Курц: Пандемията за ваксинираните приключи

Сега имаме пандемия на неваксинираните, каза канцлерът
Обновена: 16 сеп 2021 22:25 | 16 сеп 2021 22:25, Ния Христова
113
Курц: Пандемията за ваксинираните приключи
Снимка: БГНЕС
Пандемията за ваксинираните приключи, но сега следва пандемия на неваксинираните. Това коментира австрийският канцлер Себастиан Курц, предаде БГНЕС.
 
"Ваксинираните хора са в безопасност и могат да живеят нормален живот, но неваксинираните хора не са в безопасност и трябва да имат отрицателни тестове и да носят маски FFP2 за ресторанти, търговия, обществен транспорт", каза Курц пред всекидневника „Кронен Цайтунг“.
 
Той изтъкна, че ваксинираните вече не трябва да се занимават с мерките, но отаналите 30% от гражданите, които не са ваксинирани, не са защитени и трябва да са наясно, че някой ден ще се заразят с коронавирус.
 
"Точно заради неваксинираните все още са необходими минимум мерки. Предпочитам всичко да е отворено за 70 процента от населението, отколкото да затворя всичко", обясни Курц.
 
Канцлерът също така критикува Партията на свободата на Австрия (ПСА) за разпространение на страх и водене на кампания срещу ваксинацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
34
 
10
 
! Отговори
Запозната преди 2 години
Не ваксинираните трябва да измрат за да им е за урок ,а и обица на ухото. Не искам да ми бълват всякви зарази. Аз искам да живея нормално и да ми осигурят бустерна доза ваксина и на мен и децата ми.
60
10
 
29
 
! Отговори
108 преди 2 години
Защо не наречем нещата с истинските им имена? Тормозът за чипираните свърши, на другите ще ви почерним живота.
59
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
послъгва
58
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глобалистите постоянно говорят за контрол и намаляване на населението. Елити като Бил Гейтс са известни с това. Чудно ли е, че ще измислят план за създаването му?Те също трябва да ни принудят да бъдем ваксинирани - ВСИЧКИ, така че да няма контролна група и по този начин да няма доказателства за това, което са направили. Те биха могли просто да прехвърлят масовите смъртни случаи върху самия Covid, което те вече правят, вместо върху истинския виновник, който са ваксините.
57
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Средната (IFR) смъртност от COVID е само 0,26% от заразените (това е статистика, която медиите последователно и умишлено отказват да споменат за обществеността). Това означава, че 99,7 % от населението не е заплашено от COVID независимо дали са ваксинирани или не.
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Курце помагаи нещо на българите че няма пари за хляб всичко ни взеха.оставиха ни боси и голи като кучета.поне едни 100 милярда.да се изправиме малко.
55
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мюнстер - След клубно парти само за ваксинирани хора в Мюнстер броят на посетителите, заразени с корона, се е увеличил до 83. Градът обяви, че до четвъртък са представени и проверени 59 сертификата за ваксинация. Досега не е установено нарушение на данните за ваксинациите.Общо около 380 души са взели участие в партито на 3 септември.Явно Курц греши. Да ваксинираните пандемията тепърва започва.
54
7
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
*** има големи уши мяза на маймун :)))
53
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите да се депортират в Антрактида,Африка,Авганистан...
52
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на балканския ориенталец все някой друг му е крив , Гейтс , марсианците , рептилите а сега и Курц .
51
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Русия=Психиатрия: "...Спутник 5... е един безполезен физиологически разтвор" _____ Основополагащи принципи на Вселената са Любовта, Мъдростта и Истината. Лъjецъt не може да стане гражданин на Вселената!
50
6
 
32
 
! Отговори
?? преди 2 години
Разделяй и владей!Разделяй хората на болни и здрави, на ваксинирани и неваксинирани, на такива с маски и на такива без маски...А постепенното отнемане на свободите и правата ни продължава. Докога?
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сталин го е казал много добре:-Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не храни трола, живей свободно!
47
9
 
24
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
До 60- И след като сте ваксинирани и готови за редовни бустери, какво ви пречат неваксинираните и ковид? Ето ти една сериозна научна информация. Само естествено създадения имунет, след преминаване през вируса може да създаде истински колекнивен имунитет. А тези които не могат да си го създатат, заради компрометирана имунна система трябва да се ваксират до преминаване на пика. Открит за бъдещето е въпроса, дали ваксините за здрави хора и деца, компрометират естествената им имунна система, или не?
46
5
 
24
 
! Отговори
Martin преди 2 години
Страшна карикатура. По-малко гнусен от Макрон и Мицотакис, но карикатура.
45
2
 
19
 
! Отговори
Анти Вакса преди 2 години
Не се връзвай на провокатора. Но комент.
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ваксаджия= а беше свестен човек, докато не си заби без нужда във вените, вълшебния нектар.
43
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече обществото ще се дели на - ваксинирани и неваксинирани. От първите ще зависи здравето и живота на човек, а от вторите - продължителността на Ковид - 19. По-добре първите.
42
6
 
16
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
Доктор Курц, много ги разбира работите. И е с огромно сърце. Загрижил се за живота дори и на тия, дето ще се ваксинират само през трупа им. Бой, докато им уврат главите.