8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая

Общо случаите достигнаха 7411, 529 пациенти са в болници
Обновена: 14 юли 2020 06:15 | 14 юли 2020 06:15, Камелия Цветанова
164
8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

159 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа, което е с 82 повече от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата

Общо случаите достигнаха 7411, като от тях 3618 са активни. Излекуваните лица са 3517. От тях 198  са през последното денонощие.

В болници са настанени 529 пациенти с доказана коронавирусна инфекция.  29 от тях са настанени в интензивни структури.

Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 276.
През последните 24 часа са починали 8 души.

Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 2; Бургас - няма; Варна - 5; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца и Габрово - няма, Добрич - 12, Кърджали - 1,  Кюстендил - 4; Ловеч - 5; Монтана - 3, Пазарджик - 1; Перник - няма; Плевен -1, Разград - 1; Русе - 4, Пловдив - 8; Сливен - 2; Смолян - 3; София област - 6; София град - 73,  Стара Загора - 8, Търговище - 1, Шумен - 2, Ямбол - 1.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
10
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Е няма логика, разбира се.Те данните предишните дни се пишеха спрямо настроението на Баце и компроматите.Сега вече си идват на местата.Ако случайно не си загледал и прочел по внимателно се отчиташе броя на положителните тестове, а не броя на положителните хора.Те няколко доктори казаха,че има манипулации, ама мисирките си мълчаха.Ти си положителен, пускат ти тест 10 пъти ,опа 10 положителни теста.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да проследиш кой и кога се е заразил от грип. Но може да се проследи кой е умрял от него. Изключвам кинетичната енергия, защото е само предположение.
46
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Процентите новозаразени от както ги следя са от 3-4% до около 9% ако са уцелили"клъстер"! По-важни са други бройки и проценти! По-важно е, че лекарите в провинцията хвърлят оставки!Никой не иска да работи за Мутрата и Шайката му от крадци.
45
5
 
7
 
! Отговори
математика преди 3 години
Статистиката не е реална, това е математика, няма как от 300 да намалеят чак толкова при условие, че няма никакви нови мерки и митинги. Освен това правят и по малко тестове. Може би има повече без симптоми, а те за съжаление разнасят и сред рискови групи. Въобще скоро цялата система ще абдикира, не е възможно да се проследява лесно развоя, ние нямаме толкова хора и да се следи за карантина. Ще има рязък скок в цифрите.
44
12
 
6
 
! Отговори
нострадамус преди 3 години
на 16 юли боко е аут
43
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни измишльотини.Истинските резултати са при влизащите в Гърция.В нашите болници и лаборатории никой не изследва а лекуваме хората от други болести
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя с кинетичната енергия ме уби. Хем разбира от физика, хем от медицина. Машала!
41
3
 
20
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
И като са починали преди много хора от свинския грип какво? Сега отново ли да дадем дан на онази с косата? Толкова ли е трудно да се поограничим малко, докато премине бурята!? Това са човешки животи, бъдете хора а не ...Всеки живот няма цена! Или щом не е ваш или на близък, това е статистика, а? Безсърдечни хора, правещи някакви сметки!
40
10
 
5
 
! Отговори
Баш Толупа с Чекме преди 3 години
Поклонете се пред Великия Торбалан и той милостиво ще ви пощади! А сега намордника, удряш чутура пред великите му нозе и марш дома да се заключиш до второ нареждане!
39
12
 
11
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Кантарджиев нали ви каза? Трябва да протестирате тихичко, иначе ще има повече заразени. Вие не го послушахте, вчера пак искате оставки.... Е, ето резултата, даже и 8 човека набързо са умрели. Ако си кротувате и оставите Бойко на мира, статистиката ще се оправи за 2-3 дена
38
6
 
13
 
! Отговори
Мунчо Радев преди 3 години
Това е само началото! А и другаря Божков се погрижихме китайския вирус да обхване огромни маси българи. Дайте ни седмица и ще разберете за какво говоря!
37
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак лъсна измамата с нуждата от мерки. Вече доста дни минаха от протестите и при тестването това трябваше да даде отражение, а вместо това дори намалява процентът положителни проби.Но да не забравяме все пак Кой назначи днешните НОЩ-ници...
36
2
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
За този по-надолу, ИНФАРКТИТЕ И ИНСУЛТИТЕ СИ ГИ ИМА. НО НЕ СА ЗАРАЗНИ, ПАНИМАЕШ?
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ту лупа потъва и искаОтмъщението да завлече всичко след себе си! Какво ли още ще измисли като знаем страхливата му и подла душица
34
3
 
2
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
До 35 значи твърдиш,че Коронката е някакъв естествен катализатор на естественият подбор.Ми в такъв случай,какво по-хубаво от това за нашия народ? :)
33
4
 
10
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
Тоя *** повтарящ някакви 4000 починали от свински грип има ли средно образование? *** та ***, никъде няма подробна статистика.
32
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички болести изчезнаха и остана само корона.Няма свински грип,инфаркти ,инсулти и тнт.Корона та корона!Еми заразени,ще им мине какво да ги направим-вирус е.
31
13
 
11
 
! Отговори
БойКОВИД преди 3 години
Чекмеджето е заредено с кюлчета и дебели пачки евро, ако стане напечено слагам в един сак и бягам извън граница
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕлемагУмнико... За милионен път е обяснено. Вируса в катализатор който ускорява всички процеси от другите заболявания. Ако те ударят с бухалка по празната кратуна... от бухалката ли ще ти притъмнее на очите ... или от кинетичната енергия на удара?
29
5
 
18
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
8 починали вчера! Това е много вече. Тук разни плиткоумници ми броят броя тестове. Починалите са важни, а те са сериозен индикатор. Ако се запази така, ще стане много лошо...