Опашки за ваксини се извиха и пред "Пирогов" и "Александровска"

Желаещи да се ваксинират медици са с предимство
477

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Опашки от желаещи за ваксина се извиха пред пунктове в големите градове, след като стана ясно, че за дейности на закрито ще се изисква зелен сертификат.
Още по темата
В София от сутринта в болница "Света Анна" се ваксинираха над 100 души и заработи втори екип да посрещне желаещите.

Най-голям е интересът към ваксината на Janssen.

Наплив има и към други големи болници - "Пирогов" и "Александровска", кадри от които може да видите в галерията ни.

В "Александровска" с предимство са медиците, за които след часове ще е задължително да ходят на работа със зелен сертификат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още по темата: ваксиниимунизации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е рази опашка от хора, които стоят на 20 см един от друг без маски. Да не стане, че са отишли за ваксина, а са получили нещо друго. Някаква елементарна оргарнизация поне да бяха въвели, когато се касае за епидемия, или мерки за противопоставяне с нея. Цялата страна е като снимка номер 3, за това са такива нещата.
340
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В белите държави също лекуват ковид болни. Някак си там по- малко умират. Не трябва ли и в тази насока да се работи тъй че лечението да е по-успешно.
339
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се ваксинирате,бе!И песен ще пеете.Иначе в къщи на миндеря,гладен!Хората ще ходят на работа,заведения и екскурзии а бай *** ще се пази от чипа.Сякаш някой се интерисува от бастуни.Пълно е с тях.
338
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бха казали-"Няма ваксини за всички.Само за" наши"хора и струват по 1000лв на "черно".-досега щяхме да имаме 90 процента ваксинирани.
337
4
 
7
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
До 408 Ми нека направо лагери и газови камери, както преди 90 години... То и тогава така се е почнало! Защо не, сега направо към целта? А? Харесва ли ти, жалък фашист...!?
336
2
 
2
 
! Отговори
Организатор преди 2 години
Утре местим опашките в метрото и на летището. Мисирките да заповядат.
335
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората без хронични заболявания няма нужда да рискуват с тези препарати. Ако много им се ходи на молчи да си преценят
334
9
 
8
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
До PatrikМоето момче, а ти още не си видял истинските последствия от,, ваксините"!!! Аз избрах да дойде, ВирусО, и това е мое решение-никой няма право да ме насила с отрови!!! Питай близките на доктора от Полицейското училище в Пазарджик?! Той беше отявлен фен на маските и тоталната дезинфекция... Ама си отиде на 55 г. след боц( Бог да го прости)!!!
333
11
 
15
 
! Отговори
Баси... преди 2 години
В съседното на моето село ,жена с ковид отива на семейно събиране миналата седмица.Само домакинята е била ваксинирана .Към днешния ден ,всичките от събирането са заразени ,а домакинята е в кома.И се питам аз ,с какъв акъл да се ваксинирам,като истинските примери са пред очите ми.
332
16
 
16
 
! Отговори
Patrik преди 2 години
Пораженията от Ковид са съкращаване на живота с много години.Жена ми която е кардиолог и всеки ден преглежда пациенти прекарали вируса е изумена от пораженията които вируса нанася.Увредени сърца които са уголемени и идеални за инфаркт.По коварна и жестока болест тя не е виждала в 40-годишната си практика.Синът ми е психиатър и той е ужасен от пораженията на Ковид.Пациенти от здрави семейства развиват шизофрении и би полярни разстройства.Антиваксърите направиха много за това нещастие на хората
331
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Училищата са един от двата основни развъдници на зарази. Защо изобщо трябваше учениците да започват присъствено обучение по времето на вълната на неваксинираните?
330
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още нещо трябва да направят - неваксинираните да не може да използват обществения транспорт.
329
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1,4 милиона ваксинирани и още толкова неваксинирани. Останалите са в чужбина или деца.
328
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяло лято спаха, сега се сетиха да се ваксинират.
327
6
 
7
 
! Отговори
Алоооо преди 2 години
Къде ви е организацията? Къде ви е системата за запазване на час онлайн? Докога ще правите хората на овце, да се бутат и заразяват?
326
12
 
13
 
! Отговори
ехо преди 2 години
държавата да ми осигури анти-генен или ПЦР тест на всекии 1 -3 дни за да мога да извършвам дейност ии ида плащам данъци, ииначе тази заповед е невалиидна. Който поръчва и налага ще плаща
325
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 399 Аз пък искам да се въведе спиране на плащане на осигуровки и всеки сам да си плаща за лечението. И без това като се разболееш сериозно всеки иска подкупи да ти даде направление,да получиш стая,да те лекува нкой кадърен... Така и така си плащам рушветите та поне осигуровлите да не плащам.
324
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите убиха доста хора с фалшивите си новини. Трябва да ги съдят за измяна към държавата или по закона за тероризъм.
323
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На българина кажеш ли му че спираш пиячката и на ракета за Марс ще се качи.
322
21
 
14
 
! Отговори
сал преди 2 години
нищо не може да ме накара да се ваксинирам по време на пандемия с експериментална ваксина. Мол не ми трябва и на джоба ще ми е по-добре, ако жената не може да ходи. Кръчмата става събота и неделя на вилата.