Бургас в "червената зона", днес решават дали да затегнат мерките

Хотелиерите в Слънчев бряг казват, че трудно контролират туристите
23 авг 2021 08:00, Ния Христова
31
Днес ще се реши дали в Бургас ще затягат мерките заради тревожния ръст на заболелите от COVID-19. Морският град вече влезе в "червената зона" с 271 заразени на 100 000 души, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Болните са предимно туристи. Хотелиерите в Слънчев бряг признават, че изпитват трудности да контролират туристите. Сигналите за неспазване на мерките по морето са десетки.
 
Междувременно Бургаската опера отмени спектаклите си, включени в музикалните празници "Емил Чакъров". Решението беше взето, след като над 10 души от оркестъра дадоха положителни проби за COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неазабавно смотания бургаски кмет да започва къртенето на всички пейки по паркове и градинки в целия бургаски регион!!! Да не пропусне и тези пред блоковете и детските площадки!
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Удобно добавиха една нула към утвърдените медицински стандарти-над 200 заболели на 10 000 души и продължават да плашат популацията с една безобидна за 90% от населението лятна хрема.Според така обявените данни хората с положителен тест, , практически са по-малко от 3 на хиляда,а от тия трима най-много един е със симптоми.Всичко е за едни пари.
22
4
 
24
 
! Отговори
Сърп и ЧУК преди 2 години
Ами петък се прибрах от нашето море,бях 8 дена там,в най-пиковите места и моменти- нямаше маски,нямаше мерки ,нямаше ЕДИН болен!!! Но там никой ни слуша продажните медии и тв, освен това се учудих много прибирайки се, в пловдивска област вече бяха пръсскалли от високо,небето беше една перделина, гледайте небето и ще навържете нещата! СПИТЕ ЛИ?
21
7
 
5
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
С интерес наблюдавам кой от управляващите, как ще реагира на кризата. Като си спомня как един т ъ п а к Балабанов се упражняваше на щаба с глупостите си, сега ми се ще ИТН да управляваха, да чуя тоя Балабан как щеше да обясни затварянето. Също така се вижда безсилието и липсата на компетентност в служебия министър антиваксър, насаден от кой знай кой икономически кръг. Бих определил действието антиваксър да те кара да де ваксинираш, като, *** и простотията!
20
4
 
2
 
! Отговори
Иво преди 2 години
До Наблюдател На полицейските униформи трябва да има надпис разбираем за всички, че това е полиция. Всички българи познават латиницата и знаят какво е Police, но над 90% от чужденците идващи в България няма да знаят какво е Полиция на кирилица..
19
0
 
15
 
! Отговори
Престанете преди 2 години
с този цирк, опасността е друга ......В момента на територията на България навлизат тъй наречените "бежанци - мигранти"...Някой задава ли си въпроса какво правят тук...и защо им се осигурява достъп, след като се без документи...
18
4
 
6
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Всъщност неспазването на "мерките" и големите струпвания на хора с резултат малко заразени, не че сме сигурни, че са заразени, само доказва безсмислието на т.нар. мерки.
17
7
 
3
 
! Отговори
Кацаров е лъжец преди 2 години
Какво очаквате от министър лъ.жец и антиваксер. Политиката е в състояние на свободно падане. Никой нищо не контролира, никой нищо не обяснява.
16
5
 
9
 
! Отговори
Генчо преди 2 години
З А Т В А Р Я Й !
15
5
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Ние сме единствената държава която не си уважава езика и културата !!!ЗАЩО НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УНИФОРМИ ПИШЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА!!!
14
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се почудят още малко викам аз, докато не влезем в черната зона.
13
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9, те дори не са и ваксини, а някакви незнайни бъркочи, които нито са тествани правилно, нито работят, дори и идват с *предимството* че получателя не може да си търси правата ако нещо го повредят. Найс, а?!
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдее, пак ще прибират пейките.
11
7
 
14
 
! Отговори
Септември преди 2 години
Ако затегнат мерките септември ще дойдем за 4-5 дена както всяка година, иначе абсурд с тая разпасана история по заведения и магазини
10
1
 
7
 
! Отговори
за всекиго по нещо преди 2 години
Ще стане `и вълка сит и агнето цяло`.Мутри вън ли?!?!
9
9
 
38
 
! Отговори
аууу преди 2 години
Пълно безумие, заради пласиране на едни ГМО ваксини!!!
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водният герберастки кмет,може да изкърти пейките както миналия път,а сега за да се натегне да изреже дърветата в морската градина, може и да взриви паркове и градинки.
7
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката поредният цирк за сплашване ли е? Боже, как може да сте толкова жалки?!
6
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вуйчо Ваньо, та те и малките разбраха, че пландемията е огромна лъжа. Днес полски полицаи, утре - афганистански бурки и илачи от Джонсън и Джонсън.
5
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
айде пак, колко пари ви дадоха от щаба а?