Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"

Бил лекуван в Инфекциозна болница, преместен е в реанимация
209
Мангъров: Ваксиниран срещу COVID-19 e починал в "Токуда"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Доц. Атанас Мангъров излезе с реакция на твърдението на Инфекциозна болница, че няма нито един починал пациент на лечебното заведение, който да е бил ваксиниран срещу коронавирус.

Още по темата


„Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда". Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Инфекциозна болница имаше реанимация, но сега няма. Заслугата е до голяма степен и нейна. Ако професорката или някой иска сведения за други ваксинирани лекувани в клиниката да заповяда в нея. Друг, ваксиниран с две дози, лежа повече от 20 дни на кислород и беше изписан в началото на седмицата“, допълва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
9
 
11
 
! Отговори
Печели естественият преди 2 години
Естественият подбор няма нищо по-добро от природата и природните закони. Всичко некачествено със слаби и увредени гени трябва да по-рано и по-бързо да умира, за да има място за новото поколение от млади и здрави здравеняци. Ще е добре ако вируса прочиства и простотията и чалгията.
159
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
От какво е умрял :)))
158
16
 
11
 
! Отговори
ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! преди 2 години
Антиваксъри, дъвчите ги дъвчите ги тея ваксини, че не предпазват от заразяване. Ами стрелят във въздуха! Никой не го твърди ама вие го имате за голям коз! Казано ви е, че предпазва от тежко боледуване, което и вашият идол Мангърчето не отрича, ама кат нямате други аргументи
157
5
 
14
 
! Отговори
Трета доза не стига преди 2 години
Повече дози трябват и повече експерименти и изпитания върху популацията от хора само така ще се развива медицината като наука проби и грешки основен закон при провеждане на експерименти и без това хората ще умрат защо поне да не го направят с ползва за прогреса.
156
5
 
13
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!- А защо не поговорим за пост-грипен синдром? Щото вече няма грип ли? И докато пост-резултатите от белодробни инфекции са изучени и добре познати, какво ще се случи с ваксинираните след години никой не знае. Освен може би създателите на ваксините.
155
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! Какъв дългосрочен пост ковид синдром :D Как за десетките други респираторни вируси няма дълъг пост-настинков или пост-грипов синдром? Луди ни направиха с тия лъжи и пропаганда... Хора, мислете с главите си!
154
11
 
20
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
До Ама- Къса ви е паметта. Сигурно от ваксинката. В началото казваха че ваксината предпазва от заразяване. Така прилъгаха първата партида ваксинирани. След това дълго отричаха факта че не предпазва, но наскоро признаха. Втората партида ваксинирани си я осигуриха с обещания за привилегии на ваксинираните. След като стана ясно че ваксинирани ***, прибегнаха към насилие с уволнения и задължителни ваксини за да си осигурят и трета партида. След това посегнаха и на децата. А сезонния грип изчезна
153
2
 
12
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Ако беше с три ваксини, сигурно щеше да е здрав,а тоя сигурно имал най много 2.Делта щама иска повече дупчене.
152
11
 
9
 
! Отговори
ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! преди 2 години
Тоя преболедувалия не е ли чувал за пост ковид синдром? Освен това много говорите за хипотетични дългосрочни странични ефекти от ваксините, а защо да не поговорим за дългосрочен пост ковид синдром ? Примерно след три години ?
151
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да се потърси съдебна отговорност на този лъжец!
150
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! Ваксинираните не умират от този вариант (те умират от самите ваксини, ама никой не пише за това). Ами ако дойде мю, сигма, омега? Преболедувалите не ни дреме какъв вариант върлува.
149
12
 
6
 
! Отговори
ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! преди 2 години
Не разбрахте ли, че Мангърчето това го съобщава, защото е голяма сензация? Това е изключение което потвърждава правилото! А именно: ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ УМИРАТ ОТ КОВИД !!!
148
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че има малко ваксинирани умрели от ковид - те младите се ваксинираха. Старите повече са патили, по-добре знаят. Дайте една разбивка ваксинирани по възраст!
147
10
 
10
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Пак ли тоя-ааааа.... Стига! Стига сте го коментирали и обсъждали, той на това се кефи, да е във вихъра на "известността". Малко го интересува колко се разболяват или умират.
146
0
 
16
 
! Отговори
Закривай преди 2 години
Болниците в Бе-гето са като концлагери.За това ако се разболее човек е пътник към небето.
145
6
 
16
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Освен, че от Токуда вече отрекоха, но няма да позволяваме на фактите да развалят тази хубава седянка, антиваксърска :)
144
4
 
15
 
! Отговори
Ама преди 2 години
Мангъров, тия ваксини да не би случайно да са за безсмъртие !
143
26
 
7
 
! Отговори
Ахахахахаххаха! преди 2 години
На коментар 139 "Ваксърчетата много се страхуват от лъжите на Кантарджиев, Кунчев, Симидчиев и т.н. и панически слагат минуси, за да ги отрекат. Не става, ваксъри!" внезапно пуснаха много минуси. Ахахахахахаххахахаах! Явно наистина много ги е страх от лъжите на Кунчев и компания!
142
3
 
5
 
! Отговори
До оня преди 2 години
Явно живееш в среда с доста болнави хора щом познаваш много хора лежали в болница две седмици заради короната май е време да промените начина си на живот, защото и без коварния вирус няма да изкарате много на този свят.
141
7
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Един ваксиниран срещу Ковид починал. Интересно колко са починалите които са неваксинирани.