Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие

Не е и модифициран чрез генно инженерство
Обновена: 30 окт 2021 07:54 | 30 окт 2021 07:44,
86
Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Коронавирусът не е създаден като биологично оръжие. Не е и модифициран чрез генно инженерство, категорични са от разузнаването на САЩ.

Докладът от проучването е публикуван на сайта на Службата на директора на Националното разузнаване на САЩ.

Още по темата
„Смятаме, че вирусът не е създаден като биологично оръжие“, се казва в документа. „Повечето агенции също смятат, че SARS-CoV-2 вероятно не е генетично проектиран, но две агенции смятат, че няма достатъчно доказателства дали това е така или не." „Накрая китайските служители не са знаели за вируса преди първоначалното избухване на COVID-19“, се казва в доклада, пише БГНЕС.

Разузнавателната общност на САЩ никога не достигало до единомислие консенсус относно произхода на новия коронавирус. Според доклада американските разузнавателни служби смятат за вероятна както версията за предаване на инфекция от животно на човек, така и хипотезата за разпространение на вируса в резултат на лабораторен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми, не е. Нали ние го направихме.
8
1
 
38
 
! Отговори
Ко преди 2 години
Кой вярва на американско разузнаване? Че тия са най-големите лъжци. Къде е химическото оръжие на Ирак? Нали твърдяха, че го имали и влязоха в Ирак да го ...? Вземат на безценница петрола. Хайде стига ... ЦРУ лъжат повече от бтв и нова.
7
5
 
32
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В УХАНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ СА ПО ПРОЕКТИ НА ФАЩ! ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ Е ОПУСНАТ ОТ ЛАБОРАТОРИЯ Е ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ СА ВИНОВНИ! ЗА ТОВА НЕ СЪДЯТ КИТАЙ ,ЩОТО ТЕ СА В ДЪНОТО И ТРЯБВА ДА СЪДЯТ СЕБЕ СИ!
6
0
 
28
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Откъде организаторите на събитие 201 знаеха, че предстои пандемия?
5
25
 
7
 
! Отговори
булгар питекус преди 2 години
Ние смятаме че е биологично оръжие но в същото време вирус няма, има леко грипче и няма да дадем да ни боцкате , няма да спазваме нищо, ще горим маски и ще гласуваме за радев и слави.
4
2
 
25
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 2 години
Никак,никак не е.......и все пак тоя дето го пусна , дано умре от скоротечен рак в адски мъки и в Ада да се кефи на творението си. Поръчителите са ясни, но изпълнителите са още по гнусни......малки късогледи ***, дето за двайсетина хиляди долара на месец правят гнусотиите....Казах -Рак!!!!!
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато уханската кихавица се появи,в едноименния град тежковъоръжени военни се движеха по улиците,да пазят китайците от грип. Строяха кппта и барикади. При нас пък гламавия бургаски кмет изкърти пейките в паркове и градинки,да бори настинката на
2
2
 
29
 
! Отговори
Джо Байдън преди 2 години
Байдън нарече папата най-добрия афроамерикански бейзболист. Сигурно и това му е спуснато от разузнаването на Сажд.
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаеха китайците много добре и бяха подготвени с артисти и камери да ги снимат как " умират" по улиците точно пред камерата. И моргите бяха пълни с надуваеми кукли.