Mедици недоволни: Никой не може да ни задължи да се ваксинираме

Те са прекарали вируса
Обновена: 21 окт 2021 22:39 | 21 окт 2021 22:20,
141

Опашките за бързи антигенни тестове се извиха още от сутринта пред "Пирогов". По-голямата част от тях бяха медици, които са преболедували вируса. Не си извадили сертификат, тъй като заболяването е било открито с антигенен тест.

Докато системата ги признае обаче, те все пак трябва да ходят на работа и да си правят изследвания.

"Ние сме преболедували и смятаме, че имаме имунен отговор. Никой не може да ни задължи да се ваксинираме", каза медицинска сестра пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Процесът по тестване се забави допълнително, когато пред болницата дойдоха и хора, които не работят в болницата, а другаде, където обаче също трябва да имат сертификат. Блокирането на електронната система също затрудни процеса.

"Имаме проблем със системата his.bg. И ето в момента пак блокира системата, а сутринта е имало големи опашки просто заради националната система", подчерта друга медицинска сестра.

Два пъти повече желаещи да се ваксинират отчитат и във ваксинационния пункт на болницата.

"Днес съм абсолютно доброволно тук, но това, което чух от колегите си, че ни дават четири седмици гратисен период, за да бъдем ваксинирани, което за мен не е нормално в една правова държава, и то по този начин да бъдат ограничавани правата на хората", коментира чакащ за ваксина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Има нещо във ваксините, и то е эа да ви следят. Поне эа сега, то е эа много други неща, ама тестове требва....
36
7
 
4
 
! Отговори
Пффф преди 2 години
Това са същите докторчета, на които пациентите им умират в ръцете, защото са некадърни и бъркат диагнози, ама после искат да им пляскаме. Същите, при които деца умират по време на елементарни операции като апандесит.
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25: Когато някой ***, назначен от сайта, се опитва да раздава акъл пишейки неграмотно, ефекта от пропагандата му става обратен. Гн.ус ме е да си представя даже кой точно стои зад тези драсканици. А в кой форум ще пиша, решавам аз.
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Oktombo Imugdani Мани, мани. Нищо не разбират тези медици. Я попиъай бай га ня да ти обясни как ваксините спасяват живот.
33
1
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
от оли гoфернаАз и други колегикато не отидем на работа, теб направо свети Петър ще те лекува!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аууу, докторите нищо не разбират и не искат да се ваксинират!! Я питайте бай ви га ня да ви обясни, той много разбира от ваксини. Все пак това са някакви доктори и са учили медицина. Не са толкова компетентни като бай ви га ня.
31
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата не може да функционира, ако 50% от хората напуснат работа! Да не говорим 75%, колкото са неваксинираните в момента. Не се поддавайте на заплахи и шантаж. Всички колеги заедно просто казвате НЕ! Работодателите сами ще ви търсят след седмица.
30
3
 
26
 
! Отговори
Oktombo Imugdani преди 2 години
След като голяма част от медиците, които трябва най-добре да разбират за какво става въпрос с тези течности, та след като те не искат да се набоцкат, как може да очакват от обикновените хора да си ги наръгат тези течности в тялото? Ако беше 100% полезно то медиците първи щяха да си ги наръгат до един, а ето те не искат. Но иначе обвинявате вие факсърите нас нормалните хора, че не искаме да сме опитни зайчета.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До фенките на Тато - точно вашата сбъркана идеология ни натресе тоя вирус!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Ясен до 2 преди 2 години
Дебати докторите.
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато излезе заповед за ваксинирането - вместо информираното съгласие давам ксерокопие със саморъчно написано "изпълнено", дата и подпис.Не можело?!Ами да се разберат с разпоредилият задължителното ваксиниране.Защото нито е информирано, нито е съгласие, а принуда да избереш между правото си на труд или да се подложиш на медицински опит.А който уволни човек от работа поради убежденията му ( антиководваксърски) да си търси адвокат - чл. 172 на Наказателния кодекс.
26
2
 
19
 
! Отговори
Няма преди 2 години
желаещи, има принудени!Или удобно, както и много други неща се подминават?!?
25
4
 
2
 
! Отговори
До nekoj преди 2 години
Легай бързо младши и гаси компютъра, че като пишеш и става страшно. Не я разбираш тая материя, няма смисъл да се гърбиш да драскаш.
24
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От две години се правят опити да ваксинират целия свят. И всички управляващи пеят една и съща песен. Няма да спре това, докато не бъдат смачкани л.удите автори на тази гавра с човечеството. Трябва са хвърчат глави!!!!
23
17
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Ходи да се надграмотничиш в някой фиологически форум бе !Медиците нямали доверие .Един момент.Кои медици ? С купените дипломи или мед.сестри и лаборанти,завършили преди 30 години и от тогава ги мързи да прочетат какво се случва с медицината.И ако си прочел аналитично,контекста е,че не искат ваксини не заради скептицизма от тях,а заради факта,че са преболедували Пропускът е в законодателен аспект,а не медицински !
22
2
 
6
 
! Отговори
мак преди 2 години
Май искат двойни стандарти.
21
8
 
41
 
! Отговори
nekoj преди 2 години
Някой допуска ли че лекари и сестри които година и половина се занимават с Ковид болни до сега не са го хванали и изкарали? Да не би смешните маски и мантии да пазят от нещо? А сега ги карат да се набоцкат с нещо които те най добре знаят че не става! А и може да е много по вредо от болестта която те вече са изкарали!
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НОВОТО НОРМАЛНО - Те го разбират и за това не щът да ги боцкат! Кацата не го разбира или се прави
19
2
 
6
 
! Отговори
До войнстващия 15 преди 2 години
Ша са биеш ле лъв? Голям бияч излезна, дай да те видим какъв мишок си на живо.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 17 Ти така ли ще направиш или само наливаш акъл