Статистика: Две на милион деца могат да умрат от COVID-19

Рискът е изключително нисък, сочи проучване на Острова
9 юли 2021 19:08, Ния Христова
26
Статистика: Две на милион деца могат да умрат от COVID-19
Снимка: Pixabay
Рискът децата да умрат от Covid или тежко заболяване е изключително нисък. Това показват три от най-всеобхватните проучвания до момента, които разкриват, че заплахата може да бъде по-ниска от първоначално предполаганата, пише БГНЕС.
 
Едно от проучванията установи, че 99,995% от 469 982 деца в Англия, които са се заразили с Covid през първите 12 месеца от пандемията, са оцелели, съобщава „Уолстрийт Джърнал“, като по това време са починали 25 младежи под 18 години.
 
От 61 смъртни случая на деца, които са дали положителен тест за Covid-19 в Англия, 25 са били причинени от болестта, се казва още в съобщението. 15 деца са имали сериозни придружаващи заболявания, а 4 са имали хронични заболявания. Останалите 6 не са имали придружаващи заболявания.
 
Изследователите изчисляват, че с население от около 12 милиона деца в Англия, има обща смъртност от 2 на милион деца през изследваната година, съобщава Би Би Си. 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 разсмя ме наистна
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То 2 нс милион деца си умират и без Ковид
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13 До 7 години всички ваксинирани трябва да се обявят за неуспешен експеримент и да се изолират. ГМО не ни трябва!
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То две на милион си падат и от терасата. Пълни идиоооти. Ковид нема има печатане на пари!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на всички статии да го напишеш, няма кой да ти повярва. Психопат!
19
1
 
5
 
! Отговори
qwerty преди 2 години
Статията е лъжа. Аз съм лекар и мога да потвърдя, че няма такова нещо. Карат ни да пишем всички починаличе са болни от измислената болест.
18
0
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Като ги драскаш тия, ставаш само за посмешище.
17
4
 
1
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Децата НЯМАТ голям имунитет по рождение. Навремето, преди ваксините и антибиотиците, рядко са доживявали до 3 годишна възраст. Децата са най уязвими при грип например, RS инфекцията, Rota virus и пр. Глупости се пишат и тиражират от абсолютно невежи хора!
16
2
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Мъж на средна възраст от Централна Америка е поставен под строг медицински контрол. Проблемът на амигото е в бързо намаляне на половия орган, който от 26 см е станал 10см след втората имунизация с Файзър. Експерти считат, че ако прогресивното скъсяване продължи с това темпо, човеко ще стане безчленен. Жена му Амига е поискала немедлен диворс. Това е!
15
2
 
0
 
! Отговори
Вирус преди 2 години
Семейството ми е ваксаджийствано, децата - също, но внуците - НЕ !
14
2
 
2
 
! Отговори
До #10 преди 2 години
Някой да не им е опрял пищов у главите, за да си дават детето за експериментална ваксинация. Децата имат много здрав имунитет по рождение и изкючително нисък смъртен процент при боледуване, а останалите се възстановяват много бързо. Детето няма никаква вина, защото родителите са го продали за пари, които се плащат на мишленцата-детенца.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
никога няма да се освободиш от вируса. това е един от хилядите патогени, които ежедневно тестват имунната ти система и те поддържат във форма. което не те убива те прави по-силен. Земята не е стерилно място и бъка от живот.
12
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 7 години всички трябва да се ваксинират. Иначе няма да се отървем от вируса .
11
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се правете на големи бащи. Ваксинирайте децата!!!!!
10
2
 
3
 
! Отговори
Ник преди 2 години
Maddie de Garay 12 годишна. Здраво дете, което имало приятели, добри оценки в училище, безгрижен живот и бъдеще. доброволно се включва в тестовата фаза на експерименталните препарати и получава първа игла дек. 2020. втора игла 20 януари 2021. и оттогава до сега вече е натрупала предостатъчно клиничен опит с престой в болници, визити в спешното и т.н. вече има и инвалидна количка и тръба, през, която да се храни.
9
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте децата! И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГОЛЕМИ... БАЩИ!
8
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да умрат. Стигасте ни психясвали с какво можело да стане. За мен пък вируса е с положителен ефект, защото по-прочисти света от доста пенсии, малко ще по-изчисти Латинска Америка, Индия и Тихоокеанските мюсляци. 4 милиона умрели от 7 милиарда е нищо. В природата има еволюционни закони и по-адаптивните оцеляват, за да се създаде по-устойчива популация. Ако мен питат поне 2-3 милиарда трябва да умрат, иначе всички ще умрем в мизерия.
7
2
 
14
 
! Отговори
Ник преди 2 години
прочетете за случая на Маги де Гарай от Охайо, 12 годишна доброволка за Фазер, какво й се е случило след втората игла... от тогава вече не може да върви, яде през тръба и т.н. луксове, всичко за да помогне на науката да регистрира фазера и го приложи на още милиони деца, за които са наточили иглите алтруистите.
6
2
 
14
 
! Отговори
Защо преди 2 години
Защо да умират 2 на милион деца от Кромид, като можем да ги направим да умират по 2 на 100 деца от отровните коктейли на Фазер, Миндерна, ЗавриСиЯ или Спутка V?
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много внимавайте с това какво говорите за децата! Само ще кажа, че изпитанията върху деца започнаха преди 2 месеца. Изпитанията! И вие искате да превърнем децата си в бели мишки? Майко колко бой ще ядете... БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НЕ СЕ БОДАТ С ВРЕМЕННО РАЗРЕШЕНИ ПРЕПАРАТИ! Набийте си го в *** кратуни, за де не се налага да ви го обясняваме в пряк контакт.