"Зелените коридори" отворени и днес, ваксинацията е с АстраЗенека

Всички със запазен час и желаещи без записване ще бъдат имунизирани
Обновена: 4 апр 2021 08:50 | 4 апр 2021 08:47, Ния Христова
20
"Зелените коридори" отворени и днес, ваксинацията е с АстраЗенека
Снимка: БГНЕС
Днес българските граждани ще имат възможност да се ваксинират срещу COVID-19 в "зелените коридори" в страната, които са отворени, предаде Bulgaria ON AIR
 
В София от днес до края на следващата седмица ваксинационните зони на болница "Пирогов" ще имунизират с препарата на "АстраЗенека" всеки желаещ от 8:30 до 17 часа.
Още по темата
Ваксинационният център на ВМА също работи днес от 9 до 17 часа. Работното време на този в болница "Иван Рилски" - от 8:00 до 19:30 ч.
 
Имунизациите се извършват с препарата на "АстраЗенека". 
 
Ще бъдат имунизирани всички, които имат запазен час чрез електронната система, както и всички граждани без предварително записване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом си БГ ***, Астра Тромбека заслужаваш и то от най долните партиди.На Борката Джонсън, поне дадоха 1-во. качество.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирк "Корона" продължава с пълна сила. Досега бяха само маскирани, сега маскирани и ваксинирани. Лошото е, че все повече хора участват в този цирк. Дано скоро всичко свърши.
14
5
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Чак пък да не я искат... Почти всички държави започнаха пак да ваксинират с нея. Във Великобритания се ваксинират предимно с нея. Аз онзи ден се ваксинирах с АЗ, вчера ми беше малко кофти - повишена температура, главоболие, гадене. Но това продължи точно един ден - един здрав сън и днес съм пушка.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казва се че са пристигнали файзер и модерна а се боцка само с Астра, къде са другите?!Как къде са? Поставени са на силно техни хора. За нас кафенце от 4 лева, вероятно тромбози или инфаркти. За тях - кафенце от 60 лева и после припкат да ти разказват как най-добрата ваксина била наличната - Зенека.
12
7
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Всички бързо на зеления коридор.
11
5
 
6
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Според информационния портал вчера са поставени 2500 Pfizer и 1200 Астра. Какво означава "къде са другите"???. Медиите насадиха предубеждения към Аста и българина отново си кара на чесън и ракия. Просто се ваксинирайте хора, с плюен.е по вироса няма да го разкарате пък било преди или след избори.
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Европа не я искат и я пратиха в България да си правят експерименти с хората (
9
5
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
АстраЗенека е една много хубава ваксина. В цяла Европа и редица други бели държави тя не се поставя на хора под 60 години или въобще - но това е защото в другите държави са балами.
8
3
 
9
 
! Отговори
Кой преди 3 години
Ако имаше нужните бройки ваксини и избора дасе зачита, много повече хора сами щяха дасе ваксинират а сега е някакъв хаос.Казва се че са пристигнали файзер и модерна а се боцка само с Астра, къде са другите?!
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъртия вампир баба ми, не ще да се набоде с химикалите и неще. Десет имота има в центъра, а гони стотака. Да се набожда, та и ние да усетим нещо от уханската кихавица. Все пак много е полезна ваксинката.
6
11
 
10
 
! Отговори
Втори акъл преди 3 години
30 млн. англичанини си сложиха Астра и продължават, само българите много умни - за тях не била добра.Най-добрата ваксина е сложената! Питайте някой преболедувал, дали би си сложил Астра, ако имаше избор да се ваксинира или да боледува! Би си сложил 10 астри! Но на глyпeндра-българин правилния акъл му идва винаги след като нещо отнесе кухата глава.
5
1
 
6
 
! Отговори
До 2 продължение преди 3 години
... парите за ваксините.Иначе за протокола - аз съм ваксиниран с Астра Зенека, тъй като личните ми убеждения са, че е достатъчно качествена и безопасна лично за мен. Но нека всеки има право според личните си убеждения и предпочитания да избира. Според думите на НОЩ това щеше да е възможно до края на февруари... Е, вече сме април...
4
1
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Напълно те подкрепям! Така се прави в демократично общество, а и в пазарна икономика - хората купуват/избират това, което има според тяхното лично убеждение най-добро съотношение качество/цена. В случая с ваксините - нека хората да могат да избират по качество, защото цената така или иначе не я плащат те - и това е спорно де, тъй като почти всички ваксиниращи се са и здравно осигурени и имат право на някои безплатни здравни грижи (а не както Боко се бие в гърдите, че едва ли не той ги е дал...
3
4
 
22
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Хората се записват в портала за Файзер или Модерна а на място им предлагат АстраЗенека и хората се отказват.... Самата власт саботира ваксинирането.
2
9
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БОРИСОВ ОСИГУРИ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ИМА АСТРА ЗЕНЕКА!!!1БОРИСОВ ПОКАЗВА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ТОЧНО КОЛКО ГО Е ГРИЖА ЗА ТЯХ!
1
2
 
27
 
! Отговори
zer преди 3 години
Вие пишете през една статия че астра зенека била опасна, па чакайте после да има много желаещи. Разказахте й играта на тая ваксина за няколко седмици. Както се казваше - една лъжа повторена достатъчно пъти почва да звучи като истина..П.с. след ваксинация с пфайзер е починал човек в смядово преди 2 дни (бил е болен от ковид вече). Защо не пишете по тази тема?