Радев: Ваксинация или ще се движим от локдаун до локдаун

Няма друга по-надеждна защита при борбата с вируса от имунизацията
Обновена: 26 окт 2021 15:09 | 26 окт 2021 15:02, Камелия Цветанова
964
Радев: Ваксинация или ще се движим от локдаун до локдаун
Снимка: БГНЕС

Изходът от ситуацията да се движим от локдаун до локдаун е ваксинацията. За момента няма друга по-надеждна защита при борбата с вируса. Това каза президентът Румен Радев, който посети днес Центъра за спешна медицинска помощ в София, цитиран от БТА.

Още по темата


Държавният глава заяви, че Министерството на здравеопазването и държавните институции се опитват да избегнат локдаун, да избегнат такъв момент, който е с огромни щети за социалния, икономическия, културния живот.

Призовавам всички да сме отговорни и съзнателни като общество, само със спазване на мерките можем да преодолеем това препятствие, каза президентът.

Според него мерките не са закъснели и правителството работи по предварително изготвения план. По думите на президента само със спазване на противоепидемините мерки може да се преодолее тази COVID вълна.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


964
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
700
1
 
23
 
! Отговори
ЗА ИЗЧАГЪРТВАНЕ преди 2 години
НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И В БОЯ Е ХВЪРЛЕН И ДАМАДЖАН РАШКОВ- СЛУШАХТЕ ЛИ ГО, ГЛЕДАХТЕ ЛИ ГО - ''ЕДИН ПЪТЕН СТРОИТЕЛ Е ПРЕВЕЛ 22 МИЛИОНА ЛЕВА В ДУБАЙ, АМА НЯМА ДА ВИ КАЖА ЗАКОННИ ЛИ СА ИЛИ НЕ И НЯМА ДА ВИ КАЖА КОЙ Е ТОЙ, ЕДИН МИНИСТЪР НА ГЕРБ Е БИЛ НА ЗАПЛАТА ПРИ ЕДЪР НАРКОДИЛЪР, АМА НЯМА ДА ВИ КАЖА КОЙ Е ТОЙ- И СЕ ПИТАМ ТОЯ ОТ ЛУДНИЦАТА ЛИ ГО ИЗТЪРВАХА ИЛИ ОТ ЗАПОЯ- ДО КОГА С КЛЮКИ И ИНТРИГИ- РАДЕВАТА ХУНТА ДОЙДЕ, ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО И НАДРОБИ ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ГИ СТЪРЖАТ.
699
0
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Асен си е точно Лаурел, а пък Киро, ако надебелее малко - като Харди. Ох как ще ми е кеф КС да го сложи на мястото му...
698
0
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
ПП са Стан Лаурел и Оливър Харди - само като ги видиш, и ти става смешно.
697
9
 
4
 
! Отговори
Надали преди 2 години
Айре сиктир бе, ще си оставя бачкането да ходя на протести - айде няма нужда. Прав е човекът - ще вземе някой да си вчупи крак или ръка, няма да има кой един рентген да му направи щот ще снима *** дето са закъсали с ковид и цяло лято са блели и не са се ваксинирали. Ще ми броят антитела пък като ги пипне първи в спешното - я улево :)
696
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста дълго време мълча, защото знае нагласите на хората, но сега хвърли картите на масата. Изглежда са му обещали кеш и протекция от европата. Какви са смешни само - до 1 година нито ще има къде да отиде, нито ще има кой да го пази. Няма да има и родина за него
695
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо повече от национален предател. Надуши малко власт и се взе за нещо този.
694
2
 
19
 
! Отговори
Румен Р. преди 2 години
Напред към Шипка ! И... без тия глупави маски, естествено, изобщо да не ви плаши някакъв си щам !
693
3
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Онзи ден не можах да участвам, когато беше шествието до Орлов мост - мислех, че и тази вечер ще има, но не би.
692
3
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До този под мен Да бе, тази вечер към 19 часа минах край Президентството - никакъв протест нямаше. А аз мислех - да, студеничко е, но поне едно 1000 човека да се съберем.
691
0
 
29
 
! Отговори
!: преди 2 години
Тоя дали е виждал плана и знае ли още от кое време според същия този план трябваше да се обяви локдаун....Според прословутата програма на Кацаров, тотален локдаун се предвиждаше при навлизане в червената зона.....а това се случи мноооого отдавна. Мерките освен, че са закъснели, са и въведени от днес за утре, а на всичко отгоре и никой не упражнява контрол! Абсолютни аборигени сте! Айде да идва 14, че ми се драйфа от вас!!!!!
690
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиянци, защо не излезнете на протест? По малките населени места ни е страх.
689
3
 
31
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Единственото на което може да разчита това същество,изпълнено със злоба и омраза, са ..машините на Мадуро! Но не мисля че и това е добър сценарий и за самия него, защото рискува тази омраза да рекушира върху самия него и да се превърне в най-мразеният човек в държавата! Версията ,как Борисов за всичко му е виновен вече не минава! Цяла България видяха празния му багаж в главата!
688
1
 
28
 
! Отговори
РАДЕВ И РАШКОВ.. преди 2 години
ВРЪЩАТ НАЙ-МРАКОБЕСНИТЕ ВРЕМЕНА НА 1944/45.........ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ, ТЕРОР, УБИЙСТВА........ ОВЛАДЯХА ВСИЧКИ РЕПРЕСИВНИ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВАТА...... ПАЗЕТЕ СЕ...!!...... И ДА ГИ ИЗРИТАМЕ---ДЕМОКРАТИЧНО, БЕЗ ОРЪЖИЕ.....
687
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От кога сме станали президентска република, та зеления чорап командори правителството? Тоя премиер Янев за кво ни е тогаз? Рундю вече по всякви теми се изказва тъй, че може да си отзове пионките наречени министри и сам да си доуправлява в оставащите им 20тина дена до изборите.
686
0
 
10
 
! Отговори
до алфабета преди 2 години
абе няма шанс ама е прилапал една торба пари
685
4
 
32
 
! Отговори
Алфабета преди 2 години
Радев вече нямаш шанс. Много грешки допусна.
684
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво очаквахте от шорош юмрука и неговото вице,отгледано в лицеите на шорош!?Тя бе и ЗА Истанбулската конвенция.Истини,една след друга ще лъсват.
683
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безочливо използва пандемията и антиваксерите миналата година срещо Тогавашната е сега бере плодовете на труда си...
682
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, ти си ренегат!
681
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Всичко си има край , в грешка си всичко ще свърши когато народа спре изкукуригалите политици.