Изтича гратисният период, от утре глоби, ако нямате зелен сертификат

Новото изискване увеличи броя на желаещите да се ваксинират
267
Изтича гратисният период, от утре глоби, ако нямате зелен сертификат
Снимка: БГНЕС

Тази неделя изтича гратисният период, в който посетителите на местата на закрито без зелен сертификат няма да бъдат глобявани.

През последните дни след въвеждането на новите COVID мерки се наблюдава наплив от желаещи да се ваксинират. В 8:20 ч. ваксинационният пункт в „Пирогов“ вече е отворен, но няма голямо струпване от желаещи да се ваксинират, така че пациентите минават бързо през процедурата по ваксинация.

Една от първите ваксинирани в неделната сутрин е пенсионираната фелдшерка  Донка Стефанова.

„Две години близо разсъждавах дали да си сложа ваксина, или да не сложа, имайки предвид сведенията от телевизиите. Едни казват да се сложи, други казват да не се сложи. Никой да не упреква народа защо досега не си е сложил ваксината. Моето лично заключение като здравен работник е да се ваксинирам. Разбрах, убедих се, че трябва да се сложи ваксината“, казва Донка пред bTV.


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
6
 
! Отговори
Вио преди 1 месец
Тея платени статии...Съвсем на *** ли ни правят? Какви две години, какви 5 лева. Първите инжекци получиха извънредно разрешение пред декември 2020. Вари ги, печи ги, но две години няма как да се докарат. Отделно пенсионирана фелдшерка не е здравен работник, а бивш такъв. Жената може да е на 85 години и от 25 години да не е виждала пациент...
250
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 1 месец
До АнонименСериозно.Има ли ощеместа във вилната зона на Варна за вилички.
249
0
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
На какво основане,бре ?! Това е противоконституционно !!! Подивели сте с това ваксинира не ?! НЯМА гаранции ,че ще оживея след ваксинирането,НЯМА сигурност,че след като се ваксинирам няма да се заразя отново,НЯМА положителни данни,че след ваксинирането няма да стана заразоносител - за какво ми е да се ваксинирам ?! И без вашата ваксина много народ си е жив и здрав !!! Само фашисти могат да искат да унижават народа си !!!
248
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОСТАВКА!
247
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долу зависимите и престъпни правителства, гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ
246
1
 
7
 
! Отговори
az преди 1 месец
До АнонименАЛООО , ФАШИСТЪТ , ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ИСКАШ ДА СЕ АРЕСТУВАТ НЕВАКСИНСРАНИТЕ . КОЙ СИ ТИ БЕ АНОНИМЕН *** . АМИ КАТО ТЕ Е СТРАХ , СТОЙ СИ У ВАС БЕ . ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ ПРАВО НА ИЗБОР ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ . ОТКАЧАЛНИК .
245
1
 
11
 
! Отговори
Тромбоцина преди 1 месец
От утре "зелен сертификат", че сте инжектиран с нещо, което още няма сертификат.
244
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арестувайте ги, не може антиваксърите на Боко Тиквата да се разхождат по моловете, да сеят заразата и да саботират Държавата.
243
1
 
5
 
! Отговори
Валери преди 1 месец
Уважаеми приятели във форума. Случайност ли беше снощният филм по Бъ Тъ Въ от 23.00 ч с участието на Уил Смит. Случайност ли беше тематиката и защо точна тази седмица го пуснаха. Може би да се нагнети още повече положението.
242
1
 
10
 
! Отговори
Лудко преди 1 месец
"близо 2 години" кака Донка е открила ваксините още преди да ги измислят, а?
241
5
 
18
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Абе я си е.п.м. Ваксинирайте си се колкото искате. Зомбита.
240
3
 
6
 
! Отговори
Стадо преди 1 месец
Стадо се управлява със сопа. Ако можеше без - щеше, ама не може!
239
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това ли е грижата за здравето на хората. Вместо да обединява да разеденява. Много хитро. Ваксинирани срещу неваксинирани. Разделяй и владей. Фашизма и комунизма са едно и също но и либералната демокрация се нареди при тях.
238
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АК-47Управата на Мола трябва да се намеси. В Пловдив например не те допускат до Мола без сертификат, дори да кажеш че си до аптеката или хранителния магазин. Това е решение на управата на Мола.
237
8
 
2
 
! Отговори
АК-47 преди 1 месец
Искам да задам един въпрос на кметицата Фандъкова. Тъй като някои от магазините на хранителната верига BILLA се намират в моловете на ниво -1, там може да се влезе само след като вече си прекрачил прага на съответния мол. Та вече разбрах, че има хора, които казват на охраната, че ще ходят да пазаруват в BILLA и са пускани без да им се изисква така наречения зелен сертификат. И после, разбира се хукват из етажите на мола. Та за този проблем г-жа кметицата какво е предприела????
236
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
гледахте ли демонстрацията в Берн
235
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министрите една част гледаха гузно на припитването а наглия виновник се изкарваше праведник. Лъжи и лицемерие каквито не сме чували. Липсваха клетви и кръстения но за всичко се плаща господа офицери и вся остольная ***. Подайте си оставката и се мащайте негодяи или ще паднете още по ниско ..Волята е свободна и това различава разумния човек от СКОТА, но има и Голгота
234
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Седесари са и предатели. В национална катастрофа сни. Не сме излизали от нея. Боже прости нас грешните. Нямаме избор.Като добичета в залханата. Мълчанието на агнетата ..
233
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вместо да поиска оставки то се вижда че и на него му харесва да ходи по Европа но всичко си има цена. Народеца ще плаща. .
232
4
 
26
 
! Отговори
Хайл-Радеф преди 1 месец
Не ми се искаше да бъда запомнен като предател и бългapoyбиeц, но аз съм вярно куче и служа предано на моите господари. Знам че това не са ваксини, а и всеки знае че тези субстанции са в експериментален период, знам също че много от набодените ще си заминат, но в крайна сметка като нещете доброволно ще ви набода насила, така поне се надявам де.