200 нови случая на коронавирус, те са 1,28% от всички тестове

Четирима души са починали през денонощието
28 юли 2021 06:01, Елка Василева
215
200 нови случая на коронавирус, те са 1,28% от всички тестове
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на коронавирус, установени у нас за последното денонощие, са 200. Направени са 15 641 теста, показват данните в Единния информационен портал към полунощ.

Новите случаи представляват 1,28% от всички тестове за денонощието.

Още по темата

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 6; Бургас - 26; Варна - 21; Велико Търново – 5; Враца – 2;  Добрич – 5, Кърджали – 2; Кюстендил – 2; Ловеч - 2; Монтана - 2; Пазарджик – 10; Пловдив - 28; Русе - 5; Силистра – 5; Сливен – 6; Смолян - 1; София област - 6; София град - 42; Стара Загора – 8; Търговище – 2; Хасково – 3; Шумен - 2; Ямбол - 5.  В 4 области няма нито един регистриран случай.

Общо в страната са регистрирани 424 079 случая от началото на пандемията, като 7 541 остават активни.

Хоспитализираните са 755, от тях 77 са в интензивни отделения.

През последното денонощие са излекувани 11 души, с което общият им брой достигна 398 335.

Починалите от началото на пандемията се 18 203, от тях четирима души за последните 24 часа.

В страната са поставени общо 1 988 805 дози от ваксините срещу COVID-19, от които 12 178 през последното денонощие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата вълна започва. Пак ще се мре яко.
83
1
 
1
 
! Отговори
Павето преди 2 години
До 107. Продължавам да чакам обяснение, защо се водиш по някой друг. Материалното не ме интересува. Моля, обрисувай ми нагледно и подробно ценностите които изповядват обществата на които се кланяш, за да се зарибя и да ги следвам. Благодаря.
82
4
 
9
 
! Отговори
Ега ти! преди 2 години
Делтата протичала с главоболие, хрема и болки в гърлото... Аз си мислех, че е от студената бира снощи, пък то можело и делта да е.
81
1
 
3
 
! Отговори
До павето преди 2 години
Водя се по някой друг ,защото той е доказал,че знае как да успее ! Ти ако се загубиш някъде ,какво ще направиш ? За да не се водиш по друг ще продължиш да се оплиташ ли ?Затова сме на този свят! Да се учим от успелите ! И като общество и като държава.Защото ни проглушавате ушите какво било в Германия,Швейцария,Австрия,Дания,Норвегия ама сега-бягай ги тея либерални ваксинирани глуп***ци.Лицемерно е !
80
6
 
8
 
! Отговори
Пламдемия преди 2 години
Сто процентова игра с тестовете! Всички помним миналото лято какъв бум имаше на безсимптомните болни, а вълната дойде чак в самия край на октомври.... само че вече със симптоми! Явно са вкарани нов модел тестове, които да цъкат позитивни резултати.
79
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 102 - "К19 може да бъде победен" Не, не може. Не се побеждава туй що не съществува и не се гаси туй що не гасне.
78
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръгнаха нагоре бройките. Хора ваксинирайте се! Не вярвайте на глупостите на необразовани хора! Ваксината ще ви спаси живота
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали, дали е така? Как да узнаем истината.
76
18
 
11
 
! Отговори
До 95 преди 2 години
Не ме е страх от неваксинираните ! А от локдауните и всякакви ограничения и маски ,заради това,че се мислят за много умни и не се ваксинират.Ваксинираният убива вируса за 2 дена ако се зарази.Докато неваксинирания го държи две седмици.Толкова ли сте пр()сти ,за да не разберете защо ако 70% са ваксинирани К19 може да бъде победен ?
75
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
докъде стигнахме ваксинираните да заразяват всички останали ,безобразие.ваксинираните трябва да се затварят в специални палаткови лагери ,за да се прадпазват нас нормалните хора- антиваксърите.
74
2
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Рижока е леля Драгинка от Горубляне и е много бойна за годините си.
73
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 83Ще се опитам да ти го обясня като на 6 годишен.Гражданите на тези държави с годините са научени да не мислят,а да правят каквото им кажат.Не случайно в америка стотици се отровиха с белина само с едно изказване на президента.Не да им го набиват всеки ден в главите.Вземи едно упътване за употреба на някой електроуред и ще прочетеш безумни предупреждения за употребата им.Например не бъркайте в миксера докато работи...Написани са точно заради тези умни и интелигентни граждани.
72
14
 
6
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Най-опасни са безсимптомните, нетестваните и неваксинираните - тия остават извън всякакви вълни и статистики, плацикат се на спокойствие и мътят водата на спасителите. И заразяват хилядите ваксинирани.
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименАбе аланкоолу , след като си ваксиниран защо те е страх от неваксинираните??? Не вярвам да си толкова голям хуманист ,че да си се загрижил за тяхното здраве.Нали си защитен????
70
9
 
7
 
! Отговори
До павето преди 2 години
Аааа,плаща ли им били.ОК.И какво следва от тук на сетне?! Край на либерализма ли ? На демокрацията?Или ? Нищо подобно,драги! В Русия в момента върви страховита пропаганда за ваксинация(с очите си я видях за Петербург ).В Китай-отдавна се ваксинираха.Ваксинацията не е патент на западния свят! Очевидно се оказва единствено решение.И да,ще ти кажа защо гледам успелите-поради простата причина,че искам да се уча от тях.Кого да гледам? Виетнам ? Бутан ? Сирия ?
69
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-опасни са безсимптомните, нетестваните и неваксинираните - тия остават извън всякакви вълни и статистики, плацикат се на спокойствие и мътят водата на спасителите.
68
1
 
0
 
! Отговори
Ваксифакис преди 2 години
Боц...боц...
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 87. Два милиарда, според статистиките на господарите ти. Инжектираните в световен мащаб са не повече от 5%. И все пак - нас какво ни интересуват някакви дриги хора, всеки решава сам за себе си?!
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, цяло лято активните случаи бяха около 7000. Как пък не оздравяха тези хора? За десетина дни трябваше да са тип-топ
65
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте се бе ,*** !!!Какво толкова си мислите ,че ще ви стане от ваксините ???Два милиарда души са ваксинирани вече !И !?