Бил Гейтс предсказа нова пандемия след три години

Според него тогава човечеството ще е по-подготвено
22 ное 2020 22:42, Нели Христова
282
Бил Гейтс предсказа нова пандемия след три години
Снимка: БГНЕС

Основателят на “Майкрософт“ Бил Гейтс прогнозира нова пандемия за човечествот.

Милиардерът записа подкаст с актрисата Рашида Джоунс и главния специалист по инфекциозни болести в САЩ Антъни Фаучи. Тримата обсъдиха коронавируса и промените, които той предизвика. По време на разговора Джоунс го попита действително ли нова пандемия заплашва човечеството.

"Да. И ще имаме късмет, ако това се случи след двадесет години", каза Гейтс, цитиран от БГНЕС.

Според него обаче съществува сценарий, при който това може да се случи много по-рано - след три години.

Основателят на „Майкрософт“ смята, че следващият път човечеството ще бъде „по-подготвено“ за пандемия. Дотогава ще се появят добре разработени алгоритми, в съответствие с които ще се въвежда карантина и ще се подобрят системите за тестване на потенциалните носители на инфекция.

„Следващият път няма да бъдем толкова глупави“, заключи той.

По-рано Гейтс предупреди, че ситуацията с коронавируса може да се усложни през зимата. Според него в студения сезон хората прекарват повече време на закрито, уморяват се да вземат предпазни мерки и вирусът може да се размножава по-активно. Милиардерът свързва отслабването на инфекцията с увеличаване на производството на ваксини - след това, както отбелязва Гейтс, човечеството ще види "светлина в края на тунела".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
6
 
17
 
! Отговори
ССС преди 3 години
Стига сте умували, вируса го пуснаха евреите, за да стане паника и да не гласуват пак за тръмп! Защо си мисля така ли? Не случайно в сащ заразата се разпространи светкавично, както никъде другаде, дори уж първоизточника Китай набързо го овладяха в Ухан! В сащ евреите са много силни и те поставят всички президенти, но Тръмп се оказа доста палав и непослушен! Сега Бил Гейтс пуделчето на сороските евреи ще пуснат ваксината, до следващия експеримент!
118
5
 
18
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Тоя е изтрещял на тема вируси. Нормално е за операционната му система.
117
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да благодарим на Бил Гейтс за това, което прави. Нека го дарят с това което заслужава.
116
15
 
8
 
! Отговори
num преди 3 години
А не е ли странно, че всеки грипен щам или вирус тръгва от Китай. Крайно време е държавите в Европа а и САЩ малко да преосмислят бизнес отношенията си и пътуванията от и до Китай. И както тръгвайки човек за определни точки в Африка, само след една камара инжекции, да се помисли същото и за азиатските събратя...просто когато кухнята ти е съставена от над 80% почти сурова животинска храна...ще си прескачат вирусите и бактериите нонстоп към човека
115
6
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Чака ни пандемия от оглупяване в световен мащаб - инак евреите не могат да ни пробутат фалшивия си месия (спасител на света)...
114
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Итересно как богатите не ***,а на бедните се налагат мерки и пак ***.Как един известен политик или бизнесмен не почина от тая корона?!Има нещо целенасочено в цялата тази работа с тези вируси!
113
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТ"Анархията не е решение, защото води до свръхпотребление"АНархията води до запалени фабрики, бездомни хора и хаос.
112
3
 
7
 
! Отговори
гостА преди 3 години
прибраха ли го?
111
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 1945 не е имало сериозни катаклизми и бедствия-------в пещера ли си живял досега?
110
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много преди Гейтс да каже каквото и да е по темата стигнах до извода че човечеството не го чака нищо добро в близките десетилетия.От 1945 не е имало сериозни катаклизми и бедствия.Бяхме щастливи че живяхме в мир и благоденствие.Но подрастващите ги чакат тежки времена а след 30-40 години е много вероятнода дойда тъмни времена по-лоши от средновековието.Жална и майка на живите, блажени са умрелите.
109
2
 
11
 
! Отговори
мхм преди 3 години
"както отбелязва Гейтс, човечеството ще види "светлина в края на тунела""Т.е. човечеството ще умре, ще се понесе по оня тунел, който виждат хората в клинична смърт и ще стигне до края му, където виждат светлината...?
108
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига вервали на тея конспирации. Дреме му на шнура на Гейтс за вас - земете се образовайте малко.
107
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-правилно да се каже е: Бил Гейтс съобщи плановете си за нова пандемия след три години.
106
7
 
21
 
! Отговори
Мdyu преди 3 години
Бил гейтс не е виновен, той е само говорител на световното правителство
105
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ ще изчезне. Процеса започна на 11/9 след като си събориха кулите. Нищо не може да ги спаси.Всички *** като този гейтс се пръкнаха от там. Да не ми се правят на пpъдHaли в рейса и на невинни. Тръмп щяй да ги прави отново велики, все едно, че някога са били ...
104
8
 
6
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Анархията не е решение, защото води до свръхпотребление (според Прудон, капитализма може да бъде победен с работа и конкуренция " до всяка капиталистическа фабрика, постройте две" казва той) освен това липсва кооперативност, а при липса на кооперативност няма процесивност. Сложните структури се дължат на това. Анархията може да доведе единствено до фабрики за конопени въжета и кожуси.
103
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 4 години, благодарение на Тръмп бяхме забравили къде е злото. Започваме да си припомняме. Сега, отново всички мразят кoчинaтa САЩ.
102
9
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Били е пич. Просто трябва да знае, че е една секретарка на империята от по низшето съсловие (защото е просто един счетоводител). А не да си разиграва коня както иска.
101
2
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Явно вече е почнал работа по вируса, за да се сбъдне предсказанието му
100
5
 
18
 
! Отговори
ФАУЧИ И ГЕЙТС преди 3 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИМЕНАТА НА УБИЙЦИТЕ НА НАД 1 МИЛИОН (ЗАСЕГА) ХОРА ПО СВЕТА.... ФАУЧИ И ГЕЙТС