Временно спира "зеленият коридор" за ваксина във ВМА

Затвори и пунктът в УМБАЛ "Св. Анна"- София
Обновена: 25 фев 2021 10:14 | 25 фев 2021 10:14, Веселина Йорданова
21
Временно спира "зеленият коридор" за ваксина във ВМА
Снимка: ВМА/Facebook

Временно се преустановява имунизацията по т. нар. "зелени коридори" във ВМА поради изчерпване на наличните количества ваксини, съобщиха от здравното заведение.

Още по темата
Продължава ваксинирането по отделните фази, съгласно Националния ваксинационен план и поставянето на втора доза на направените до момента имунизации.

Във ВМА в предишните дни беше разкрита възможност за поставяне на ваксини на 20 души едновременно.

Вчера у нас беше поставен рекорд по брой ваксинирани - над 20 хил. души. Същевременно стана ясно, че на места ваксините са изчерпани, по тази причина затвориха и денонощни кабинети.

И в пункта за ваксинация на УМБАЛ "Св. Анна"- София АД бяха изчерпани всички дози от ваксини срещу коронавируса. Когато бъдат доставени нови количества от ваксините, пунктът незабавно ще поднови работа, съобщиха от болничното заведение 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: ваксинавмаимунизация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Родолюбец преди 3 години
Великият Запад и ваксини не може да продаде-или първо тях си ваксинират,а онези от Източна Европа-да го духат!??Браво на Виктор Орбан и сърбите ,купиха си руски и китайски ,за по сигурно и ваксинират ,не чакат Запада!!!!Боко-тиквата нали е убеден европеец.....ще чакаме ,ха,ха,ха!!!
18
4
 
5
 
! Отговори
mgs преди 3 години
До АнонименНеизползването на възможността да се ваксинираш не прави системата глупава, а теб самия.Аз отидох и за 15 мин. свърших тая работа, имаше хора, хаос нямаше и съм доволен, че имам по-голяма вероятност да пропусна това заболяване, писна ми да си седя само у дома.Дай му на народа да мрънка и да не върши нищо, като няма ваксини - няма,, като има - кой ги произвел, освен от футбол и от политика започнахме да разбираме от ваксини. Аман от простотиил
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо да не отваряме ресторантите? Над един милион души имат естествени антитела след преболедуване - какъв е проблема? Който няма антитела или го е страх да не ходи на кафене - много е просто. Защо трябва да се пречи и на хората, които са защитени?
16
1
 
6
 
! Отговори
Kolio преди 3 години
Баламосват ви създават илюзия за много желаещи и че другите вече са се боднали.Уж няма ваксини сега малко ръст стрес после юруш да не свършат пак ваксините.Хитро Хитро.сертификатче и след 6 месеца нова ваксина и така до края на живота
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютна амтьорщина цари в България. Има желаещи за ваксиниране- няма ваксини, но отваряме всички ресторанти, барове и тнт.
14
0
 
9
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 години
Ха-ха-хаааааааа..............сега е наред ''кафявият коридор''...................
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами сега!? Да му мислят безсимптомно хронично здравите. Направо са за затвора. Не се ваксинират даже и ваксините които ги няма!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали щяха да са първо възрастните,тези с хронични заболявания и т.н. Стана си пак по нашенски .
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахахахаха поредната издънка
10
0
 
4
 
! Отговори
до9 преди 3 години
Глупи проблема не е в това кой ще се ваксинира, а че заради такива като тиквата ни прекараха с 200 платили, а ваксини йок.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да видим сега позитанците дето повтарят като папагали че няма да се ваксинират, дали ще реват че са свършили ваксините.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досущ като ремонтите им човека взе парите и рече ще видим.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС ще се разпадне заради глупостта да се поръчват ваксини само от баджанаците! Не можете да ваксинирате няколко милиарда с няколко хиляди дози! Това и нобелов лауреат по математика няма как да ви го изчисли!
6
1
 
8
 
! Отговори
ПАРТИЯ ГЕПИ преди 3 години
се готви пак да ни управлява и краде още 4 години. Дали ще им позволим
5
0
 
13
 
! Отговори
ДОН БАЛОН преди 3 години
вече едвам влиза в ДЖИПКАТА. Време е да ти изпуснем въздуха, че ще гръмнеш и може всички да пострадаме
4
0
 
14
 
! Отговори
ГЕРБАДЖИИ преди 3 години
НАРОДНАТА ВЛАСТ беше преди 30 и кусур години. Не може да се оправдавате, че КОМУНИСТИТЕ пак са ви виновни, като сте на власт 15 години вече
3
1
 
21
 
! Отговори
Ossi преди 3 години
При няма и 2% ваксинирани, ваксините свършиха. Защо училищата отвориха, а сега и ресторанти? Ние сме на опашката. Русия е по-напред, за Румъния, Турция и Сърбия с 16% не говоря. Затворете училищата и отложете ресторантите. Докато не може да осигурите ваксини, никакви училища и барове. Толкова ли е далече до акъла?
2
0
 
22
 
! Отговори
НА ГЕРБ ВСИЧКО Е ТЪЙ преди 3 години
Балони, фанфари, пък после спукани асфалти, паднали мостове, тунели, пропаднало метро. Обаче за Баце е важно той да реже лентата, пък после пак комунистите ще кажем , че са виновни
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хубава работа ама... тука им а- тука нЕмажелаещи много - ваксини няма