Ваксинираните срещу COVID-19 в България вече са 785 хиляди

Зелените коридори остават отворени
Обновена: 27 юни 2021 16:45 | 27 юни 2021 16:27, Нели Христова
55

785 хиляди българи вече са ваксинирани срещу Ковид-19. Това показват последните данни на здравното министерство.

И днес работят "зелени коридори" за ваксиниране. В столицата те са отново в няколко парка и търговски центъра. Не работи само пунктът в Борисовата градина, който беше разрушен от силната буря вчера, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Мобилният автобус на РЗИ пък е пред Националния център по заразни и паразитни болести. Там са ваксинирани около 35 души в часовете до обяд.

В Северния парк се имунизират все повече млади хора. Желаещите имат избор между всички видове ваксини, разрешени за употреба в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички вакснати *** вече трябва да знаят, че отдавна не ни пука за вашето мнение. Вашите присъди са подписани от вас самите на декларацията за съгласие. Вие сте частна собственост на фирмите, патентовали ваксините, и скоро ще разберете защо и как. Ще ви информират на час по лъжичка, както сега дописват листовките на ваксините със странични ефекти., без да им мигне окото, че са ви излъгали.
27
18
 
8
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Все пак има умни хора, които не разсъждават като ромите. :D
26
3
 
8
 
! Отговори
СТРАХУЖАСПАНИКА преди 2 години
До конспиратор - да, ако се окажем от по-малко от двата процента, които се разболяват годишно от ковигрипа, и ако все пак се разболеем, ако се окажем от по-малко от двата процента тежко болни - които са предимно във възрастова група 70-80-90 години - ще се молим. Все в някакъв момент човек трябва да се помоли. Ако не за ваксина, поне за душата си.
25
3
 
24
 
! Отговори
Интернет Конспиратор преди 2 години
Ако имаше Пандемия, то нямаше всички от ЕС в Брюксел да са живи и здрави за 18 месеца вече!
24
15
 
8
 
! Отговори
конспиратор преди 2 години
когато белите ви дробове се напълнят с лепкава течност ще се молите за кислород и ваксина .
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не забравяйте Програмата за децата за 2030, която либерастите готвят за отнемане на деца без причина, за да разполага пристрастения към адренохром масонски елит свежа плът.
22
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните са 500 хиляди. Малко сте завишили - с 250 само. Гадното е, че това са хора в активна възраст с деца, дето искат да пътуват със сертификати. Страхливците са много по-малко. Около мен ваксинирани са възраст 30-45 хора с по-висок стандарт, дето ходят по почивки. Всички тези няма да ги има като дойде новия по-сериозне вариант/щам, защото имунните им системи са аут. Няма да е добре да загубим работоспособно активно население. Другият въпрос - кой ще им гледа децата?
21
3
 
12
 
! Отговори
Бизнес-за-милиарди преди 2 години
До Ивермектин - в Индия го ползваха, и имат едва 1% смъртност от ковигрипа. И в резултат - натиснаха ги здраво да го спрат. Не може някакво евтино лекарство да прецаква бизнеса
20
5
 
15
 
! Отговори
Ивермектин преди 2 години
вече доказано, по-ефективен от "ваксините" и за профилактика и за лечения на Уханска Чума! 40 годишно лекарство, безопасно, с милиарди дози изпити от милиони по света през годините!!
19
3
 
12
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
До анонимен 7,ходи да се жалваш на арменския поп, че ние нормалите хора не щем да се самоубиваме ясно ли ти е мижитурко
18
3
 
14
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
До Интернет Учен - аз слушам носител на нобелова награда, вицепрезидент на Файзер и специалист по създаване на ваксини с десетилетия опит. Също и създател на mRNA технологията. За разлика от плоскоглав ваксър, който има инфо само от телевизора, не е лесно да ме "излъжеш" за експерименталните неработещи вредни псевдоваксини.
17
8
 
3
 
! Отговори
Интернет Учен преди 2 години
Четем Интернет форумите и знам повече от Български Професор завършил в Масква, не може да ме излъжете!
16
2
 
31
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
"В Северния парк се имунизират все повече млади хора." Не се имунизират, а се ваксинират, ***. Тепърва ще разберем дали ще развият имунитет. Явно броят мозъчно-недоразвити индивиди в България няма да надхвърли 1 000 000.
15
2
 
23
 
! Отговори
Весело прионче преди 2 години
Аз съм против да се плаща от здравната каса лечението на експерименталните инжекции. оброволците да се оправят сами от последствията от експеримента.
14
3
 
14
 
! Отговори
Магничтета преди 2 години
Лепят ли ви се, ваксъри?!
13
14
 
8
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
По-добре пребройте татуираните, че до 10 години повечето ще пуклясат я от хепатит Б, я от хепатит С, я от СПИН, бройте и домашните алкохолици - рядко доживяват до 60 години, бройте и заклетите пушаци и затлъстелите българи и ще видите колко малко са здравите у нас. Същите тези изведнъж много се уплашиха, че с ваксините ще ги разболеят.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи в болницата е проблем да те приемат, но зелени коридори и вирусоносители са добре дошли. Интересно, кои бустър ще е фатален за ваксинираните?
11
3
 
16
 
! Отговори
Ромите знаят преди 2 години
Да се пазят от ваксини и от всякакви други видове рискове за потентност и плодовитост.
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ехаа, честито на ваксипсихарите, сега ще получите сертификатче, ама носете маските че опасни мутации идат, вече наесен като бустършотнете, живи-здрави една реимунизация догодина и така още пет-шест пъти, до няколко години ще сте с мощна защита и ще може да свалите дрипата от физиономията поне на публични места. Грипа, тоест КОВМИД не прощава, нали така, все пак е биооръжие
9
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7 - Защо си се загрижил за "антиваксърите"? Отивай и си набий 10 инжекции. Ще си защитен и живота ти ще е прекрасен.