Шок за туризма: Русия спира полетите до Турция

Решението е в сила до 1 юни заради пик на болните от вируса
59
Шок за туризма: Русия спира полетите до Турция
Снимка: БГНЕС

Русия прекратява редовните и чартърните полети до Турция от 15 април до 1 юни във връзка с ръста за заболеваемостта от Covid-19 в южната ни съседка.

Половин милион руски туристи вече са резервирали почивки в Турция от 15 април до края на май на обща стойност около 400 милиона долара, съобщи изпълнителният директор на Асоциацията на руските туроператори Майя Ломидзе.

Тепърва ще се търси решение как да бъдат компенсирани туристите, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: туризъмРусияТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4, по-скоро Ердо продава на Зе атакуващи и разузнавателни военни средства, като разказва врели-некипели, че не били насочени срещу Русия.
10
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, не може и Азербайджан да покрепяш и руски туристи да имаш... за това Ердо не се ли е сетил? Толкова ли е изфирясал от биенето на чело в земята? То какво друго всъщност да очакваш... Ердо се скара със САЩ, скара се с РФ, нещо лази по нервите и на Китай, репчи се на ЕС. Не отиват на добре нещата за анадолците, хахаха. Ще гледаме в идващото десетилетие разпад и някакви нови държавици да изплуват.
9
20
 
12
 
! Отговори
Коментатор преди 3 години
Струпването на руски войски на западната им граница не е заради Украйна , а е подготовка да дебаркират в България. Фигурантът е докладвал на Москва, че след 2 дни сменя наименованието на държавата на Задунайская губерния. Фигурантът поръчал и да докарат с ферибота 10 трилиона рубли за смяна на валутата.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми щом - ръста е голям на - ковид , руските туристи ще изберът - гьрцияТам са по малко - случаите
7
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДжоГори ти главатагумена. Русия няма проблеми с вируса. Цяла зима и до последния момент в Русия се провеждат спортни и всякакви други мероприятия при 50% запълняемост на трибуните на закритите стадиони и зали. Ковид проблемна е Еесовската Зона.
6
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2Не знам що за мазохизъм е да се кефиш на това, че Турция и Русия си "плющат" шамари, а САЩ ги нахъсва като училищен хулиган насред двора, при условие че почнат ли наистина да плющят шамари, първите дето ще реват ще сме ние!
5
11
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Русия е забранила всички полети , но е разрешила само полет с дрон на Фигуранта. Той щял да отлети за Москва да докладва какво е свършил и да уговори влизането на руските войски на наша територия.
4
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми то не може да пускаш тежко въоръжени кораби през Босфора и Дарданелите в нарушение на международни договори, с цел да натриеш носа на Русия и да се сложиш на САЩ и да искаш руснаците да ти се печат на плажовете и да ти пълнят хазната! Верно е че руснаците не са най-умния народ, ама вие ги изкарахте направо де*били. Е чак толкова не са.Да се готви България за тотален отлив на руски почиващи, а също и на британски, ако случайно сте ги забравили!
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДжоХаха. Много ясно, че няма нищо общо с вируса.Същата история като с разтурянето на опозиционната сбирка от руските власти заради нарушение на забраната за събиране и след това празнуването на 100 хиляди без никакви мерки заедно с Путин.Очакваме отговора на Ердо.
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кеф когато диктатори си плющят удари под кръста.
1
15
 
17
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Цирк, рассията гори от месеци и тя.