Лекар от Панагюрище за COVID болен: За какво ми ги карате тези възрастни?

Пациентът е на 87 г. и вече трети ден не го приемат в болницата
2 ное 2021 14:53, Ния Христова
162
Лекар от Панагюрище за COVID болен: За какво ми ги карате тези възрастни?
Снимка: Pixabay
Хора сигнализират, че вече трети ден възрастен мъж, болен от COVID-19, не го приемат за лечение в болницата в Панагюрище. Близките му твърдят, че той е в тежко състояние, а медиците не го приемали заради възрастта му, съобщи bTV.
 
Майката на Пенка Ножделова преди седмица влиза в болница в тежко състояние и увредени дробове. Дни по-късно баща й, който е на 87 години, също се е почувствал зле. 
 
"Казват, че сатурацията е добра и го връщат, защото не бил за хоспитализация. Обаче на следващия ден сатурацията пада под 90 и го закарахме пак в спешното в Панагюрище. Там чух репликата "за какво ми карате тези възрастни", разказва Пенка.
 
Мъжът отново не е настанен в болница. Близките му казват, че състоянието му се влошава и днес.
 
"Два пъти виках линейка, но казаха, че няма да отидат, защото нямал задух. Имам чувството, че защото е на 87 г. не му обръщат внимание. Всеки човек им аправо на живот", каза още Пенка. 
 
От болница МБАЛ "Уни Хоспитал" твърдят, че пациентът е идвал при тях три пъти, но резултатите от изследвания показали, че сатурацията му е нормална и той не се нуждае от хоспитализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как хубаво си ги биехме преди Ковида.Къде са личните лекари в тази криза?Повечето болни ако бяха лекувани навреме и не по телефона изобщо нямаше да стигнат до болница.
119
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възрастен човек да не се ваксинира си е направо самоубийство, не са виновни лекарите.
118
9
 
18
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Поведението на тези пишман доктори е ясно - те са станали такива не за да помагат на хора, а за да ги изнудват за пари. Лешояди и мародери - това са 99% от лекарите днес в България! От друга гледна точка обаче, за възрастните хора, както и за всеки друг, е по-добре да си остане вкъщи при тежък Ковид! Така има по-голям шанс да оцелее! В болниците такива ги интубират и до два-три дни умират. Факт!
117
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сопа трябва за тях.........Сопа ли! Че лекарите ви казваха истината за ваксините! Е, който е плиткоумен сам ще си хакне сопата отзаде! Сам да се сърди на себе си! Нито Радев, нито Борисов или Нинова са виновни за това!
116
13
 
15
 
! Отговори
Пак преди 2 години
пляскайте на лекарите. Сопа трябва за тях.
115
13
 
22
 
! Отговори
Стати преди 2 години
Вие избрахте да слушате Мангъров, сега лекарите ще избират кой фен на Мангъров да приемат и кой не, защото места за всички фенове няма.
114
5
 
17
 
! Отговори
Виктор Николаев Нова преди 2 години
Аз само да попитам, ваксиниран ли е бил, че ми е важно?
113
9
 
3
 
! Отговори
Стати преди 2 години
310 фена на Мангъров по-малко. Фен на Мангъров =суха съчка. 310 сухи съчки.
112
3
 
16
 
! Отговори
Аз Пенка, питам: преди 2 години
Всъщност тук въпросът е тая баба Пенка имало ли е кой да я ваксинира. Защото по градовете в моловете се ваксинираше, в политиките също. Но в селцата молове и лекарски кабинети няма. А много хора просто работят в градинката си и пенсията не им стига за екстрата да отидат в града на мол ваксинация. Та, защо баба Пенка не е ваксинирана и защо тетка Пенка от БАН не прошепна на уше на Кацаров, че проблема са старите хора, които нямат достъп до лекар и ваксина?
111
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
117 ко па Пенка? Тя не беше ли луда ваксърка? За професорката питам?
110
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъропитеците реват, че не ги приемат в болница. Преди реваха, че ваксините били "някакви субстанции"
109
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пенка антиваксърката да е ревала преди на баща си да се ваксинира.
108
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А казах ли ви да ваксинирате хората над 60 през лятото? А хронично болните? Не слушате. Добре! Продължавайте да не слушате.
107
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И повече от правилно не са го приели! Болничната помощ би следвало да е само за ваксинирани. Повече от ясно е, че този смел плоскоземец не е от тях.
106
3
 
16
 
! Отговори
не се чуди преди 2 години
До 123 Във Франция в медицинските институти на 100 студента завършват само...8!Повтарям с думи-ОСЕМ!Не случайно френските лекари са прочути ПО ЦЯЛ СВЯТ!Това го каза наш професор по ТВ!
105
7
 
18
 
! Отговори
:) преди 2 години
аз не мога да разбера, закакво ревете и се оплаквате. Хората са казали ... страх лозе пази. Има ваксини ваксинирай се. Ако пък се чустваш мъж с големи тооопки евала ти си, но недей после да ревеш.
104
3
 
10
 
! Отговори
до 107 преди 2 години
Да обясним, че жертва е едно, а нежелана реакция- друго. Очеизвадно бачкатор с 2000лв. заплата не може да разбере тази резолюция и не прави разлика между 2 дни болки в ръката (нежелана реакация) и смърт.
103
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, че няма да го приемат! Да се е ваксинирал и 90% нямаше да стигне до болница.
102
5
 
7
 
! Отговори
На ви демокрация преди 2 години
Кой не скача е червен на видемокрация
101
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименАнтиваксърите не се плашат от чипиране, наночастици, мутации и стерилитет.Те се плашат от това, че забраниха ваксината на Модерна в 5 европйски държави. Плашат се от това, че ваксината Янсен предизвиква съсиреци в мозъка. Плашат се от това, че европейският парламент разглеждат резолюция за обезпечаване на жертвите от ваксини които само от Файзер са 435 779. europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_BG.html