Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие

Не е и модифициран чрез генно инженерство
Обновена: 30 окт 2021 07:54 | 30 окт 2021 07:44,
86
Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Коронавирусът не е създаден като биологично оръжие. Не е и модифициран чрез генно инженерство, категорични са от разузнаването на САЩ.

Докладът от проучването е публикуван на сайта на Службата на директора на Националното разузнаване на САЩ.

Още по темата
„Смятаме, че вирусът не е създаден като биологично оръжие“, се казва в документа. „Повечето агенции също смятат, че SARS-CoV-2 вероятно не е генетично проектиран, но две агенции смятат, че няма достатъчно доказателства дали това е така или не." „Накрая китайските служители не са знаели за вируса преди първоначалното избухване на COVID-19“, се казва в доклада, пише БГНЕС.

Разузнавателната общност на САЩ никога не достигало до единомислие консенсус относно произхода на новия коронавирус. Според доклада американските разузнавателни служби смятат за вероятна както версията за предаване на инфекция от животно на човек, така и хипотезата за разпространение на вируса в резултат на лабораторен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
17
 
! Отговори
Валерия преди 2 години
Ковид 19 е био оръжие - проиэведено в баэата Северна Каролина САЩ!!! Пандемията е "продукт" на лабораториите эа биологично оръжие с военна степен!!! Раэработена на равнище тотално унищожение на човечеството!!! Едно от най страшните оръжия, съэдани когато и да било - е иэвън КОНТРОЛ!!!
48
2
 
1
 
! Отговори
Ели преди 2 години
До 46 Да забравих да напиша,че е имало и молекули за спин.Нищо не разбирам от вирусология,не знам какви ,,бъркочи " правят но виждам този младеж и девойка какво направиха.Не твърдя,че 100%това е вярно но е логично
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плямпали дрънкалата, цвъкали си плюсове, а болниците пращят по шевовете. Дрънкайте, дрънкайте, този квадратния дето се вдига вас чака. И всеки ден става по-дебел.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееееей, колко много експерти... я сега кажете и как е създаден, щом сте такива микробиолози, като сте казали А, кажете и Б.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ели,не бъди тъпонаивна,птица за супа!
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЧНО ТОВА Е!
43
1
 
15
 
! Отговори
Не е кат да ни лъжат преди 2 години
А как са попаднали две мулекули СПИН във формулата на ковид :D
42
10
 
3
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Това което знам от личния си лекар и го чух още преди 8-9 месеца е,че корона вируса е лабораторен инцидент.Двама млади китайци, живяли,учили в Канада,започват работа в престижна канадска лаборатория която се занимава с изследвания на вируси .След ката изучили добре ,,занаята"двамата решават да се върнат в Китай -Ухан и да работят за китайската наука, и по невнимание изпускат вируса.За съжаление тая грешка подпали света и кога ще свърши тоя ад не знам
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено че не е биологическо оръжие. Той е икономическо оръжие. 1. Отърва здравните каси на всички държави от хронично болните които тежаха и поглъщаха огромни средства. 2. Ограничи силно икономическата миграция от слабо развитите държави като БГ и Афганистан към цивилизования свят. 3. Даде тласък на високо технологичните индустрии (ние такива нямаме така че няма да Ви обяснявам). Намали парниковите емисиии (сещайте се от къде)...и т.н...
40
1
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
ИЗПЪРДЯВАШ СЕ МОЩНО В АВТОБУСА И ПОСЛЕ КАЗВАШ ТОВА НЕ Е ПРЪДНЯ.ТА ТАКА.
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
38 тогава на изборите в никакъв случай не трябва да избираме *** на англетата и фашизадокеанските, защото ще ни метнат във война. Проблемът е че всички са такива, и леви и десни, и нови и стари, и малки групи и големи партии. Ей сега ме хвърли в дълбокото.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един ден ще си получите заслуженото ко.пелета!
37
2
 
11
 
! Отговори
Коприва преди 2 години
Само за развлечение сенатор Рон Пол разпитва д-р Фаучи за поръчката в Ухан. А Дейвид Мартин си ги е измислил всичките тия документи, с които разплита цялата схема от патенти. За Дейвид Мартин има информация и на български. Прелюбопитна история.
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха така ще кажат естествено. Иначе какво - Имаме доказателства срещу Китай и им обявяваме война и си искаме да ни върнат изхарчените пари ли ще стане? То, че войната с Китай виси на косъм е ясно, но поне не правят грешката да ги обвинят в престъпленията, творени от световния елит.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами най обикновен вирус си е ама виж вече ваксите са си биооръжие. Япония хванаха доста замърсени партиди.
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е и модифициран чрез генно инженерство, . . . . . . . . . . Да така е сега го модифицират с ваксината! Някой пита ли защо дефиницията за състав на ваксина в 2019 бе допълнена с нуклеинова киселина? За незнаещите нуклеиновата киселина е ножицата на генното инженерство! Така всички теории започват да имат смисъл! Приятен викенд на всички
33
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте лъгали народа бе долни лешояди вие го създадохте и сега се чудят как да лъжат хората дано да горите в ада проклети убийци
32
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той самичък се създаде в лабораторията в Ухан. Gain of Function разработките нямат нищо общо.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
33, съвсем сериозно. Mount Whitney е флагмански командно-щабен кораб и на борда му ще присъстват и работят офицери от различни флотове и Командването на Ударните сили. Съвместната работа на офицерите от различните флотски щабове ще позволи да се подобри оперативната съвместимост. Не забравяйте, че преди седмица министърът на войната на Пиндостан беше на посешение в Украйна и направи агресивни изказвания.
30
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се доверявам на човека с микроскопа,който го обясни простичко за да разберат обикновените хора:''Виждам все едно някой се е самоубил с пистолет в главата 10 пъти.Природата не прави такива правилни вируси,нито коронавируси да издържат на такива високи температури''.Какви прилепи,какви чудесии?Направен е да убива малко,но с цел.Това е бизнес за милиарди!