват - все едно някой непознат трябва да го е грижа за теб. Това от кога е така, защото аз не помня преди 2 месеца някой друг да се е грижил за моето здраве освен мен. Освен това семействата, които остават без доходи и децата им ще живеят в мизерия не са виновни, че ти си болен и нямаш право да искаш да страдат заради това, ясно?
100
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен всичко е една лъжа и измама! Може би един ден всичко ще излезе наяве!
99
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113Проблема е голям. С едан дума органите на реда се месят в живота на хората и заради някакъв тест който може да е некачествено произведен и да даде грешен резултат хората да трябва да седят под карантина за 14 дни.
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До обективен. И как точно 1 милион от 7 са 70%?
97
4
 
9
 
! Отговори
Яким Вълев Донев 3 преди 3 години
Какво само ми приказвате за тая КОРОНА ?!?! Що НЕ приказвате за БУМА на Онкологични Заболявания в последните 20 години ?!?! Що НЕ говорите колко са се увеличили тежките форми на Диабет ?!?! А Сърдечно - съдовите заболявания ?!?! Това са ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ И СТРАШНИ НЕЩА ... От които обаче Ви държат настрани и никой НЕ обръща внимание !!! Което е ИСТИНСКАТА ТРАГЕДИЯ на тази наша заблудена от едни поръчкови медии Нация... Знаете ли КОЛКО ТЕЖКИ ИНСУЛТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ НА ДЕН И КАК СЕ ГЛЕДА ТАКЪВ ЧОВЕК?!
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден тестват един болен по 2 пъти за да увелечиват бройката.
95
1
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До До БауЗначи ако на някоя мутра му пречиш, няма проблем да те гръмне. Беден си, по-ниско си от него. Ако се разболееш от нещо никой не бива да му пука вече за теб ... Логиката ти е желязна.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тези 161 сигурно половината не са положителни...и така
93
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен преди 3 години
Ти като имаш много гънки обясни как тези лелки-шивачки поне хрема нямат - явно всички са в блестящо физическо състояние, що ли? Нали вируса покосява всичко дето не е от лекоатлет нагоре?
92
2
 
4
 
! Отговори
отново ръст? преди 3 години
И 1 новозаразен е ръст, но заглавието звучи подвеждащо. Спрете се, бе!
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКато цяло смъртността е на нива като тези от предните години, а за починали от корона се смятат и хора НЕ тествани за корона, но показали респираторни проблеми през последно време, но починали например от Онкологично заболяване или друго несъвместимо със живота състояние
90
2
 
5
 
! Отговори
Яким Вълев Донев 2 преди 3 години
Единствено в България , Сърбия и още 3-4 Държави пуснаха хора на Спортни Мероприятия! Вижте че в почти цяла Западна Европа сигурно до края на календарната година НЯМА ДА ПУСКАТ ХОРА на Спорт!!! Единствената ми забележка е , че много се говори по Българските Медии за КО ВИД 19 ! По 50 пъти на ден - КОРОНА та КОРОНА ..... Малко се прекалява с паниката и страха !!! Има поне 10 ДОСТА ПО - СТРАХОВИТИ ЗАБОЛЯВАНИЯ , от които наистина ТРЯБВА ДА ВИ Е СТРАХ !!! .......
89
6
 
3
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Става въпрос за много човешки животи - не само за тези на старите и болните, които може и да изкарат някой месец още отгоре, но и за семесйствата на всички с фалирали бизнеси, съкратени, с орязани заплата и т.н., които ги очакват години на мизерия - много след като старите и болните са умрели от нещо друго.
88
4
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ОбективенТози номер на магъра не работи. Ако гледаш само България, да малко са. Ама САЩ, Бразилия?
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишете си каквото искате, но ще ви кажа лични наблюдения от тук в Швеция от мои роднини лекари, а и от официални публикации напоследък: Тук короната се разпространи безконтролно - 120 човека са в интензивно с доказана корона в момента, много от тях без респираторни оплаквания, но с онко заб и тн, починали под 40 год - 20 с тежки продружаващи заболявания. Леко увеличение на смъртността в домове за възрастнио на пациенти без корона - предполагат, че е заради забраната да си виждат близките, това е
86
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами те за това постоянно тръбят че не се изграждал имунитет от коронката. Заради фалшивите тестове. Изкарват те позитивен и след месец си правиш тест за антитела, но такива няма. Все едно коронката е решила да си направи харакири и да се самоунищожи щото си много готин и си си носил маската навсякъде
85
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички разбрахме как ги намират. Отива леля Минка до болницата понеже се е порязала, и я пишат корона. Намират антитела у бай Минчо понеже е изкарал вируса през Януари още, и сега дава положителна, правят му още 4 контролни, общо му излизат 3 положителни теста и пишат - 3 нови положителни теста .. та така .. тия 161 нови положителни теста реално я има 10-20 новозаразени безсимптомни и 2 каращи го малко по-тежко, я не .. никой не ви вярва вече на простотиите, а маска ще ви сложим ама друг път
84
11
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Няма драма. Специалистите вирусолози казват, че вирусът ще отмине когато около 70% от народа се сблъска с него и се придобие групов имунитет. Досега констатираните заразени са над 5000, а на практика са поне десет пъти повече. Изводът е, че когато установените случаи станат около 1 млн., тогава всичко ще утихне. Колкото повече млади и здрави организми се сблъскат с вируса, толкова по-бързо той ще отслабне.
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактМного хора със СПИН също нямат симптоми... Ще се разцелуваш ли с някой позитивен...? Факт е, че ти липсват доста гънки по....
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До QwertyЩе почнат да лъжат : Днес направихме 10 000 теста и открихме 249 нови. А ходи доказвай, че лъжат.