Курц: Пандемията за ваксинираните приключи

Сега имаме пандемия на неваксинираните, каза канцлерът
Обновена: 16 сеп 2021 22:25 | 16 сеп 2021 22:25, Ния Христова
113
Курц: Пандемията за ваксинираните приключи
Снимка: БГНЕС
Пандемията за ваксинираните приключи, но сега следва пандемия на неваксинираните. Това коментира австрийският канцлер Себастиан Курц, предаде БГНЕС.
 
"Ваксинираните хора са в безопасност и могат да живеят нормален живот, но неваксинираните хора не са в безопасност и трябва да имат отрицателни тестове и да носят маски FFP2 за ресторанти, търговия, обществен транспорт", каза Курц пред всекидневника „Кронен Цайтунг“.
 
Той изтъкна, че ваксинираните вече не трябва да се занимават с мерките, но отаналите 30% от гражданите, които не са ваксинирани, не са защитени и трябва да са наясно, че някой ден ще се заразят с коронавирус.
 
"Точно заради неваксинираните все още са необходими минимум мерки. Предпочитам всичко да е отворено за 70 процента от населението, отколкото да затворя всичко", обясни Курц.
 
Канцлерът също така критикува Партията на свободата на Австрия (ПСА) за разпространение на страх и водене на кампания срещу ваксинацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако всички българи се ваксинираха, пандемията отдавна да беше минала. Ами сега ще си я търпим още 5-10, а защо не 20-30 години.
40
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Д-р Хаус "Ало,ГЕРБ!! Виждате ли какви ги върши тоя Кирчо!! Вместо да обединява австрийската нация, тоя я разделя на " ваксъри" и " антиваксъри"!! А обвинявате нашият Президент! Айде, бегайте!!" "Вашия" президент не разделя нацията на "ваксъри" и "антиваксъри", той разделя нацията по всеки възможен начин.
39
4
 
19
 
! Отговори
Анти Вакса преди 2 години
Пишете по-малко и не се обяснявйте със зомбирани, така ще намалим облъчването за ковид и ваксините. Нашата позиция е ясна и е непроменена.
38
13
 
4
 
! Отговори
Аз знам! преди 2 години
Антибиотиците и ваксините са спасили света! Но е дошло знанието за тях, прочитането на вируса ще спаси човечеството и подаването на ръка един на друг на всички знаещи в медицината, биологията, химията!
37
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами нваксинираните си направете ваша. Или отидете в *** откъдето ви пълнят главата с тъпотии. Ако в България остана само ваксинираните, ще повишим поне трикратно стандарта си на живот.
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Русия=Психиатрия Рогatkо, "Когато командирът на кораба не знае към кой порт държи курс, нито един вятър не му е попътен"! Явно не си чул дори за котела с вряща сяра в преиzпоdнята?
35
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами тогава ваксинираните да си правят тяхна си държава и да се отделят от нас.
34
3
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Доста оптимистично и нереалистично.
33
4
 
36
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
Не бъдете наивни! Този пед... е корумпиран и смърка кокс... Та: Вчера телефонирах с една роднина от Виена- защо трябва,, ваксинираните" учители да се тестват три пъти в седмицата и да преподават с fpp2 маски..!??! Нали пандемията за тях е свършила!? Arschloch
32
7
 
2
 
! Отговори
Малко с мярка преди 2 години
Всеки коментар храни мисирките и тролите.
31
11
 
3
 
! Отговори
Бугарско преди 2 години
А при на пандемия нямаше и затова не се ваксинирахме. Умреха само много дърти и скапани. Дигнаха пенсиите на оживелите.
30
1
 
9
 
! Отговори
Аз мисля! преди 2 години
Не може различни лекари, да говорят различни неща, според" вятърът, който духа край тях" т.е.както му изнася. Науката е една. Водата има само една формула, ако е обикновена, ако е "тежка вода" има друга формула и коренно други свойства. В случая всичи казват: Вирус. Значи не е "амеба". Всеки нещо защитава и скрива част от познанието на науката, а хората не са учени. Но четете и мислете, хваща се истината, някой е директен, друг изпуска нещо в лъжата си.
29
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А спрете се нещастници.Като мразите българите напускайте,свят широк.Отивайте при Зуека.
28
4
 
41
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
да, в Израел се вижда, как е Пандемия на НеВаксинираните!
27
21
 
11
 
! Отговори
Белият свят отваря преди 2 години
Ние ще си стоим с жертвите. Нека поне нормалният бял свят се отвори. Тук като в третия свят. Там няма ваксини, тук *** ю го е страх, че богатите го убиват или ще го следят в кое село вари ракия.
26
7
 
35
 
! Отговори
Апокалипто преди 2 години
За мен пандемията приключи май месец,когато преболедувах коронката,затова никога няма да се ваксинирам!
25
13
 
6
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 2 години
Разбира се Курц няма предвид ваксинираните със Спутник 5. Както се видя от последните данни за заразените в Русия, тяхната ваксина е един безполезен физиологически разтвор.
24
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При наличие на антитела трябва всички мерки да отпадат.
23
37
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Браво на Курц! Само така ще се избегнат мерките и ще върви икономиката! А бай *** пак докато се прави на много умен и от всичко разбиращ, ще стои на опашката.
22
8
 
33
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ КОИТО ОТКАЖАТ ДА ВАКСИНИРАТ БЕБЕТАТА СИ И ТО С НОВА ДОЗА КОВИДЬОТЗИУМ НА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ ТОЧНО КАТО ВЪВ ФИЛМА : КРЕПОСТ 1992 ! ЗА СЕГА УЖ НЯМА ДА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС ,НО ТО НЯМАШЕ ДА ИМА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ Г-Е-Й БРАКОВЕ НАВСЯКЪДЕ В ЕС, НО ВЕЧЕ ГО ОБСЪЖДАТ ОТ ТАЯ СЕДМИЦА ДА ВЪВЕДАТ, ЧЕ И РЕЗОЛЮЦИЯ СА ПОДГОТВИЛИ ЗА ГЛАСУВАНЕ !