Починалите от коронавирус надвишават броя на тези от рак

Това става ясно от публикация на д-р Стефан Константинов
7 окт 2021 19:40, Нели Христова
103
Починалите от коронавирус надвишават броя на тези от рак
Снимка: БГНЕС

Според публикация във Facebook на д-р Стефан Константинов, бивш министър на здравеопазването, починалите от коронавирус, както дневно, така и годишно, надвишават броя на хората, издъхнали заради злокачествено заболяване.

В момента д-р Константинов е изпълнителен директор на раковата болница в София.

Ето и пълният му коментар:

Дневно починали от Covid-19: 85 души /средно за последните 7 дни/

Дневно починали от рак: 50 /средно на годишна база/

До момента починалите от Covid-19: 21 411

Смъртни случаи за една година  от злокачествени заболявания /всички/: 18 000
>>>>>

Изводи:

От ковид не се умира! Това е просто грипче! Лъжат ни! Не участвайте в експерименти! Долу Бил Гейтс, 5G, наночастиците, СЗО, кемтрейлса!

Най-важен извод: НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А.....добър ден! Ми то всички настинали и всички починали ги водите ковид ! То добре пак , че има неква статистика за починали от рак , щото вече починали от сърдечни заболявания и диабет нема !" ********************************* ФИЛОСОФЕЕЕЕ, а защо починалите от РАК, диабет и сърдечни заболявания СА средно толкова колкото преди 2020???? Ако беше така както казваш, от РАК щеше да се мре по-малко, АМА НЕ!!!! Хем се мре от рак колкото педи, хем от КОВИД повече!!! Пишете ги както искате!!!
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 28 Е, не всички сме като тебе да печелим милиони от измислени ваксини.
29
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБЕРСКИЯ МИНИСТЪР КАЗВА ИСТИНАТА! ПРИ ГЕРБ ИМАШЕ 5000 ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН И ПО-МАЛКО УМРЕЛИ НА ДЕН ОТКОЛКОТО ПРИ 2500 ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН ПРИ РАДЕВ! ИЗВОДА Е, ЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ ДАВАТ РЕЗУЛТАТА КОЙТО СЕ ОЧАКВАШЕ ОТ ТЯХ! НО ДА НЕ СЕ ИЗЛЪЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ГЕРБ! И ГЕРБ И БСП СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕЗАСЛУЖАВАТ НИКАКВА ПОДКРЕПА! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА КИРО МЕНТАТА И КОСТОВА ИНТЕРЕСЧИЙСКА ПАРТИЯ! ЗА ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН, ЧЕ НЕНАВИЖДАТ БОРИСОВ, А ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛУНА!
28
1
 
3
 
! Отговори
ПА АМБЪР!!!! преди 2 години
До до 11 от славянинНема страшно! Ти няма да се ваксинираш! НИЕ сме на твоите услуги! Каквото поискат роднините ти - ще го получиш!И убеждавай и другите - ваксините са вредни!
27
2
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Определено няма мисъл в главата ти. Предполагам трудно виждаш логика в нещата и работиш на държавна работа или във фирмичка за мижавите 3-4 хиляди нето.
26
3
 
6
 
! Отговори
Гумаджия преди 2 години
Ако понадуя някоя гума в повече, се пука. Така и с тези бройки- няма други болести освен ковид, всичко е с една болест. Да, ама като се спука балона, какво правим, пак ли само една болест ще се вписва навсякъде?
25
7
 
12
 
! Отговори
до 11 от славянин преди 2 години
''Логиката'' на зомбиваксърския ''интелект': ''аз съм ваксиниран и защитен, но и останалите трябва да бъдат ваксинирани и защитени, за да не ме заразят и да се разболея и да умра''!
24
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Язе нема а са ванцинирвам! Те и дофтура така гуу разбрааме!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но шанса да умреш от рак е значително по-висок. Баси сравнението правят между седмична и годишна база.
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще разберете, че това, на което му викаме Корона вирус е биологическо оръжие, а някой се е опитал да ви защити с ваксини. Да... някои ще си заминат по-рано, други - по-късно, защото са се ваксинирали. И идиотията е, че всички са информирани, но са предпочели да изззммрат, за да не се подложат на "експериментална" ваксина, експериментирана няколко милиарда пъти. Такава глупост НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪЪЪЪРТ.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На стената поредната продажна душа! И искам да гледам!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пуф пафОрицата *** от сичку!
19
7
 
19
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''Починалите от коронавирус'' са убити от системата, ''лекарите'' и ''адекватното им лечение''!
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е най гнусното нещо което прочетох днес. Важни са само починалите С ковид, защото няма да се тревожим безплатно я? Важна е хигиената за да се предпазиш от зарази , затова спирам да чета тия мерзости.
17
2
 
12
 
! Отговори
пуф паф преди 2 години
И кервана си върви по еврейски. После не плюйте Народният съд през 1945г. И тогавашния "цвят" на нацията е бил същия. Катастрофа след катастрофа, лъжа след лъжа за сметка на бедния пролетарий. За тия нали не вярвате, че има финансова криза, инфлация и корона мерки? Те са за вас! Гледайте цирка и стягайте коланите от 01.01.2022г., че "пицата (за вас) е постна". И това го каза един от "цветовете" на нацията, като ония преди 09.09.44г.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в това време коментарите под новината сякаш са в мозъчна смърт.
15
9
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
А.....добър ден! Ми то всички настинали и всички починали ги водите ковид ! То добре пак , че има неква статистика за починали от рак , щото вече починали от сърдечни заболявания и диабет нема !
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прайм??
13
9
 
12
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 2 години
Тоя провален " министър" лъже и манипулира,щото умрелите от рак ги пишат " ОТ " " корона"!! Сборът от двете,умрели без " корона и тези "от"корона" дава " повечето"!!
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
броят на земните катастрофи надвижава тези във въздуха. И ся ко прайм?