Област Търговище премина в червената зона

Засилват контрола за спазване на противоепидемичните мерки
24 авг 2021 12:01, Ния Христова
11
Област Търговище премина в червената зона
Снимка: БГНЕС
Областни координационен щаб за борба с коронавируса в Търговище призова за затягане на контрола при проверките за спазване на противоепидемичните мерки, съобщи БНР. 
 
Мярката е наложителна заради повишаването на броя на заразените с COVID-19. Както се очакваше област Търговище премина от оранжевата в червената зона.
 
Трите многопрофилни болници в Търговище, Попово и Омуртаг имат готовност да приемат новозаболели и очакват съдействие за централизирано снабдяване на всички лечебни структури и обществени организации с лични предпазни средства и препарати за дезинфекция.
Още по темата
 
Кампанията за повишаване информираността за необходимостта от ваксиниране на жителите на областта също продължава.
 
След предварителна заявка специализирани екипи за ваксинация ще посещават селата в областта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
. преди 2 години
Пети номер ли си , шести номер ли си дай само да ми обясниш защо наричаш хората картофи, че нещо не можах да ти хвана тънкия хумур! Да предположа, че си от мегаполисите и топ курорти на Европа - Варна и Бургас , където сте само репи и зелени салати(марули)
9
0
 
1
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
До 9. Не пожелавай другиму, това от което се страхуваш! Ако някой ти пречи, стой далече от него. Повечето от нас ви желаят живот и здраве и ви се чудят на акъла и ако говорят и пишат, то е защото се опитвате да завлечете още хора в капана в съзвучие с масираната психоатака от медиите.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не се ваксинират ромите не стига това ами не носят и маска нито в транспорта нито по магазините и от къде имат пари за харчене след като не работят и не учат но са вечно по моловете на хладно или на топло. ..
7
0
 
2
 
! Отговори
из род преди 2 години
Защо пречите на коментарите?
6
0
 
2
 
! Отговори
из род преди 2 години
Защо пречите на коментарите?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез пък картофи от кво се разболяват там? 100 човека на кръст. Варна и Бургас са пълни с туристи , заведенията се пукат, плажовете са пълни. И пак са добре Търговище гърбетчии ли пускате? Затворите страната за гурбетчии
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко правите заради тия проклети ваксини но няма да ви минат намерат няма да се ваксинират хората стига проклети да сте всички лекари дето несе наядоха за пари
3
0
 
8
 
! Отговори
илюминат - ренегат преди 2 години
Някой изолира ли го тоя "вирус" видя ли го,или пак всяване на страхове и мачкане на човешките права?!?Хайде спрете се вече!Няма ли по-важни неща за вършене!Явно плачете за международен трибунал,поради нарушение на ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!!!
2
0
 
8
 
! Отговори
Ужасена преди 2 години
Вай, вай, вайййй.........PSR тест представиха ли?!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой провери ли тези данни?