Костадин Ангелов: България вече е в червената зона, пазете се!

По негови данни 14-дневната заболеваемост за страната е 258 на 100 000 души
29 авг 2021 07:30, Красимир Ангелов
262
Костадин Ангелов: България вече е в червената зона, пазете се!
Снимка: БГНЕС

България вече е в червената зона! За това предупреди с пост в социалната мрежа Facebook бившият министър на здравеопазването и настоящ депутат от ПГ на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов.

Още по темата
По негови данни 14-дневната заболеваемост за страната е 258 на 100 000 души, а столицата София също е прескочила прага от 250 на 100 000 души новозаразени.

"Близо 100 човека са настанени в болница за последното денонощие. Хоспитализираните са общо 3255 души. В интензивни отделения са 298 болни", отчита още проф. Ангелов и завършва:

"Пазете се! Ваксинирайте се!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 143 Ако вълната беше "избухнала" през юни месец, можеше да повярвам, малко. Никой ли не отиде до пазара през април и май? Всички изчисления са теоретични, защото не се знае с колко хора контактува теоретичния заразен.
116
8
 
9
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Тоя "мозък" е последния човек за който искам да чета, кога тоя сайт ще спре със тъпите си Про-Герб статий и почне да се занимава с журналистика не предизборни реклами.
115
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Почнали сме, ама не се получаво
114
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко започва с манипулираната статистика. Кеф ти зелено, кеф ти червено. Който поръчва музиката, той определя статистиката.
113
6
 
9
 
! Отговори
Не разбрах преди 2 години
Кой я управлява тая държава и защо Ангелов ни ги приказва тези работи. Кой е той? Не трябва ли това да ни го казва Радев? Или поне Янев?
112
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 125 преди 2 години
Много философски казано. Нали се сещаш, че тия млади, 18 годишни невъзпитани дето ги цитираш, са производни на не толкова младите, крайно възпитани... 40-50-60 годишни българи, а? Приказката за крушата и дървото нали си я чувал?
111
8
 
9
 
! Отговори
Д-р Коронис Кауза преди 2 години
Как няма да е в червена зона след като статистиката се манипулира по един брутален начин? Днес например имаме 77 "излекувани". След положителен тест се налага двуседмична карантина. С изтичането и лицето се води оздравяло. Няма изискване за нов тест. Преди 2 седмици 77 заразени ли е имало? В момента се помпят бройките, но броя на оздравелите не се пипа за да има повишение. Както много пъти съм казвал това не е политика на ГЕРБ или на Радев, а са опорки пускани от международната мафия.
110
6
 
6
 
! Отговори
До АнатемаНаСулюПаси преди 2 години
Еми еврейска работа. Ти какво си очаквал? Само на думи ни благодарят всяка година за спасените от концлагерите. Сигурно зад камерата се пукат от смях какви сме мал0*умници сами да помагаме на касапина си.......
109
14
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Болниците се пълнят с пълни обороти, а някои продължават да демонстрират , колко са "смели", и готови да оплюят всеки , който каже истината ,или прояви някаква загриженост! Изглежда цинизмът е станал начин на мислене! Такива трябва да ходят при маминка, която ги е научила освен със себе си, с други да не се съобразяват!
108
7
 
12
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
До 133. Не са верни процентите ми, вярно е. По мои наблюдения и статистики, инжектираните са около 3-5%. На толкова процента работи измамата при хора с критично мислене.
107
5
 
9
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПасито преди 2 години
Повече от четвърт век сме все в "Червената зона": Бивши сатрапи,слуги,лакеи,шутове, пажове, блюдолизци, ибр икчии,синове,внуци и правници на червената номенклатура от най-долно ниво, доносници на ДС,пребоядисали се във всякакви цветове и окраски,загубили морал и срам,докато скачахме по площадите,ТЕ изкормиха държавицата ни,узурпираха властта, окрадоха и съсипаха де що можаха,и глозгайки кокала до последно,превърнаха Родината ни от райско кътче в пустуш,в европейско сметище,излъчващо смрадоляк!
106
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 130 Къде се губи този въображаем заразител, който заразява група от хора? В гората ли ги криете? При 2 седмици инкубационен период, колко щяха да са заразените от май до септември?
105
5
 
4
 
! Отговори
с тая маска преди 2 години
изглежда доста абсурдно другаря Ангелов
104
6
 
19
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Коцето не го ли разкараха от НОЩ и вече тези смешници които през часове си отменяха решението и плашиха хората ги няма.Сега като какъв ни съобщава като багаж на джипката ли
103
7
 
20
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
Никога не съм вярвал в наказанието което може да се наложи от съдилище, обаче тези трябва да пострадат. 50% на клона, 50% в дрънголника и конфискация на имуществото, на всичките им роднини и на всички техни близки и приятели, които може да са се облагодетелствали от измамата. Бих ги осъдил за всяко дете в домовете което си ляга гладно и за всеки старец на който не му стига пенсията за елементарни нужди. "Ваксините" можеше да са със заявка и да се купува точната бройка за нуждите на камикадзетата
102
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се по коментарите в днес.бг ще тези които са против ваксините са 18 годишните невъзпитани българи техните родители са ги научили на невъзпитание да не уважават възрастните българи да се отнасят с тях по груб начин да мислят само за себе си и да обичат анархията в България.Заради младите 18 годишни невъзпитани българи които мислят само за собственото си удоволствие за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.
101
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заразно зло, Зомби апокалипсис. Това вече не са филми, а живо представление. Благодаря, но аз избирам да остана човек, колкото и да ме нападате.
100
8
 
13
 
! Отговори
реалнафантазия преди 2 години
Трябва ни една мащабна криза и света ще приеме Новия Световен Ред. -Рокфелер :)
99
8
 
14
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
"Пазете се! Ваксинирайте се!" - Кое от двете, господин Ангелов?
98
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
PCR тестовете не откриват никакъв ковид. Това е метод чрез който може всяка една проба да постигне позитивен резултат според желанието на манипулиращите. Язък, че "ваксинираните" сте толкова "умни". Всъщност се оказахте най-големите балъци, който се хващат за всяка сламка от страх.