32 нови случая на коронавирус, двама души са починали

104 души са на лечение в интензивно отделение
11 юли 2021 06:44, Елка Василева
83
32 нови случая на коронавирус, двама души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Тридесет и два нови случая на заразяване с коронавирус са регистрирани за последното денонощие, като са били извършени 11 112 теста, показват данните, публикувани в Единния информационен портал.

С това общият брой на потвърдените случаи в страната достигна 422 446. От тях 7 991 са активни.

Хоспитализирани са 822 души, от тях 104 в интензивни отделения.

Починалите вследствие на коронавируса достигнаха 18 140, включително двама за последното денонощие.

За същия период бяха излекувани шестима души, с което общият брой на оздравелите достигна 396 315.

Общо в страната са поставени 1 850 490 дози ваксини срещу коронавируса, включително 3 265 за последното денонощие. При общо 847 999 души ваксинационният цикъл е завършен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам един въпрос до всички, които са се ваксинирали: Защо ядете храна, след като можете да се ваксинирате до насита?
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... че ми писна две години да слушам чета и гледам как някой който иска да управлява света който е създаден от БОГ ВИСШИЯ РАЗУМ иска да намали населението да го подчини като му внушава лъжи за вирус - вируси винаги е имало за да се ваксинират немислещите пет джи мрежите дойдоха..КОГА Хората голяма част от тях,защото другите са осъзнати,че всичко се прави с цел Нов Световен Ред. Като ви отнемат прав асвобода и ви налагат контрол и ваксиниране.А БОГ НИ Е ДАЛ ЛЮБОВ И СВОБОДА! КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТ
69
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре. Буда е казал не вярвайте на това което виждате четете и ви казват,освен ако не отговаря на вашата логика. Много правилно го е казал разбира се.Всеки ден ха ха .. :)) умират физически хора.. от вируси от слаба имунна система от състояния наречени от медицината рак, а всъщност карма от предишни животи лична или семейна неправилни мисли. Защото каквото правиш се записва във Вселената и се връща чувства думи действия!!! Вие невежите сами се водите до болести. Умират и от катастрофи.
68
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете да спазвате мерките и да правите това, което ви е наредило правителството! Приличате на секс роби!
67
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В обществото има 5 процента луди, психхопати и криминални престъпници; Ако ги нямаше, щеше да се живее по-леко
66
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 68 Като имаш доказателство цитирай имена, болница, лекуващи лекари, отделение, какво пише в анамнезата му и смъртния акт, предписаните му лекарства, датата на която е станало. Имал доказателства. Като имаш доказателства даде ли ги под съд или само така си приказваш, за да минеш за гуру пред лековерните
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, говоря щото съм видяла! Ти видя ли, че НЕ се манипулират? И кога?
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 60 Обвиняваш, че се правят манипулации със статистиката,а това, което казваш е флагрантен пример на манипулация. Като цитираш статистики, дай линк за да видим колко е достоверно всичко, което приказваш. Във всеки случай в Италия се установи, че броят на починалите значително надхвърля официалните данни. И не само там, а почти навсякъде
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
67, а ти какви доказателства имаш, че статистиката не е манипулирана? Аз имам едно доказателство и ми е достатъчно - близък почина от инсулт и го писаха ковид.
62
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 65 Нямаш никакви доказателства, че статистиката е манипулирана. Всичко, което дрънкаш са приказки на селска стрина на зарзаватчийски пазар. Че имаш и нахалството да ни поучаваш, кой си ти, бе, поредният манипулатор с претенциите на гуру
61
3
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
В България през ноември и декември 2020 умряха два пъти повече хора, отколкото през предишните години ------/////------ Сега остава да обясниш този, дето умря ноември месец на стълбите на болницата при -11'С с празна бутилка кислород, от ковид ли умря? Кога разследвахте всички случаи на умрели в болница?
60
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей умници, никой не отрича вируса. Вируси винаги е имало и ще има. Пандемия няма! Има я по новините само! Царят е гол! Отворете си очите и махнете маските, че да виждате по - добре! А тези данни и статистики са едни цифри, които имат съвсем друга цел, а не да ви покажат реалния брой починали ОТ доказано ковид.
59
10
 
5
 
! Отговори
Антитатоос преди 2 години
Част от вас ще бъдат част от статистиката през декември. Няколко наглеца по-малко
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руменчо, на грешното място си, батковото. Тука изборите не са тема.
57
9
 
2
 
! Отговори
Румен Пликов преди 2 години
Над 15 секции вече са прекратили гласуването с машини и са преминали на хартия. Някъде машината въобще не е стартирала, другаде в хода на гласуването са прекратили работа.Позорно е обяснението ан Радев, че никъде няма проблеми!
56
5
 
7
 
! Отговори
Яница преди 2 години
Българското эдравеопаэване е част от пейэажа под командването на РЕПТИЛИТЕ - нераэбиране на същността нагнетяване на страхова психоэа, погрешни и лъжливи решения, които в блиэко време ще ги пратят на съдебната скамейка! ГЛОБАЛЕН ГЕНОЦИД срещу човечеството! И също като при пандемиято от испански грип преэ 1918 год и сега медицинският отговор е виновен эа високата смъртност сред въэрастните хора! Преэ 1918 год смъртоносната комбинация от аспирин и морфин допринесе эа смъртта на над 100 мил души!!
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според официалната статистика в Испания, една от "най-засегнатите" страни, през 2020 г. са починали 17 000 души по-малко в сравнение с 2018. Не съм направил грешка с нулите, 17 000! Във Великобритания починалите през 2020 са с 1900 повече от 2019, но почти същия брой като 2018г. За българска статистика не ми говорете.
54
8
 
10
 
! Отговори
Тъжна работа преди 2 години
В България през ноември и декември 2020 умряха два пъти повече хора, отколкото през предишните години. През март и април 2021 също умряха два пъти повече хора. На този фон някакви да казват, че няма епидемия, че няма вирус и т.н. щеше да е смешно, ако не беше много тъжно.
53
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЕрвайте на института Пастьор, на Роберт Кох, на Imperial College, Джон Хопкинс, Училището по тропическа медицина-Лондон. Не е лошо обаче да проверите колко пари е налял Бил Гейтс чрез фондацията си точно в тези институти. Същият тоя Бил Гейтс, който сега ви продава ваксини. Не е за вярване колко наивни и ограничени хора може да има. Проверявайте преди да се излагате.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 37: А три месеца по- рано пропагандират ваксини?!?