Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие

Няма починали, броят на жертвите у нас остава 232
Обновена: 3 юли 2020 07:00 | 3 юли 2020 07:00, Камелия Цветанова
239
Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

161 са потвърдените случаи на COVID-19 в страната през последното денонощие, показва справка в Националната информационна система. 

Още по темата


Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благовград-5, Бургас-8, Варна-15, Велико Търново-15, Кърджали-2, Кюстендил-12, Ловеч-2, Монтана-2, Пазарджик-6, Перник-1, Плевен-2, Пловдив-8, Разград-2, Сливен-6, Смолян-6, София област-13, София град-49, Стара Загора-4, Хасково-1, Шумен-2.

Така потвърдените случаи в страната достигат 5 315, от които активните са 2 281.

Няма починали през последното денонощие и броят на жертвите на коронавируса у нас остава 232.

Излекуваните са още 80 или общо от началото на пандемията -  2 802.

В болница са настанени 443-ма пациенти, като от тях  31 са в интенвизвно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
7
 
3
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 3 години
ЗАЩО винаги намесвате Политиката в здравни въпроси и тематики ?!?! И аз НЕ ги харесвам Управляващите. Тоест аз НЕ харесвам никоя Парламентарно представена Партия. Харесвам единствено определени личности и изказванията им от някои Партии. Но какво по - точно са Ви виновни ГЕРБ в случая ?!?! Това е из цял Свят ! Не е само в България! Просто Управляващите се възползват от КО ВИД ВЪЛНАТА и си "взимат" едни пари за ЗДРАВЕ от Европа... Но НЕ са те виновни за появата на КО ВИД и рестрикциите !!!.....
80
3
 
7
 
! Отговори
Statistik преди 3 години
За последните 4 дни - 624 новозаразени. Точно толкова имахме на 10 Април - 624 общо.Тогава, на 10.04 имахме 230 в болница от тези 624 и 33 в интензивно.Сега, от 624 нови имаме само 9 човека ръст в болниците и нито един в интензивно.9<230, 0<33. Това как си го обяснявате?
79
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До До БауСтава въпрос за човешки живот. Не можеш да го сравняваш с това, че ти е развален .. комфорта. Говорим за прости неща все пак (които се изискват от теб), маска-дистанция-миене на ръце. Ти обаче си искаш старият живот пък ако умрат няколко хиляди болни - голям праз.
78
6
 
7
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Те могат да увеличат тестовете, за да изкарат болни, но това не може до безкрайност. Скоро ще достигнат своя максимум и ще излизат новини, че оздравелите са повече от заболелите. Но като не разбират от математика си мислят, че са много хитри.
77
4
 
3
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Прав си - застрашените искат всички които не са застрашени да спрат да си гледат интереса. Това си е егоизъм от всякъде.
76
7
 
7
 
! Отговори
Сбогом свобода! преди 3 години
Все още имате право да излизаме. Няма полицейски часове, няма и гранични пунктове по градовете, маски на открито и още какви ли не прибързани (при този брой заразени) ограничения. Като станат с хиляди, тогава със седмици няма да можете да видите чист въздух и слънче. Сега е времето да си кажете последно сбогом. От тук нататък демократичните ни права ще бъдат потъпквани и всички ще се отнасят с нас все едно сме животни.
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как все по около 160 на ден. Да не му е на някой любимо число.
74
8
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Хората в световен мащаб се успокоиха като се разбра, че са застрашени основно болни и възрастни. Егоизма блесна веднага. :(
73
16
 
17
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Малко факти, колкото и да не ви харесват:1. Има грешки в тестването - факт2. Няма повишена смъртност спрямо миналата година в България - факт3. Няма нарастване на заразените в Гърция, въпреки българските турсти - факт4. Кирил Домусчиев се излекува за 3 дена - факт5. Нито един държавен глава на голяма държава не носи маска - факт6. Няма нито един починал държавен глава или премиер, въпреки че всичките са в рисковата група - факт7. От 20 шивачки от пловдивско нито една няма симптоми - факт
72
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
200 000 регистрирани заразени само за вчера в Света, а *** Тулупа твърди, че тук го лъжат...Понеже само ГЕРБ и Бойко са му в празната кратуна и си е наврял, като щраус главата в пясъка...
71
2
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
За сравнение какво е положението в Сърбия за последните 24 часа:Брой направени PCR тестове: 9013;Брой положителни резултати от тестовете: 359;Брой починали: 6.
70
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента има съмнение за достоверността на тестването.
69
7
 
8
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Моля Ви бе, много Ви моля, покажете една рецептичка бе. Една единствена рецептичка на заразен, който е на домашно лечение. Дайте интервюта със заразени и вече оздравели. Всичко останало са щуротии и манипулации.
68
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е нормално тази година да няма нито един починал от грип,както в България така и по света,не е нормално да хората да умират единствено от ковид-19,а не от други болести,всичко е лъжа! Тестовете за ковид-19 също са неточни,като те отчитат всеки коронавирус за ковид-19,всякак настинка,грип,пневмония - ковид 19,това е лудост! Зимата ,когато има грипна епидемия сигурно ще отчитат по 500 000 заразени с ковид-19,въпреки,че това ще е грип! Цели се някаква глобална брутална манипулация с тоя вирус,който всъщност е 100-тици пъти по малко заразен,от колкото го описват! Как така в България и по света
67
1
 
7
 
! Отговори
опа преди 3 години
в Министрество на земеделието как е положението, има ли Корона и там, е ни вопъл ни стон от там откакто го затвориха за дезинфекция. Танева жива ли е или е под карантина?
66
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече можеш да попаднеш за половин месец под домашен арест след донос, че си бил контактен с кварталния бай Х., който е взел 1300 лв. за да се пише коронован. Ако имаш неблагоразумието да разрешиш да те тестват с техните тестове, отиваш за един месец в бокса и то в разгара на лятото. Каквото и да направиш, за да докажеш че си здрав няма никакво значение. Абсолютна диктатура!
65
3
 
1
 
! Отговори
До Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха. Ти, ако мислиш, че проверяват, дали всички умрели имат вируса... значи си голям балък...=====Балъка си ти - обшия брой починали спрямо миналата година не е мръднал - а за това няма нужда от ексхумация и е трудно да го скриеш, капиш?
64
5
 
9
 
! Отговори
Pf преди 3 години
Ми то в цял свят броят на заразените се покачи. *** на нас все някой ни е виновен -премиера,щаба,китайците,дискотеките,мутрите... Истината е ,че сами сме си виновни. Аз също съм против затварянето на всичко както беше,но гледам да се ограничавам за кафенета или да нося маска където е задължително. Футболен фен съм,но не ходя сега на мач ,за да се залепя до разни непознати на 10 см разстояние. Разхождам се в парка,но без да сядам на бира с още 10 човека. Тъй че,всичко е до възпитанието.
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както и да лъжете Овчелюдите, заразените си остават 5-6% от всички тествани.Просто в началото *** не правеха тестове за да могат да се хвалят
62
6
 
6
 
! Отговори
електорат герб преди 3 години
Айди само ни лъгат няя никакви корони искат да ни чипират им дават по 5 хиляди да ги пишат с корони