Епидемичен взрив в шивашки цех в Бургас

Четирима заболели, всички са хоспитализирани
15 сеп 2021 22:08, Петя Славова
31
Епидемичен взрив в шивашки цех в Бургас
Снимка: БГНЕС

Епидемичен взрив от COVID-19 е възникнал в шивашки цех в Бургас. Към момента са установени четирима заболели, като всички са хоспитализирани, предава Министерството на здравеопазването по информация на РЗИ-Бургас.

Първият случай е с оплаквания от 30 август - отпадналост, кашлица, температура. На 1 септември направеният тест за COVID-19 е положителен. Пациентът е жена на 54 години, която работи в шивашкия цех. Вторият заболял е жена на 46 години с положителен резултат от теста за коронавирус от 14 септември.

Останалите заразени са семейство - мъж на 60 години, който работи като охрана, и съпругата му - на 55 години. След извършена проверка е прекратена дейността на цеха. Контактните лица на заразените ще бъдат поставени под карантина, информират от МЗ.

Предприети са действия по дезинфекция на работните помещения. В шивашкия цех работят 21 лица, като нито един от служителите не е имунизиран, с изключение на управителя на цеха.


31
Още от Коронавирус
Стотици хиляди в Азия се заразяват от животни, пренасящи коронавируси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВЗРИВ Е АКО 20 ОТ 21 СА В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ, С 3-4 ПОЧИНАЛИ, А 1 В ОБИКНОВЕННО КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ! ХАЙДЕ СТИГА СТЕ РАЗДУВАЛИ! ДРЪН-ДРЪН, ЛА-ЛА-ЛА. МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ЖУРНАЛИ ДЕТО ОТ МУХАТА ПРАВЯТ СЛОН И СЛЕД ТОВА ПРОДАВАТ СЛОНОВА КОСТ!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 1 седмица
Защо няма "епидемичен взрив" в оръжейните заводи?
27
0
 
2
 
! Отговори
Невероятен ВЗРИВ преди 1 седмица
В шивашкият цех работят ОГРОМНО ВЗРИВО-ОБРАЗЕН брой хора 21 та това е ЧУДО на ЧУДЕСАТА за Държава с население близо 7 милиона хора. Това е ГИГАНТСКИ БУМ от 21
26
0
 
1
 
! Отговори
наму преди 1 седмица
До Darth shadowГолям сценарист !Вечно сте в някаква пиеса това побърканите!
25
0
 
1
 
! Отговори
коптор преди 1 седмица
До АнменТеб и без тест могат да ти сложат усмирителна риза!
24
0
 
5
 
! Отговори
м,да преди 1 седмица
4 Хоспитализирани с леки симптоми! Голем взрив :)))
23
3
 
2
 
! Отговори
Darth shadow преди 1 седмица
аха същия сценарий от миналата година, пак хората от цеха са виновни, смешни са постановчици на сценария :)))
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нова пресолена манджа! Какъв ви "взрив"? Четирима по къщите с болно гърло! Какъв апокалипсис само!
21
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 седмица
Имало ли е загинали при този взрив?
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"От 21 души 4 са с ковид.Тия 4 са в болница, чзначи са с тежки форми"÷÷÷÷÷÷ Нищо подобно не значи. Болниците ни са пълни с кихащи и кашлящи, които преди ковид истерията просто щяха да си останат вкъщи на чай, ама сега, наплашени и видиотени от пропагандата, напъват да ги вземат в болница "да ги наблюдават". За болниците пък е дюшеш да се точат клинични пътеки за ковид и да текат едни непрестанни парични потоци към тях (по-скоро към шефовете им) Това е истината. И всеки в здравната система я знае
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ауууу, 4 души с "отпадналост, кашлица, температура" и вече стана ЕПИДЕМИЧЕН ВЗРИВ. Или не сте в ред с главата да поднасяте по този начин "новина" за нещо, което е ставало постоянно досега (но сме го имали просто за грип и настинка), или целенасочено насаждате тревога, паника и стрес. Разбира се, винаги идва Видовден.
18
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия 4 ще заразят семействата си и познатите си. Те ще заразят още 5х толкова хора от своите семейства.....така се получава. Само ваксинираните могат да бъдат препятствие за вируса.
17
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От 21 души 4 са с ковид. Тия 4 са в болница, значи са с тежки форми. След 5 дни ще има още поне 10. Естествено, че е епидемичен взрив според науката. Ама Гана какво разбира от епидемиология!
16
9
 
14
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 1 седмица
Оле божке това е направо ядрена експлозия, четирима заразени, каква страховита битка във войната с пандемията! БОЖЕЕ божке дано оцелеем от хремата и тази година! Отпадналост и кашлица, чумата на 21 век! Покайте се грешници и приемете ритуалния ваксинен препарат!
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българите са *** на Европа.
14
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди една година никой не умираше от старост, всичко беше кромид !Сега ги набодоха и вече умират от старост и придружаващи ги заболявания ! Вие хептен за шарани ни взехте !
13
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако ваксиниран човек умре, значи е фалшиво ваксиниран.Ако умре обаче неваксиниран, той непременно е умрял от коронавирус.Всичко обратно на това бива обявявано за ерес.
12
5
 
18
 
! Отговори
Тошо преди 1 седмица
ТЕСТОВЕТЕ СА ИЗМАМА!
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"...В неделя няколко министри са били случайно подслушани преди заседанието на кабинета да казват, че някои ограничения, свързани с коронавируса, са насочени единствено към стимулиране на ваксинацията, а не към намаляване на заболеваемостта..." The Times of Israel
10
3
 
31
 
! Отговори
Paco преди 1 седмица
Болните с кашлица са хоспитанизирани.Е как няма да ги напълнят отделенията.И пътеките са им изгодни ..