Протест в София срещу Covid ограниченията

Организаторите обещаха нов протест след 3 седмици
10 окт 2021 21:35, Анисия Иванова
108
Протест в София срещу Covid ограниченията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В София до НДК се проведе протест срещу Covid ограниченията и срещу идеята за въвеждане на Сovid пропуски, наричани "зелени“ сертификати, съобщи БНР.

Организатор на демонстрацията е „Разбунена София“ - родителска група в подкрепа на традиционното българско семейство и съхранението на семейните ценности.

Протестът премина под наслов: "Оставете народа на мира, оставете децата на мира, слушайте науката и без принуди на никого".

Първоначално демонстрацията беше планирана като шествие по бул. "Витоша" до здравното министерство, президентството и парламента, но заради лошото време организаторите ограничиха проявата до района на НДК. Те обещаха нова демонстрация след три седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
12
 
9
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
Не се страхувам да се ваксинирам. Също както не се страхувам да скоча от покрива. Знам че няма да го направя. Малко е опасно, а и полза не виждам
69
8
 
11
 
! Отговори
Zeron преди 2 години
Оня ден видях в парка двама младежи да се ваксинират.Браво, това се казава чувство за отговорност пред обществото...доколкото има такова въобще.
68
12
 
18
 
! Отговори
ДГД преди 2 години
Тези ковид ограничения надхвърлят и потъпкват конституцията на която и да е страна.Съвсем друг/спорен е въпросът доколко са ефективни...
67
6
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Единственния резултат от " борбата " с вируса е икономическата криза . Всичко останало са приказки " за " и " против "
66
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма болест, голямо чудо - липса на обоняние и температура 37,5. Така е било при учителката на дъщеря ми. И заради това, групата им в детската градина не работи 2 седмици!?!
65
21
 
14
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Ваксинирани с първа и втора ваксина:Португалия 85%и88%,Испания78%и 81%,Дания75%и77%,Ирландия74%и76%,Италия68%и75%,Франция66%и74%,Белгия72%и74%,Швеция65%и70%,Германия64%и68%,Австрия63%и67%, Средно за ЕU60%и64%. Тези страни наистина много пострадаха и сега взеха мерки, а при нас шепа анархисти, "най-умните и най-красивите" от цяла Европа и света се правят на интересни. И ето Ви на резултата- висок процент смъртност. Аман от всезнайковци!
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 77Нещо ми се струва, че тьпотии пишеш.
63
27
 
14
 
! Отговори
В началото на преди 2 години
Двадесети век 100 милиона са починали от туберкулоза и се обявява световна пандемия ,през 1906 е създадена БЦЖ ваксината , която спасява и до днес милиарди от зараза и смърт. Днес ковид е световна пандемия и ваксините са спасението за човечеството. Ниското ниво на образование и конспиративните теории са главната причина за високата смъртност у нас.
62
2
 
15
 
! Отговори
До Ахахахахха преди 2 години
Понеже ти е много смешно, ето ти дефиниция за дженд*р, веган либерали - те не ядат месо. Вярно е само го смучат :) Няма как да разберате какво е традиционно семейство от тази гледна точка :)
61
14
 
6
 
! Отговори
Ахахахахха преди 2 години
родителска група в подкрепа на традиционното българско семейство и съхранението на семейните ценности. Това араби ли са не разбрах? Някой би ли дал дифиниция на традиционно българско семейство? А семейни ценности? Моля само обосновани дефиниции и примери за такива семейства.
60
23
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
Събрали се десетина шебеци и и пет *** и ето ти протест. Жалка картинка, но най жалко е че не схванаха колко са не съществени и не значителни за милиони българин, които си имат други приоритети, а именно животът и здравето на семействата, на близките и приятелите и на приятелите.
59
10
 
24
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век?
58
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрави от Дарвин
57
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе тая разбунена София защо не беше разбунена при Тиквата?
56
7
 
0
 
! Отговори
JT преди 2 години
До АнонименНякои от неходилите според теб на училище даже с висшо образование!
55
8
 
20
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Истината е, че много ваксинирани са добри и нормални хора, някои от тях възрастни и до болка уплашени. Но онези коментиращи ***, корпоративни ***-веган либералчета са набоцкани само с идеята да са политкоректни и да си развяват задните части ,,свободно,, по света.
54
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните се оказахте по-на***ли и гл***пави и от веганите.Няма друга такава из***ет като вас.А освен това,никой отгоре не го е еня за вашето здраве и жал***к животец,да си знаете.Ако на някой някога му е пукало,да е вдигнал доходите поне,пенсиите на хората,които цял живот бъхтят.Вие сте седнали за наука да плещите,за вчерашен вирус,роден 2019.Пфу!
53
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що на теб какъв ти е проблемът ние дали ще мрем или не?Дори и това остава на наш гръб,а вие отново се пените-да се ваксинираме,та да се ваксинираме.Нали вие сте ваксинирани и безсмъртни?Какво ви пречи това ще неваксинираните ще ***?Разболявам се,поемем си лечението и не влизам в болница за нищо на света.Аз умирам,моите близки реват,не вие.
52
6
 
19
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Нима всички протестиращи по света против новата диктатура са водени от Москва, или все още е останала капка разум в главите им? Хората не протестират против ваксините, всеки има право да избира дали да си постави, но най-интересното е , че именно радетелите на ,,човешките права, свободи,, и при. изпразнени от съдържание клишета днес са по страшни и от нацистите.
51
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
проблема е че пандемията продължава и ще продължава още по дълго заради една група хора с неразбиране към науката, затова по добре ваксините да станат задължителни за работа. не може да се влачим всички в това заради хора които не са ходили на даскало когато е било времето...