Шок за туризма: Русия спира полетите до Турция

Решението е в сила до 1 юни заради пик на болните от вируса
59
Шок за туризма: Русия спира полетите до Турция
Снимка: БГНЕС

Русия прекратява редовните и чартърните полети до Турция от 15 април до 1 юни във връзка с ръста за заболеваемостта от Covid-19 в южната ни съседка.

Половин милион руски туристи вече са резервирали почивки в Турция от 15 април до края на май на обща стойност около 400 милиона долара, съобщи изпълнителният директор на Асоциацията на руските туроператори Майя Ломидзе.

Тепърва ще се търси решение как да бъдат компенсирани туристите, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: туризъмРусияТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОПутин не е продавал турове, че да го боли главата как ще върне капарото на хората.Руските туроператори обещетиха своите граждани с нереализирани почивки през миналата година. Необещетени останаха само руските граждани купили си билети от български авиационен превозвач.
30
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм нито Путинистка, нито Ердонистка!Аз съм най-обикновена българска майка, която иска децата й да живеят в мирна страна, без да са заплашвани от падащи бомби, нахлуващи през границата бежанци или военни, които уж са приятелски, но ходят като господари по улиците ни.Нали разбирате, че при конфликт с Русия никой няма да ни позволи да сме неутрални. Има ли конфликт с Русия, България винаги е губещата страна, без значение с кой сме се съюзили. На никой не му пука за нас! Вижте историята!
29
3
 
12
 
! Отговори
Ния преди 3 години
То и към нас ще спрат полетите. И няма да е само Русия , може и на всички летуващи У нас на връщане в страната им да им наложат карантина . Никой няма да дойде да летува с нашите графики на заболяваемост ...., за лечението и високите цифри на смъртност. Всеки би се замислил , ако дойде на море у нас и се зарази с ковид , какво лечение ще получи.
28
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
султана пак стана много ербап,ама така като гледам пак ще ходи при императора да моли за прошка и тогава пак ще трябва да купува я ракети,я атомни електростанций,я да се дръпнат от нагорни карабах.в много интересно време живеем..ерата на санкцийте...
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Зозо""Уааахахааа, айдеее ***-путинистите до вчера възхваляваха Ердо, днес го плюят яко :)))))))))))))))))))))))))))))"Стандартен ден на работа: преглеждат инструкциите сутринта и почват.:))))))))))))))))))))))
26
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25"Аз живея в България и война до границите ни не искам"Аха, значи искаш ВИС и СИК.Ами, щом това е цената, която си готов да платиш, това и ще получиш. Децата ти, с които си извиняваш поведението - също.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 15 от славянинНа неграмотниците от спортното училище всичко им е като лучена чорба.Направо им е лучена чорба в главата.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато пуснат отново полетите, турците пак ще се наредят с рози да посрещат туристите, както направиха преди няколко години в Анталия.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18Едно е да се кефиш и да живееш в САЩ или Англия (предполагам че ти пишеш някъде извън България), друго е за живееш на улицата на която се стрелят "ВИС и СИК" и на тая улица да играят децата ти. Аз живея в България и война до границите ни не искам. Още повече че ако има такава ще се води в Черно море също, а това е нашите плажове, нашите курорти.И именно защото помня как около Лъвов мост се стеляха мутрите 90те години, не искам никога повече да виждам това в страната си!
22
8
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Уааахахааа, айдеее ***-путинистите до вчера възхваляваха Ердо, днес го плюят яко :)))))))))))))))))))))))))))))))))
21
4
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахаааа, а предплатилите ще ги насочат да летуват в Мурманск :)))))))))))))))))))))))))))
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турците си отвориха проливите за американците и продадоха няколко дрона на Украйна, и внезапно заболеваемостта им рязко се вдигна.Ердоган тъче на няколко стана и скоро ще яде дървото. Американците отдавна го плющат и не му е хич хубаво, сега като го подпукат и руснаците, лирата ще стане като зимбабвийски долар.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е притеснително, когато руснаците спрат полетите към страната ти, притеснително е, когато ги пуснат. Със зелените пасажери в самолета.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
8, руските туристи ще изберат Полуостров Крим и Черноморското крайбрежие от Тамань, през Анапа, Новоросийск, Геленджик, Туапсе и Сочи до южната точка на Абхазия.
17
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6"Не знам що за мазохизъм е да се кефиш на това, че Турция и Русия си "плющат" шамари, а САЩ ги нахъсва като училищен хулиган насред двора, при условие че почнат ли наистина да плющят шамари, първите дето ще реват ще сме ние!"Всеки нормален човек се радва, когато двама престъпници и убийци се млатят един друг.Това е все едно да ти е било много тъжно, че през 90те СИК и ВИС се стреляха.
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11Вярно е това, което казваш, но Ердоган е старо и много хапливо ку*е! Лошото е, че подпукат ли го, който и да било, тоя ще пусне ордите бежанци срещу ЕС (разбирай минаващи през нас) и Германия и цялото ЕС ще клекне. Имам много лошото усещане че от Черно море ще започне конфликт, който ще прерастне в 3та световна! Дано греша! Моля се на всички богове да греша!
15
9
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Тепърва Путин трябва да мисли как ще върне капарото на хората.
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянинТурция е отличничка ама с китайската измама. Виж В Израел какво става. Вчера има само 225 заразени.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После ще ревнат на Европа за пари за имигрантите които уж ги хранят и не ги пускат да бягат от тамСякаш руснаците са им проблема, а не че са с по 200 души семейства които се събират по рамадана сега яко
12
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 3 години
За съжаление на турците въведената през 1894г. от католикос Мкртич I Хримян забрана да се разглеждат жалбите им се спазва стриктно. Миналата есен Цариградския патриарх архиескоп Сахак Машалян отказа да приеме жалбите на Ердоган.