Новите заразени с коронавирус са 54, няма починали

Леко се покачват хората с COVID-19 в болници
25 юли 2021 07:00, Александър Попов
111
Новите заразени с коронавирус са 54, няма починали
Снимка: БГНЕС

54 са новите заразени с коронавирус, които са установени при направени 9 402 теста, показва Националната информационна система.

Така от началото на пандемията у нас са потвърдени общо 423 629 случая на COVID-19, 7 291 от които са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 5; Бургас - 3; Варна - 6; Враца - 2; Добрич - 1; Ловеч - 3; Монтана - 1; Пазарджик - 4; Перник - 1; Пловдив - 3; Разград - 1; Сливен - 1; Смолян - 3; София град - 7; Стара Загора - 2; Хасково - 3; Ямбол - 1.

Излекуваните лица са вече 398 145, от тях 13 са регистрирани през изминалото денонощие.

Още по темата
Пациентите с доказана коронавирусна инфекция в болници леко се покачват и вече са 711, от тях 77 се намират в интензивни отделения.

Общият брой на поставените у нас дози от ваксините срещу COVID-19 е 1 966 097. От тях 3 540 са приложени през последните 24 часа. 896 698 души са завършили своя ваксинационен цикъл.

Починалите лица, при които е била потвърдена коронавирусна инфекция, са 18 193. Няма нов регистриран случай за денонощието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само ваксинираните лаят на умрело, хем е ваксинирам, хем лае, явно не му стиска факта, че е инжектиран, ама не и защитен, но все пак е лабораторно опитно мишленче, че се е и подписал :)
52
5
 
25
 
! Отговори
България над всичко преди 2 години
никаква нова вълна няма да има, защото близо 50 % от населението са преболедували/ваксинирани!вчера процента нови случаи бяха 0,7%, а днес са 0,5!!хипохондриците са в ужас, че няма да умрат хахахахахахаха
51
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъра проповядва откровен геноцид на бг народ. Който иска да стане курбан на експеримента му, да не се ваксинира. Да тества но собствен гръб тунингования вирус колко е опасен. Изборът си е твой . Сигурен съм, че голяма част от антиваксърите отдавна са се ваксинирали, а сега лаят по форуми и искат да заблудят по-простите хорица.
50
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
излезте с приятелката/приятеля ви някъде, новините ги оставете да си пишат, все пак от реклама се ранят, а будале колко щеш. Ковид е за зяпачите на ТВ и нет новини
49
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме се преброили и май сме под 5 милиона души.Така цифрите ще се променят и ще се окаже,че над 70% или са боледували и не са разбрали или са се ваксинирали.Та вълна и да има няма да е голяма в България.Другите държави са с повече народ и затова се страхуват.Ние го приключваме вече.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50 000 ако нямаме, не сме България. А летнию сезон ни един умрял, но да има на лист хартия и медийно, че не сме изостанале от бройката, а фалшива или не, да му мислят шубетата на които им се всява паника, срес, агитиране и натрапване на паническа пандемия. И Мангава ту излезна по умен и не се боцна, те за тва по хитри, винаги взимат повече от бугарино.
47
5
 
7
 
! Отговори
Станишката преди 2 години
Венсеремос, хайл, здравствуйте! Как е цирка ?
46
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България към момента около 16,7% от населението може би има имунитет към вируса от ваксина или от преболедуване. Новата вълна е неизбежна и пак ще има хиляди починали
45
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някои не им стана ясно,че ваксината ще се наложи накрая като необходимост,защото ще е непреодолимо препятсвие като я обвържат със закон.Преди време всички масово карахме колите си без да слагаме колани.Днес единици си позволяват и понасят санкции.Щом се вземе решение,че нещо спасява живот се прави закон и ни принуждават,щем или нещем!Същото ще стане с дизелите,с въглищата и каквото се сетите.
44
6
 
11
 
! Отговори
мед сестра преди 2 години
Хайде давайте ,надувайте бройките на пландемията че парите от преди свършиха и чакаме нови!Така е екстра бе хора,хем досадните и страхливи пациенти измряха ,хем и пари взехме!
43
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С този малък процент ваксинирани, започналата нова вълна на епидемията ще е по-висока от предишните.
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разделиха ви на ваксъри и анти. Кво пише там дето ви лъжат в бялата сграда? "съединението.....", пак се делите, пак се мразите, кой печели? Печели делителя ви за който и дума не казахте!
41
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната вълна вече започна в България преди около две седмици, но още не е набрала скорост. Когато новите случаи станат много и бързо се увеличават, тогава ще има опашки за ваксиниране, но ще е малко късно.
40
13
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 години
За последните седем дни имаме 699 нови случая и 101 починали от Ковид-19. Новите случаи да почти двойно повече в сравнение с преди 13 дни.
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 38: Кво ти пука, че Европа на се смее? Тя и преди ни се смееше.
38
24
 
9
 
! Отговори
Предложение преди 2 години
Насила хубост не става е казал народът!Затова,който не иска да се ваксинира да мине да подпише една декларация при личния лекар или в центровете за ваксиниране,че се отказва от прием в болница ако се разболее от Ковид-19.Не е редно всички да внасяме пари за здраве в касата и хем за ваксини,хем за лечение на инатливи да се дават пари!Здравеопазването е скъпо начинание и не се прави насила.Като не искате ваксина ваша воля,но не и с наши пари!!!!!
37
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината е следната, черноморието гъмжи, няма и един болен, дискотеките са на макс, кой не вярва ст. град е доказателство, но няма заразен, кръчмите са фул, няма заразен, само медийно има болни, колкото и марс не побира.
36
6
 
23
 
! Отговори
Не на ковида преди 2 години
И ЗА 54 човека, заразени пак искат да затварят цялата държава. Лъжа е този ковид. И журналята участват. И кунчо само ни плаши, този непочтен човек, как ще ни затварят и как ще мрем, ако не се ваксинираме.
35
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европа ни се чуди и присмива, че вярваме в конспирации. Чета сега в чуждестранната преса призиви да не идват техните граждани в България, тъй като е опасно за здравето място. Не само ще се самоизтребим, ами и имиджът ни се срина тотално.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха. В София само 7. Май ги хвана страх да надписват.