Ваксинираните срещу COVID-19 в България вече са 785 хиляди

Зелените коридори остават отворени
Обновена: 27 юни 2021 16:45 | 27 юни 2021 16:27, Нели Христова
55

785 хиляди българи вече са ваксинирани срещу Ковид-19. Това показват последните данни на здравното министерство.

И днес работят "зелени коридори" за ваксиниране. В столицата те са отново в няколко парка и търговски центъра. Не работи само пунктът в Борисовата градина, който беше разрушен от силната буря вчера, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Мобилният автобус на РЗИ пък е пред Националния център по заразни и паразитни болести. Там са ваксинирани около 35 души в часовете до обяд.

В Северния парк се имунизират все повече млади хора. Желаещите имат избор между всички видове ваксини, разрешени за употреба в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
22
 
9
 
! Отговори
Сертю преди 2 години
Вече съм горд притежател на Сертификат!!!
7
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хипохондрици са антиваксърите. Страх ги е да не ги заболи рамото, да не получат миокардит, да не ги чипират, да не станат гейове....имаше ли още?
6
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махнете една нула от цифрата и ще имате истинската статистика. Днес стоях в моррската градина във Варна и броих самоубийците, преброих 8. Стана ми скучно и си тръгнах.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голем праз и какво от това.Че повярвахте на лъжата, на глбалистите чиято религия е лъжата и лъжат абсолютно за всичко, но след като има будали и наивници които се хванаха на лъжата ковид19 и от страх се отровиха с лъжеваксини, да си носят последствия от избора си...
4
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още малко и ще стигнем горната граница от 20 процента................ Защото 80 процента, както каза професор Иво Христов, са деебилли.
3
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на отговорните и разумните българи!
2
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
доста хипохондрици имаме или излъгани за "свобода" ако изобщо това е вярно щото май броите и първа и втора доза и не ударена
1
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Зелените коридори остават отворени". Това някакъв опит на правителството да покаже, че го е грижа за населението ли е? Защото ако е е доста нескопосан, особено като се има предвид, че ги отмениха в 4 от 7 дни в седмицата и че няма активна кампания за хората да се ваксинират!