Дете на 9 г. с коронавирус е починало в Хасковско

Момичето е било настанено в болница на 15 септември
Обновена: 21 сеп 2021 09:00 | 21 сеп 2021 09:00, Елка Василева
86
Дете на 9 г. с коронавирус е починало в Хасковско
Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Дете на 9 години от харманлийско село е сред шестимата починали с COVID-19 от Хасковска област, съобщиха от областния оперативен щаб.

Още по темата

Момичето е било положително за коронавирус от 14 септември,  на 15 септември е настанено в болница извън областта, а на 19 септември е починало, предаде БНР.

59 са новите случаи на коронавирус в Хасковска област. Сред тях е служителка от дирекция „Социално подпомагане“, но няма поставени под карантина в службата.

190 пациенти с COVID-19 се лекуват в болници в областта.

Вчера в региона са поставени 257 дози ваксина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова хората ваксинират и децата! Никой не е застрахован от тежко протичане и смърт.
52
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не! Няма да се учудим, ако не му е приложено правилно лечение, т.е. са го убили съзнателно за реклама на ваксините. Човешката история блика от случаи с такива детеубийци, които отнемат живот за пари. Всичко е възможно в случая.
51
14
 
20
 
! Отговори
Не! преди 2 години
И дете умориха за да си пробутат ваксините! Чудовища! Не ваксинирайте децата!
50
13
 
19
 
! Отговори
Тъжно преди 2 години
Кое не разбрахте? От 100 хоспитализирани, 95 са НЕваксинирани. От 100 починали, по-малко от 1 е бил ваксиниран. Просто и ясно. Колкото повече НЕваксинирани, толкова повече починали.
49
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Миналата година са починали 100 деца във възрастовия диапазон 1-10 г.За колко от тях прочетохме по медиите?
48
16
 
11
 
! Отговори
Погнуса преди 2 години
Не вярвайте на журналистите! Това са измамници. *** е безсъвестна и безнравствена жена, която извърта случая и прави пропаганда на ваксините на гърба на смъртта на детето. Троловете пък обръщат реалността и казват, че нежелаещите да се ваксинират се гаврели с детето. А то е обратното.
47
9
 
3
 
! Отговори
Колов.до 47 преди 2 години
Тогава минимум сто майки ще платят най тежката цена в живота си.....Но пък ще имат работа и пари.
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ доктори.
45
5
 
9
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
В България от 700 000 деца около 25000 са с някаква хронична болест и ходят на училище Поне за тях трябва да се вземат мерки.
44
5
 
13
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Онлайн обучение е проложимо само за горните класове.Никой не иска изцяло да се премине на дистанционно обучение, защото това означава хиляди родители също да останат вкъщи. Няма кой да плати тези хора да не ходят на работа. Затова до последно ще се държи, училищата да са отворени, въпреки увеличаването на случаите.
43
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забележете Елkа как манипулативно е написала новината. Тя знае, че това дете е от ромски произход и са го завели късно в болницата, но КАТЕГОРИЧНО това не е написано в нейната статия. *** е абсолютна измамница! Тя знае защо е спестила това в статията си, а именно, за да рекламира ваксините. "Детето е от малцинствен произход с постоянен адрес на територията на община Харманли, но по данни на кмета на селото от 3 години семейството не се е прибирало" (цитатът е от новината в BG ON AIR).
42
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази новина е пусната съвсем съзнателно, за да увлича хора към ваксините. Но няма да се получи. Привлича ваксърските *** като магнит. Незабавно обявяват, че ще измрат всички хора в държавата. Това е отвратителна пропаганда!
41
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с това ваксъри и антиваксъри, крайно време е да се вземат разумни мерки за справяне с ковид кризата, това не може да продължава така! Поне към децата да имат милост, що за безумие е да са присъствено точно в такъв пиков период, имат опция онлайн, не е да нямат!!! Само за избори се говори, а за народа не им пука, хем си знаем на какво ниво ни е здравната система. Ако не могат да вземат адекватни решения и мерки, да си подават оставките, писна ни вече!!
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това детенце са го завели на лекар прекалено късно.
39
8
 
20
 
! Отговори
Емигрант преди 2 години
В Англия миналата година преди началото на учебната година имаше големи дебати. Тогава интервюираха един родител, който го беше страх да си пусне детето. И го питаха е какво толкова, вероятността да се разболее и умре е много малка. Той отвърна "ако ще умре още едно дете до края на пандемията, защо това да бъде мойто дете?". Разбира се на балканите начинът на мислене е различен.
38
11
 
21
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
Децата са хора и също да застрашени.Починалите от ковид деца са вече над 10,очаква се до края на зимата да минат 100.При всяка една друга вирусна инфекция вече биха се взели мерки.
37
17
 
10
 
! Отговори
с корона преди 2 години
но от какво е починало питах и ми изтриха коментара. Нещо на гнило мирише цялата медийна истерия
36
15
 
4
 
! Отговори
Няма страшно преди 2 години
Ще умрат няколко сухи съчки, какво толкоз!
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не! В твоята паралелна реалност - може би. Но тук, на Земята, си се заразяват. И както виждаме умират.
34
12
 
18
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
Когато почна пандемията споменах,че българина ще се стресне когато почнат да умират деца .Много съжалявам,че съм бил прав.Всъшност ковид върви по пътя на испанският грип и имаме огромен късмет,че има ефикасни ваксини.