Берлускони: COVID-19 беше най-трудното изпитание в живота ми

Медийният магнат бе изписан от болницата
14 сеп 2020 22:00, Нели Христова
14
Берлускони: COVID-19 беше най-трудното изпитание в живота ми
Снимка: БГНЕС

След 11 дни престой в болницата с коронавирус, бившият италиански премиер Силвио Берлускони напусна лечебното заведение усмихнат. Пред журналистите, събрали се отпред, той сподели, че това е било "може би най-трудното изпитание в живота му".

Още по темата

83-годишният медиен магнат, който даде положителен тест за COVID-19, след като се завърна от почивка в луксозната си вила в Сардиния, беше приет в болницата "Сан Рафаеле“ в Милано на 3 септември с белодробна инфекция.

"Първите три дни бяха изключително трудни", каза той пред журналисти на излизане от болницата.

Две от децата му - дъщерята Барбара (36 г.) и синът Луиджи (31 г.) - също се заразиха с вируса, както и любовницата му Марта Фаскина.

"Беше трудно. Слава Богу, благодарение на лекарите преодолях това, което беше може би най-трудното изпитание в живота ми. За пореден път изглежда, се измъкнах!“, каза той, след като вървеше бавно, но без помощ, пред камерите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най голямото изпитание бе да заплащаш обезщетенията на малолетните *** силво не се прави на луд дъртьо.
10
0
 
3
 
! Отговори
Коцкар преди 3 години
Като се има предвид, че предишните предизвикателства пред Берлускони той решаваше с ударни дози Виагра го разбирам.
9
1
 
9
 
! Отговори
Бе бате преди 3 години
Най-трудното изпитание те чака пред портите на Свети Петър !
8
2
 
3
 
! Отговори
Каквото и да говорят преди 3 години
Лузърите, Берлускони е ***.ти пи.ча. Евалата на Италия, че имаше такъв премиер. Това бяха златните години на Италия. Можете да видите за какъв икономически бум говорим. А за мафията? В Италия винаги е имало и винаги ще има. Когато не засяга обикновения човек, не виждам какво трябва да ни бърка. Няма държава в която да няма мафиотски кланове. От най-развитата държава в света - Япония, до най-изостаналата ЦАР.
7
5
 
5
 
! Отговори
Агент Клинт Гън, ЦРУ преди 3 години
Като всеки един успешен маркетингов продукт COVID-19 има нужда от добър advertising, демек реклама. Иначе няма да има добър пласмент.
6
1
 
5
 
! Отговори
Долу коронизма! преди 3 години
Вече ми стана досадно да "научавам" за инфектирането на разни звезди от хайлайфа с изключително "коварното и смъртоносно заболяване" Ковид-19, скорострелното им оздравяване за 4-5 дни и накрая да гледам мазните им и самодоволни физиономии, докато обясняват, че това било най-тежкото изпитание в живота им и че коронката не била шега работа. Бляк!!!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ли са му платили? В нашта болница дават по 2000лв. да те пишат че си болен от ковид.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е един измислен герой и нищо повече.Удобен е и на мафията,и също е удобен на световната политика.Излъчването му е на професионален измамник с изкуствено поддържан имидж.Циркаджия от всякъде.не знам само глупавите италианци защо изобщо са гласували за този ,,перач на мръсни мафиотски пари'',и защо изобщо има подкрепата на Ватикана?
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да .Наел е цяла болница заедно с персонала.Докарали са му лекарства от цял свят.Най-добрите от най-престижните фирми които произвеждат медикаменти.Апаратурата която са ползвали е била най-скъпата,най-новата и най-добрата.Стада медицински сестри и всякакви доктори са били 24 часа неотлъчно до него.Само да мигне и всички почват да тичат.. Така се лекуват милиардерите.Вие милиардери ли сте?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още един рекламен агент. Как така все оцеляват от тоя "смъртоносен" вирус.
1
4
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
До 123Всички сме част от илюминатите. Само ти не си.