Стела Балтова е с коронавирус

Тя е била ваксинирана
14 окт 2021 12:21,
105
Стела Балтова е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Министърът на туризма в служебното правителство Стела Балтова е с коронавирус.

Тя не е присъставал на днешното заседание на правителството, а е била замествана от заместничката й Ирена Георгиева.

Още по темата

Балтова е била имунизирана.

В момента тя се възстановява вкъщи и е поставена под карантина. Състоянието й е добро.

Започнало е тестване на служителите на министерството за COVID-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
И най-странното е, че ако са били с по една или две дози вакси,, и ритнат камбаната..Премахват ги от системата,, и не казват нищо.. Пълно затъмнение. И казват причина, заболяване от друго.....
54
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха сега, тази и докторката й да ги съдят и да лежат за фалшиво ваксинране и издаване на документи с невярно съдържание, нали така викаха от министерството, че който е ваксиниран и се разболее заначи е лъже, че си е сложил ваксина...
53
1
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Ами Каролев още ли е на батерии? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"....с отказ на кръвообращението да поддържа адекватен приток на кръв към различни органи" - трябва да го озаглавят "За ползите от противогрипната ваксина" - кой нормален ше предпочете такива реакции пред грипа, освен тия дето не четат листовките
51
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вакси. Така - 17 процента са над милион души. Само? Иначе все на някога по една или друга причина на човек му идва края. Ще се забавлявам на 97 години, като кажа на набора, че вече имам проблеми с еrekтсията и той ми напомни, казах ли ти да не се ваксинираш? видя ли?
50
3
 
26
 
! Отговори
какво става с тия преди 2 години
С Марияна Попова и доц. Кунчев какво се случва? Че един приятел пита дали Мариянчето вече е напуснала България и що Кунчев не казва тествал ли се е.
49
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 52 ---- за да може тоя 1% ваксинирани, които са се разболели, да си боледуват на дивана в къщи. Така цялата леглова база с кислород и тн по болниците ще е изцяло на разположението на неваксинираните :)
48
4
 
7
 
! Отговори
Вакси преди 2 години
До Анонимен 49; Ми как ще познаваш починал ваксиниран като ваксинираните в БГ са само 17%. Пък и тук не успяха да ваксинират първо възрастните и болните както бе редно - ако трябваше от врата на врата, а се набоцкаха първо здрави като бикове връзкари...
47
2
 
16
 
! Отговори
? преди 2 години
Сертификатът ли ѝ е фалшив, ваксината ли не е ок?
46
3
 
10
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
До БayТова ли само успя да измислиш?Че съм с основно образование?!За разлика от този,който ми краде ника "лекар" и веднага се разпознава по драсканиците аз имам 34 г. стаж и 2 специалности като лекар!!!А ти си пиши.Трябва да се изкарват пари.Иначе откъде ще ги вземеш?!
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано не пукне някой от тия двамата, че да се запознаеш и са такъв случай. Спродем мен въобще не са болни, а ги покриха, заради изборите да не дразнят
44
1
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
С колко дози е? :)))))))))))))))))))) Оная певачката оправи ли се? Кога ще хваща пътя за извън България? :))))))))))))))))))))))))))))))))
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекариз слистовката на ифлувак, достъпна е за вискчи:"Тежки алергични реакции (с неизвестна честота, възникнали понякога по време на обичайна употреба на Инфлувак): редки случаи, водещи до спешни медицински състояния с отказ на кръвообращението да поддържа адекватен приток на кръв към различни органи (шок);"
42
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи това вече,което всичко разбахме взе да се доказва и в БГ вече,че вакснатите боледуват,и ръсят заразата. Явно ваксината не пази от корона вирус,а за какво е?
41
3
 
6
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
До Анонимен 35Противогрипната ефективнст на Инфлувак-тетра е 95-98%!!!Докато Ваксигрип е с много странични ефекти.За близо 20 г. не съм наблюдавал странични ефекти при Инфлувак!!!Просто не давайте съвети ако не сте лекари!!!Имам впредвид практикуващи такива които не се изказват по форумите а всеки ден са на първа линия!!!
40
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я тая не си е била от ментата ваксини ,но пък някои като професорчетата са се ваксинирали по три да се фукат ,но глав .испектор и той с три е болен ,Ко става докторя да ви пикаем на ментета )
39
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква радост за ушите на антиваксърите. И аз като ваксиниран се заразих, но изключително леко го изкарах, познавам и такива, ваксинирани и до болнично лечение са стигали. Но ваксиниран и починал още не познавам. Познавам двама починали - неваскинирани и един преболедувал почина внезапно след това, но неваксиниран. Споделям само информация от първа ръка. Така по ои преки наблюдения ваксината предпазва.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме разбирай грешно, малко емоционално реагирах, тия *** дет ни ги рекламират не са ваксини, обаче респираторните заболявания нямат нищо общо със заболявания като детския паралич, просот не правете паралели....
37
11
 
6
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Лекар ти си единственият лекар с основно образование :D
36
7
 
15
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
До Анонимен 18Ваксината не предпазва нито от заболяване,нито от смърт.Тя е за профилактика но това са експериментални ваксини.Последният етап,преди да пусната в употреба е изпробване върху доброволци/както направиха в Куба,нямаше странични ефекти и затова тяхната ваксина е много добра!!!/Просто защото е субединична т.е. не се вкарва иРНК на вируса а само части от спайк-протеина.Другите ваксини изпробват 3-я етап върху цялата планета!!!И последно правило- не се ваксинира по време на епидемия!!!