Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани

Българинът посреща и четвъртата вълна с маска, купена за първата
23 авг 2021 08:22, Елка Василева
183
Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани
Кадър: БНТ

Все повече са положителните резултати, за мен това е много притеснително. Мерките не се спазват. Слагането на маски е пожелателно. Имаме шега, че българинът ще посрещне четвъртата COVID вълна с маска, която е купил за първата. Това заяви пред БНТ общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, която е и член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз.

Д-р Николова отправи призив към учителите да се ваксинират. Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани, каза тя.

Още по темата

Сред новозаразените се наблюдават не само хора, които са били на море, коментира Николова.

Тя каза, че се прави се опит да се въведе система с определен брой изследвания, но това е трябвало да се случи активно през лятото, когато нямаше толкова много новозаразени.

„От 1 юли не получаваме 1000 лв., а 250 лв., така се реши с методиката, която се внесе. Ние настояваме за ред и правила, които да се спазват. Яснота - какво и как ще се прави с лечението на хора, поставени под домашно наблюдение“, каза д-р Николова по повод средствата, които медицинските лица на първа линия получават като бонус за борбата с коронавируса.

Д-р Николова коментира, че няма европейска държава, в която личните лекари да извършват домашни посещения при болни с COVID. По думите ѝ няма необходимите условия това да стане факт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
26
 
! Отговори
Adolf преди 2 години
Тази вълна е на болните ви мозъци!
44
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Практиката показва кой е болен в България. И редиците на пишещите тук антиваксъри ще 6е разреди видимо. Викате, че малко ви остана
43
1
 
9
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
До DedoМи, после =>пак и пак и пак.... Ставаш Ковид-Зомби, ако оцелееш някоя и друга година!? Шанса да,, пипнеш" усложнения е по-голям от това да удариш тройка от 6 от 49...
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До DedoПак бе Дедо.Трета,пета,осма игла...всяка пролет и есен.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като тая знае да борави толкова добре със статистиките, с ваксинирани и неваксинирани, с болните в кабинета й, защо не изнесе данни колко ваксинирани са й посетили кабинета, колко от тях е пратила вкъщи и колко от тях са постъпили в болница? Не може да излизаш и да плямпаш празни приказки, хайде кажи за ваксинираните? Защо в Израел и UK се натръшкаха болни по отделенията???? Нали си много ку рназ, нали си голямата лекарка! Тия неща дето ги плямпаш, специалистке, всеки първолак може също!
40
3
 
31
 
! Отговори
Аз преди 2 години
В Израел като са ваксинирани на кого е вълната?
39
2
 
18
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Де Киро на кирия! Тези си знаят опорките, и плвмпат едно и също, без да се усещат, че се разкрива подплата им същност.,, Вълната", ако ще говорим на техният език, ще е на,, боцнати те", които пръскат виросите навсякъде, защото си мислят, че са safe...***, то в Израел излезе истината наяве... Бог с ВАС
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от 250 до 450 лв искат някои доктори за сертификат,че си ваксиниран.С Джонсън,че е само една доза и бързо става.Смятайте какви кинти правят в момента.
37
1
 
11
 
! Отговори
Dedo преди 2 години
Dobre. Da rechem , che utre se vacsinirame vsichki . Posle......kvo?
36
0
 
31
 
! Отговори
Теле зрител преди 2 години
Не я знам таз другарка наистина ли е "джипи"!?Като я гледам не слиза от тв екраните...май е платен *** и не е никакво джипи!Как човек да вярва на такива досадници!?
35
26
 
2
 
! Отговори
Каун Грипенов преди 2 години
Като няма да се ваксинират е *** без да влизате в болници и аптеки. Изуглавен народ от простаци.
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно ти вярвам докторке...Както вярвам и,че на 1 май 1986 по време на манифестациите валеше чист пролетен дъжд както и тогава ни обеждаваха.Изобщо не беше радиоактивен.
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е със сериозни психически проблеми. А те както се знае, не се лекуват.
32
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ти ли *** джипке, ходи мери кръвно на бабите, не се изхождай по въпроси, които не са ти в компетенциите.
31
1
 
24
 
! Отговори
Айде стига преди 2 години
по повод средствата, които медицинските лица на първа линия получават като бонус за борбата с коронавируса---------- Айде стига сте ревали бе! Нали всички правим жертви за "общото благо и здавето на хората". Затварят се бизнеси, хиляди остават на улицата без заплата, за да "спасяват от болестта"! А лекарите искат хем заплата, хем 1000 лв . бонус! Това не е ли малко нагло? На лекарите си дайте заплата, а тези хиляда на хората на които им е забранено да работят!
30
2
 
29
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Абе тая джипка нали е ваксинирана и съответна - "предпазена". Защо не ще да си преглежда пациентите?
29
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВЪВ МОМЕНТА В ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ВТЪЛПЯВА, ЧЕ КАТО СИ ВАКСИНИРАН СИ НАРАВНО С ТОЗИ КОЙТО СИ Е НАПРАВИЛ ОТРИЦАТЕЛЕН ПСР ТЕСТ И ТАКА ВАКСИНИРАНИТЕ РАЗНАСЯТ ЛИ РАЗНАСЯТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ ДАЖЕ НЕ САМО ПО СВЕТА НО И В БЪЛГАРИЯ ИМА ОБЛЕКЧЕНИЯ ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ДА НЕ НОСЯТ МАСКА НА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА!
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти коя си *** *** мутра никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига сте лъгали народа няма да се ваксинира това давие ясно като закон проклета даси дърта насрана мутра няма да стане това което иска те вън
27
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази госпожа Джипи защо не каже колко пациенти от Ковид е лекувала? Ще ви отговора вместо нея - нито един! Джипитата се уредиха да "лекуват" само по телефона, не правят лични прегледи под предлог, че щели да се заразят.Ама нали уж са ваксинирани? За тези телефонни сеанси те вземат пари от касата за всеки подобен пациент. Ето къде е проблема, че даже и леко болните от Ковид няма кой да ги лекува и те от страх тръгват да влизат в болница, за да може все пак някой да им обърне внимание
26
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая се съсипа да обикаля телевизиите и да агитира. Освен че агитира, много държи да сплашва и да говори пълни гл упости. Например че август имала пациенти с пневмония, а не било обичайно - пълна лъжкиня е, маже и лъже само и само да си изработи паричките. Трябва да я съдят, че всява паника!