Доц. Атанасов: От 3000 преболедували един не е повторил

Нямаме хора с рухнали имунитети, заяви той
22 окт 2021 10:58, Александър Попов
303
Доц. Атанасов: От 3000 преболедували един не е повторил
Снимка: БГНЕС

Проследил съм състоянието на 3000 души, преболедували COVID-19, и нито един не е повторил, нито един от тях не е с рухващ имунитет, заяви доц. Петър Атанасов, ръководител на COVID отделението в "Пирогов".

Той препоръча пациент, който не се е сблъсквал с вируса, след консултация с компетентен лекар, е редно да се ваксинира.

"От вчера сутринта едва 3 сертификата сме получили за хората, които минаха. И тези сертификати твърдят, че пробите са взимани тази нощ или вчера вечерта", каза още доц. Атанасов и допълни, че отделението може да се поддържа явно на автопилот.

"Иделолозите на тази заповед да заповядат да лекуват, да влязат в график", препоръча той.

На нощно дежурство в ковид отделението на "Пирогов" има по 1 лекар, 1 сестра и 1 санитар заради липса на персонал.

"Легла можем да открием от днес за днес, но леглата не лекуват", каза още доц. Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
https://m.investor.bg/sviat/6/a/globiavat-pfizer-s-23-mlrd-dolara-zaradi-lyjliva-reklama-na-lekarstva-86354/
214
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те фазера си имат наказание от американския съд за 3.2 милиарда долара за измама. Пак са ракламирали продукти които са ги описвали като вълшебни, ми са се оказали ефективни като сегашните им ваксини. Това за глобата може да си го намерите в нета.
213
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдаа . Естествения имунитет не е като изкуствения на фазер. Фазеровия е скъп и не ефективен . И прилича повече на рекет а не на имунитет .
212
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на кой да вярваме ваксери? На хората ръководители на ковид отделения (Какъвто е и Мангъров) или на книжните плъхове? Що не затраете поне за малко. ПСР теста не става за това за което го ползват. Никога не може да си сигурен дали е бил наистина положителен. И американците си го признаха, че бърка Ковид с грип. Така че тия дето са го карали по няколко пъти са в заблуда от тестовете.
211
1
 
18
 
! Отговори
az преди 2 години
Силно редактирана версия. Човекът доста неща каза, ама как да ги напишат като не са политкоректни
210
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 233 Казвам, че човек винаги може да започне да се грижи за здравето си. Ако иска да живее и то в добро здраве. Човешкият организъм е проектиран да работи съвършено. Ние му пречим, ние плащаме цената. Още днес можете да започнете да живеете здравословно.
209
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 223 "Ковидът само показва неща, за които десетилетия сме си затваряли очите." Казваш, понеже е така, дай сега да си затворим очите и за проблема "Ковид" ли? За да продължим с "добрата традиция"?
208
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 230 Не забравяйте, че тук пишат т,.р,.о,.,.,лове. Не са лековерни, а платени.
207
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 226 Хаха, дава им свобода само на хартия! Да не мислиш, че само у нас статистиката е стъкмистика? Всичко е една мащабна рекламна кампания, а ти си мислиш, че виждаш истината като гледаш рекламите, или както ти ги нарече "официалните сайтове"! Направо не е за вярване, че са останали още толкова лековерни хора!
206
0
 
16
 
! Отговори
До -226 преди 2 години
Кацаров ти ли си колко ще гушнеш за зеленият сертификат вьв милиони
205
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Които не иска да се ваксинира не иска които иска иска всеки сам трябва да решава за себе си -живота си е неговНо да ме принуждават да се ваксинирам няма да стане Защо не ме принуждават да харча например като ми дават пари наготово всяка седмица
204
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 224 Оставете ги, защото в момента в болниците ги убивате. Аз не съм умен човек, а интересуващ се за здравето си. Има много природни средства за укрепване на имунитета. Има лекарства. Всичко се оплюва и върви пропагандата за ваксините. Резултатите са на вашата съвест.
203
0
 
39
 
! Отговори
В началота на пандам преди 2 години
Обясняваха, че 70% то населението трябва да се срещне с вируса, а не 70% от населението да се ваксинира! Не прекъснато се измислят неща, които са далеч от истината! Май всичко е за пари. И този е ЕС е станал като хомот на държавите. Тотален контрол на всичко и всички. И в СИВ не е било така. ЕС стана по-лош и от СИВ.
202
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемите са много и няма да се решат с ваксини. Първият сериозен проблем е болното население - лоша храна, мръсен въздух, обездвижване, стрес. Вторият проблем е здравепогубващата система - лекари, превърнати в дистрибутори на фармафията, източване на НЗОК, болници в плачевно състояние. Ковидът само показва неща, за които десетилетия сме си затваряли очите.
201
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ставаше въпрос за борба с вирус и грижа за хората, щяха да признават тестовете за антитела. Нали и "ваксината" уж антитела трябва да изгради? Но явно за друго е цялата работа!
200
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
само ние и Босна сме по 20% и имаме най-голяма смъртност за последния месец в целия свят ----///----- Смъртността е функция от работата на лекарите, а не от броя ваксинирани.
199
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден има починали ваксинирани. Никаква информация за тях. Всички се правят, че ги няма. Но те са много. Както сравнявате с други страни, само ваксинираните починали са много.
198
4
 
33
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Ваксинирани да не се приемат вьв болница - те са напьлно защитениСимулират
197
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се изложи, чети международните проучвания, докторе! Медицината не е политика!
196
2
 
27
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Абсолютно никакви екипи над нищо не работят. Решенията са политически, а всичката необходима статистика се натамънява според както е необходимо за генералната линия. Обсъждате и коментирате лъжливи данни. А е достатъчно да се погледне без предубеждение и да се прозре истината.