Починалите от коронавирус надвишават броя на тези от рак

Това става ясно от публикация на д-р Стефан Константинов
7 окт 2021 19:40, Нели Христова
103
Починалите от коронавирус надвишават броя на тези от рак
Снимка: БГНЕС

Според публикация във Facebook на д-р Стефан Константинов, бивш министър на здравеопазването, починалите от коронавирус, както дневно, така и годишно, надвишават броя на хората, издъхнали заради злокачествено заболяване.

В момента д-р Константинов е изпълнителен директор на раковата болница в София.

Ето и пълният му коментар:

Дневно починали от Covid-19: 85 души /средно за последните 7 дни/

Дневно починали от рак: 50 /средно на годишна база/

До момента починалите от Covid-19: 21 411

Смъртни случаи за една година  от злокачествени заболявания /всички/: 18 000
>>>>>

Изводи:

От ковид не се умира! Това е просто грипче! Лъжат ни! Не участвайте в експерименти! Долу Бил Гейтс, 5G, наночастиците, СЗО, кемтрейлса!

Най-важен извод: НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 88 Ами така е като простотията си мисли че знае всичко. За твоя интелектуална изненада много хора с рак умират от усложнения, които могат да бъдат инфаркт, инсулт и др. Както много хора с Ковид умират също от инфаркт, но вирусът причинява усложнението.
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Около 38 средно дневно се получава н агодишна база починалите от Ковид 19. Но тенденцията е към много висока смъртност, поради неспазване на мерки. Общо взето това е медицински фашизъм, а не обратното, когато се предпазват хората. И както и да го погледнеш около 40 човека средно починали от ковид са съпоставими с починалите около 50 човека средно дневно от рак. А това говори достатъчно.
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, как е възможно един лекар да бъде такъв лъжец и манипулатор?! Щом починалите от рак са 50 среднодневно на годишна база, това означава, че за 12 месеца са близо 18250. От началото на т.нар. пандемия у нас починалите С ковид са 21000, т.е. среднодневно - 35, А НЕ 85, както твърди този бивш министър и т.нар. лекар, удобно, но абсолютно манипулативно, взимайки данните само от последната седмица. Ей такава е цялата им статистика и пропаганда покрай тази пандемия.
88
1
 
2
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
Слабо, Константинов! Слабо, ***! Можехте поне да намерите в соц-мрежите, някой който твърди че земята е плоска и в същото бреме е против ваксините. Ковид тираните са напълнили удобничко мрежите с такива свои кадри, за да осмеят неправоверните. И да ги размажат. Кой не е обърнал внимание, че теорията за "плоската земя" се появи в соц-мрежите и разцъфтя точно с ваксините?Я се стегнете малко.
87
2
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Ex тия ковид фондове не свършиха ли?. Я да попитаме тоя пореден корумпиран тип, колко от починалите от рак са записани че са починали от ковид. Чрез фалшивия PCR тест и тлъсти бонуси за бездушни псевдо-лекари?. След всичко това с десетилетия няма да се възвърне авторитета на здравна система, медии, ЕС и СЗО.
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, само дето починалите от рак умират от рак, а тези с коронавирус - от какво ли не.
85
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Дневно починали от Covid-19: 85 души /средно за последните 7 дни/. Дневно починали от рак: 50 /средно на годишна база/".....Само не става ясно защо сравнява компютри с компоти. Дава бройката на починалите с ковид средно за последните 7 дни, обаче бройката на починалите от рак- средно за една година??! Защото ако сравни коректно за еднакъв период, няма да може да манипулира с: "Починалите от коронавирус надвишават тези от рак". Което е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА. И това ми било лекар...
84
5
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Flu..........................Не знам дали намаляват антиваксърите,но ашладисаните със съмнителни субстанции,наричани ваксини,се увеличават,което не говори добре за менталното им състояние.
83
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да се каже и по друг начин/успешно излекувани от коринавирусна инфекция и неуспешно лечение на същата инфекция, така погледнато вината за смъртта е друга, не сте ли съгласни?В кои градове и кои болници имат най-много излекувани и къде най-много починали. Някой няма ли да ни осведоми за тия показатели?
82
4
 
5
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Трябва ли да ни занимават с мнението на някакьв плехар - никому неизвестенОтносно рака благодарности на братски - сащ и обеднения уран исипан в сьрбия от нашите приятели
81
2
 
1
 
! Отговори
До Flu преди 2 години
А като изпълняваш безропотно и безкритично си много умен ли? Това, че някой не иска да направи нещо насила не го прави ***. Защо ли обяснявам на откровено злобни и деградирали хора.
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За антиваксърите, които ще пишат утре, че доктора ги подкрепя: това накрая е ИРОНИЯ, другарЕ, да не се объркате.
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как просто грипче,като от него се умира,че още как чрез задушаване как при задушаващите отровни от групата на зарина как нова разработка новичок за който казваха,че бил производен на него,като използвали нещо за стабилизатор на прокурантите-съставящи вещества,които при обикновени условия за кратко време влизали във връзка и бързо се разпадала,но иначе по състав също са изградени как органични от 5 елемента както вирусите,бактерии и др с РНК,ДНК сякаш са били в съответни съвместими условия.
78
16
 
7
 
! Отговори
Flu преди 2 години
Радостната новина е, че антиваксърското съсловие от ден на ден намалява все повече и повече, което е солиден атестат за правилната политика на "Световното правителство" за редуциране на ширещото се малоумие.
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България от Ковид-19 започнаха да умират повече хора чак след средата на ноември 2020. Преди това и заразените и починалите бяха малко и епидемията тепърва започваше.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За последните 365 дни, регистрираните като починали от Ковид-19 са 20549 човека, но реално са 2-3 пъти повече съдейки по надвишената смъртност в България.
75
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... и още - До момента починалите от Covid-19: 21 411 ---------------ЗА ДВАДЕСЕТ И ДВА МЕСЕЦА, ПРОДАЖНА ТВАР! Какво го сравняваш с 12 месеца? Не стига че са долнопробни манипулатори, ами са и мързеливи със стъкмистиката! И пак има овце не могат да видят че ги правят на...
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дневно починали от Covid-19: 20 души /средно на годишна база за 2020 г/. Гаден жалък манипулиращ продажник.
73
4
 
11
 
! Отговори
маймунски аденовирус преди 2 години
Шест милиона и триста хиляди души са починали от рак ТАЗИ ГОДИНА. Три милиона и осемстотин хиляди души са починали от тютюнопушене ТАЗИ ГОДИНА. Айде да спрем да се лъжем че грипчето е голяма драма. За година цигарите убиват колкото ковидгрипа за две години, ама нещо не виждам "мерки" срещу тях. И ако може да престанете да пишете всеки 80-90 годишен старец, починал от инфаркт или инсулт, като КОВИД СМЪРТ, и внезапно ще се оправи "голямата смъртност" в България.
72
1
 
6
 
! Отговори
Mitko USA преди 2 години
До АнонименАло малкия,ти пиян ли си или си дрогиран ?нищо не мога да ти разбера от писанието ти.Ти досега да си чул някой да е чипиран ? И то точно от ваксина ?Или много научна фантастика гледаш моето момче...