Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина

97% от пациентите в COVID зоните на ВМА не са имунизирани
184
Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина
Снимка: Facebook

Шефът на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина срещу коронавураса.

„В момента 97% от хоспитализираните с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неваксинирани“, съобщиха от болницата в социалната мрежа Facebook.

„Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване. Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „трета”. Не остана човек, който да не се е „сблъскал” с вируса – лично или чрез свои близки и приятели. Всеки ден виждам колегите си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им все още се чете надежда, че хората ще си върнат вярата в науката и че заедно ще се спечелим тази война!“, посочват още от ВМА като цитират Мутафчийски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
27
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Каква война, бе хахах срещу народа ли? За тази е ясно да. За пари се продадохте и още искате,но нищо всичко един ден се връща. Нали щяхме да мреме яко г-н лешояд. Никой не ти вярва,че си се боцкал като останалите ковид-шамани.
29
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е пуснат от господаря си Бойко да прави ваксинореклама. Гербаджията Витанов също днес проповядва. Ричард също. Всичко е синхронизирано. Мутафа бе изчезнал за няколко месеца, но сега излиза бързо по заповед на Дебелака.
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който вярва на някой лекар, нека да се консултира с него и да си реши....Всеки да си решава, няма нужда от обиди и спорове...Ваксинирането е по желание! След години това ще е сезонен грип и въобще няма да си задаваме подобни въпроси, както е с другите ваксини.
27
6
 
22
 
! Отговори
Маскираният певец преди 2 години
Прави се тоя бе!Никаква ваксина не му бият а колегите му ще му напишат един сертификат за 1000 лева както правят!
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не остана човек, който да не се е сблъскал с вируса лично или чрез свои близки и приятели." ----- именно почти едно 75% са го преболедували, да му мислят хората с по коварните заболявания
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименм 25 Де да беше само в тяхната болница! Няма смисъл от здравни осигуровки. На мен преди 4 години в една друга болница 400 лева, за избор на екип. Иначе било който ти се падне. Аз така и така не познавах никой.....
24
4
 
16
 
! Отговори
... преди 2 години
Пропагандата яко набира сили.Първо да кажем, че това не е ваксина, а генна терапия.Всеки сам може да провери как САЩ промениха дефиницията за ваксина, за да може иРНК да се впише там и да бъде прилагана като такава.Може да се провери и защо иРНК технологията е била отхвърлена няколко години преди короната.Могат да се проверят и промените в закона за ГМО в ЕС, направени при одобряването на ваксината.По старото законодателство, всички ваксинирани с иРНК щяха да се третират като ГМО.
23
12
 
3
 
! Отговори
Стоедин преди 2 години
паника и страх у радевите клакьори. поспрете малко бе хора, стига с тези обиди
22
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутаф, за какво са здравните осигуровки на хората, след като във вашата болница вземате по 700 лева за избор на екип, без някой да е питал пациента затова?! Хоспитализира го главния лекар, значи пациента го е избрал и е длъжен да плати!Е каква е разликата със свободния прием в болницата - никаква!
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз да попитам всяка година по два пъти ли трябва да се бодем. Да станем постоянно зависими пациенти та някой да стане милиардер а ние да си плащаме постоянно ваксини защото те ще станат платени по някое време.
20
27
 
8
 
! Отговори
Ваксинирайте Децата преди 2 години
Одобрявам добър пример за обществото. Сега нека да започнем с децата.
19
29
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Казал го е кратко и ясно:"Ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване".Който може да чете и да разбере прочетеното,ще отиде да се ваксинира.
18
9
 
28
 
! Отговори
ЕДНО ЗОМБИ преди 2 години
ХА ХА ХА, А АЗ ОТ КЪДЕ ДА СЪМ СИГУРНА, ЧЕ МУ СЛАГАТ ОТ БУЛАМАЧА КОЙТО СЛАГАТ НА НАС, КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА--ЧЕ НЕ МУ БИЯТ ВАКСИНИ !!! БЕЗ НОМЕРА г-н ЩЕ СЕ МРЕ ЯКО !!!
17
5
 
32
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Защо само 11 негови колеги са се "ваксинирали" при положение че вероятно там са стотици?Нали са все умници,професори,доктори и т.н.?
16
10
 
32
 
! Отговори
Кекс преди 2 години
3-та доза физиологичен разтвор, не е зле!
15
23
 
16
 
! Отговори
истинският водач преди 2 години
на народа, истински будител, истински мъж
14
4
 
17
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Защо??? Те над 65 ли са??? Имат имуннен дефицит или са онкоболни? Или просто пи ар!!!
13
27
 
17
 
! Отговори
д преди 2 години
Много голям, *** в България(80% от населението) обаче са прости, завистливи и не обичат умните хора.Заровили са си главата в пясъка и са горди със себе си, че няма да се ваксинират.
12
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркомани.
11
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ!