Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина

97% от пациентите в COVID зоните на ВМА не са имунизирани
184
Проф. Мутафчийски си постави трета доза ваксина
Снимка: Facebook

Шефът на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски и още 11 негови колеги от ВМА си поставиха трета доза ваксина срещу коронавураса.

„В момента 97% от хоспитализираните с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неваксинирани“, съобщиха от болницата в социалната мрежа Facebook.

„Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване. Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „трета”. Не остана човек, който да не се е „сблъскал” с вируса – лично или чрез свои близки и приятели. Всеки ден виждам колегите си в инфекциозната клиника, които се научихме да разпознаваме по силуетите им. Те забравиха какво е да работят без тежкото защитно облекло. Но в очите им все още се чете надежда, че хората ще си върнат вярата в науката и че заедно ще се спечелим тази война!“, посочват още от ВМА като цитират Мутафчийски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
еббаати доктора аз :D
49
1
 
21
 
! Отговори
Таня преди 2 години
Третата доза била за хората намалели антитела. Е добре, де защо това преди това не предложите безплатно тестване за антитела? То така ще си бият дози хората без да имат нужда.
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ся кво - медал ли иска?
47
3
 
19
 
! Отговори
ВГЗ преди 2 години
Майтапчийски, какво става, ще се мре ли яко?!?
46
5
 
18
 
! Отговори
Пффф преди 2 години
Има две групи мрънкачи за ваксини - добре платени фарма мафиоти-престилкаджии и откровено прости хипохондрици. Тоя още не мога да разбера към коя от двете спада, ама май към първата...
45
2
 
15
 
! Отговори
Много важно преди 2 години
Аз пък не искам да се ваксинирам
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На генерал Мутафчийски и петнайста доза да му поставят ... няма да му се отрази злеНа малко хора ли изкара акъла с неговите медийни изяви
43
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мурафетчийски, л-еке си ти и нищо повече. Продажник и предател. Това мога да кажа само. Слуга на чужди интереси и марионетка.
42
4
 
20
 
! Отговори
Аз преди 2 години
АРТИСТ!
41
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв театър! С маска, ваксинират го. ..за 3-ти път! Образцов ковидид..т. И като видим това, следва всички да запретнем ръкави засрамени. А какво по точно му бият на професора? Нещо си, но безобидно, не като за простолюдието.
40
7
 
11
 
! Отговори
интересно преди 2 години
Интересен е ъгълът на иглата спрямо ръката му - 45 градуса. Правя сравнение с другите публикувани снимки - някои дори обхващат с пръсти мускула и иглата се забива на 90 градуса. А на тази снимка като че ли преминава покрай кожата на ръката, да не говорим за мускула. Но щом е за него, може и да повярваме. Да не коментирам, че все още у нас не е одобрена третата доза "ваксина".
39
5
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
О, кандидатът на ГЕРБ излезе от дълбока нелегалност с фуния на мутцунката... Трета доза физиологичен разтвор ли или и малко витаминки сте му добавили?
38
8
 
1
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Приятел на Азис Не си падам по гейове. Сори :(
37
4
 
13
 
! Отговори
Приятел на Азис преди 2 години
Бау, готов съм да те ваксинирам по всяко време. Колкото пъти искаш!
36
9
 
13
 
! Отговори
Годжи преди 2 години
100 да си бие,нас какво ни интересува.Или чакате и нас да боднете.Ама няма да стане.Натискайте ни още и накрая така ще ви боднем,ама отзад
35
8
 
19
 
! Отговори
Прос Спортис преди 2 години
Мутафчийски, Кунчев, Мунчев, онзи с мустака и другите от НОЩ станаха медийни звезди, засипават ги с пари ежедневно за да сеят страх и ужас сред хората ! Те НЕ искат този цирк да свършва !
34
14
 
3
 
! Отговори
Бay преди 2 години
и аз искам ама не ми се полага. :(
33
8
 
20
 
! Отговори
Проф. Чикижийски преди 2 години
Тоя е позьор!!! Аз вече съм на седмата ваксина, Майтапчикиджийски срещу мен да бега, ни'мой мъ стигна
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Иван Лазаров си постави 3-та доза ваксина. И Петър Мавродиев също. Кои са те, ли? Ми, не знам, *** да ви информирам.
31
7
 
19
 
! Отговори
Генерал Матафчийски преди 2 години
Всички професионалисти в тази област не доумяват тази паника, която се развива в страните, тези свръхмерки, които се предприемат, защото тази инфекция по нищо не се различава от останалите остри респириторни заболявания .....