Спад на новите случаи на коронавирус, 448 положителни теста

Четирима са починалите, излекуваните през последните 24 часа са 105
270
Спад на новите случаи на коронавирус, 448 положителни теста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

448 нови случая на COVID-19 в България има установени при направените през последното денонощие 3 795 PCR теста.

Още по темата


Това са 164 случая по-малко от вчера, отчетоха от Националната информационна система.

Четирима са починалите, излекуваните през последните 24 часа са 105.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: София (столица) - 116, Благоевград - 55, Варна - 49, Пловдив - 42, Сливен - 39.

59 души лежат в интензивните отделения у нас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
4
 
20
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Швеция не се справя! Нито здравния им модел, нито икономиката! Стига писахте глупости! Те са колкото нас, а имат 4 пъти повече заразени за денонощие! Хигиенистката не може да спре вируса във въздуха, ако ще и 5 деца да са в стая! Вируса се разпространява най хубаво на студ, влага и затворено! Затова в момента пламна Европа!
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама ако инфлацията стане 10% , хубаво ще я усетите!
104
2
 
7
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
абсолютно, явно дори Ухан не са виждали на снимка, да не говорим, че в Ухан заплати под 6 000 юана няма при цени далеч по-ниски от тези в България, т.е. покупвателната ти спосолност е на крал с такава заплата!
103
15
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СПИСЪКА НА УМРЕЛИТЕ Е :ДВАМА ДИАБЕТИЦИ СЪС ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР, ЕДИН БОЛЕН ОТ ХИВ, ЕДИН БОЛЕН ОТ РАК И ЕДИН СЪС СЪСИПАН БЯЛ ДРОБ ОТ ПУШЕНЕ!НА 200 ДУШИ 5 ЧОВЕКА УМРЕЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ -------------------------------ЗАРАДИ НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА БОЛНО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ПРАВИ ИСТИНСКА ДРАМА!!!
102
7
 
12
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Швеция са зле, почти колкото България. Движат се с около седмица закъснение от България. Какъв пример може да са те? Последните им данни са за 657 нови случая.
101
15
 
10
 
! Отговори
ГРИПАДЖИЯ преди 3 години
МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК ОБИКНОВЕННИЯ ГРИП БИВА ОБЕВЯВАН ЗА КОВД 19 САРС-2 КОРОНАВИРУС СКОРО ОЧАКВАЙТЕ НОВО НАЗВАНИЕ !ТЕРОРИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СТОЯТ ЗАД ЛЪЖАТА КОРОНА !
100
15
 
3
 
! Отговори
Полк. доц. Мангъров преди 3 години
Интересно, защо всички радетели за мерки и затваряне са същевременно и големи фенове на Китай? Защо ли?
99
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв спад бре господа. Има над 400 открити при под 4000 теста. В процент е по-голям от предходните. Спад в тестовете има.
98
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104 Никой не е казал,че няма вирус. Вируси има още преди да има човечество. Но фанатици като теб са опасни. Сега разбра ли ???
97
3
 
13
 
! Отговори
До Факт преди 3 години
Така ди мислиш ти, че няма.Служителите в супермаркетите са лесно заменими. Почти никой не забелязва ако да други на работа. Пък и веригата да не мислиш, че ще сложи голям плакат на входа, че са имали заразен. Просто го отстраняват от работа и наемат следващият.
96
3
 
11
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
"Хората умират, защото не получават навременна и адекватна медицинска помощ. " Прав си - и за хаоса в здравната ни система са виновни ковидиoтите дето не спазват дистанцията.
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 83 Зелен ЕвроЖендрВеган - Ако така стане, както си фантазираш, поне стандартът ни на живот веднага ще се вдигне, китайците ще ни изчистят оит коронавируса, че и от корупционерите - те там с тях се оправят по бързата процедура
94
9
 
6
 
! Отговори
Генерал Маскаджийски преди 3 години
Вирусът е шампион по коварство. Големите световни учени все още си блъскат главите да разберат защо се вихри по училища, старчески домове и болници, а не припарва до големи търговски вериги, данъчни и полицейски управления, протести и дискотеки.
93
3
 
11
 
! Отговори
до 103 преди 3 години
минималната заплата в Китай е към 1 500 лева, какви 2 долара, каква паница ориз, ти виждал ли си как средностатистически град в китай изглежда?!
92
0
 
15
 
! Отговори
;? преди 3 години
12% са заразените от направените тестове. Вчера бяха 10%. Това не е спад, а увеличение. Оправете си заглавието!
91
8
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
В София новите случаи са 25% от всички нови случаи в България, а би трябвало да са много повече заради голямата гъстота на населението. Явно това, че проявяваме здрав разум, дава резултат. В обществения транспорт и магазините без маски са избирателите на ГЕРБ и някой подобен на тях.
90
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.Пример: В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца със съответното дистанция и перфектни дезинфекционни мерки а у нас 25-30, една хигиенистка забърсва с една кофа целият етаж, учениците от горните класове тъпчат по два пъти на ден в нередовен градски транспорт.
89
5
 
5
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Бройката на заразените не ме интересува. Приел съм, че ще го прекарам тоя вирус и не си го слагам на сърце.Повече ме интересува докъде ще стигне човечеството и по-конкретно - нашите здравни власти, в прилагането на здравния фашизъм. Нагласите на някои хора не са много по-различни от нагласите на едни други хора, горили "вещици" през тъмните векове. Същата масова истерия и ирационален ужас.
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората умират, защото не получават навременна и адекватна медицинска помощ. Когато се почуствах зле и отидох на лекар не ме тестваха, като се влоших знаете ли какво ми казаха от бърза помощ?! - "След като нямате затруднение с дишането няма да дойдем, няма нужда и от тест!... Личната лекарка, която по наредба е длъжна да ме прегледа и лекува, ми каза и. аз не мога да дойда!Сама търсих доктор, който да не ме "отсвири" , тества и назначи лечение. Вече съм малко по-добре, въпреки че над 20 дена се чувствам, като ***.Сега се замислете, кой отива в болница ... аз ще отговоря, само хора пред
87
7
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До Чебурашка..... Аз само си цитирам умни мисли..... Тогава цитирай и великият вирусолог Радев за различните щамове на вируса. Той е най-умният.