Протестиращи срещу COVID мерките нахлуха в столичен мол

На място има засилено полицейско присъствие
Обновена: 2 ное 2021 20:40 | 2 ное 2021 20:39, Анисия Иванова
119
Протестиращи срещу COVID мерките нахлуха в столичен мол
Снимка: БГНЕС

Протестиращи срещу COVID мерките нахлуха в Mall of Sofia, съобщи Bulgaria ON AIR. До напрежение не се е стигнало, тъй като те са били изведени от органите на реда.  Инцидентът е станал малко преди 19:00 часа.

На столичния булевард "Александър Стамболийски" се провежда протестен митинг срещу изискването за "зелен сертификат", който вече втора седмица служи за вход в големите търговски центрове.

На място има засилено полицейско присъствие. Трафикът не е възпрепятстван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 61 Не ще ви гледаме как тероризирате народа.
52
4
 
24
 
! Отговори
Цццц преди 2 години
ДНЕС ХОДИХ ДО МАГАЗИН И ГИ ПОМОЛИХ ОТ ВРАТАТА ДА МИ ДАДАТ ИСКАНАТА ОТ МЕН СТОКА КАТО АЗ ЩЕ ИМ ДАМ ПАРИТЕ НА ВРАТАТА! ПОЗНАЙТЕ - ОТКАЗАХА МИ И ПРОДЪЛЖИ ПАЗАЧКАТА ДА СИ ЦЪКА НЕЩО НА ТЕЛЕФОНА ЩОТО ДРУГИ КУПУВАЧИ НЯМАШЕ!!!!!!! БАСИ МАЛ.ОУМИЕТО!!!!
51
8
 
20
 
! Отговори
Инокент преди 2 години
На война на оръжие ако трябва трябва да прогони м Сатаната . Скоро ваксаните ще почнат да припаткват по улиците от тромби
50
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, това са първите атаки. Следва национално-освободително движение.
49
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искате война ще си я получите промити ваксърчета.
48
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз очаквах бизнеса да протестира. Бизнеса не протестира. Ба. Тогава да фалират - аз няма да ходя да протестирам да ме пускат в обектите им че да си давам парите. Това е и причината да не ходя по протести. Щом на бизнеса му е ОК аз да не им стъпвам, значи и на мене ми е ОК. Пазарувам си същите неща онлайн от извън България. По-евтино е, въпреки доставката. Е, чакаш ден-два отгоре, ама дали ще го чакам ден-два по еКОНЯ или три дена по DPD - все тая.
47
11
 
8
 
! Отговори
До 54 преди 2 години
Личи си, че хич не познаваш законите на страната ни, а с тръгнал за свободи и Конституция да говориш. Един протест в мирно време трябва да е предварително деклариран и организаторите му да са получили разрешение за това да се събират на публични места, да блокират движението, да скандират...
46
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета коментарите виждам какви подлизу.рк.о.в.ци има в тази България. Човешките ни права са отнети, нямаме право да ходим свободно на работа, а те си продават душите за някакво увеличение на заплатата. СВОБОДА! НЕ на зелените сертификати! Не на медицинския фашизъм! Вижте как протестират в Италия, Белгия, САЩ.....
45
2
 
17
 
! Отговори
Майна преди 2 години
ОТВОРЕТЕ СТРОИТЕЛНИТЕ ХИПЕРМАРКЕТИ, И.Д.И.ОТИ МАЛО.УМНИ!!!
44
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазете се от всички ушеви,ковидясали са масово,пламтят от вируса като на девица сливата. Не ги карат да се ваксинират, защото идват избори,а ушевите масово ги е страх да не се затрие семката им корумпирана.
43
5
 
27
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ХОРАТА СА ПРАВИ!!!! ЩОМ МОЖЕМ В ХРАНИТЕЛНИТЕ ХИПЕРМАРКЕТИ ДА СМЕ Г.З ДО Г.ЪЗ САМО С МАСКИ, ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕМ В МОЛОВЕТЕ, В ГОЛЕМИТЕ МАГАЗИНИ И В СТРОИТЕЛНИТЕ ХИПЕРМАРКЕТИ, КЪДЕТО СМЕ НА ДОСТА ПО- ГОЛЯМО РАЗСТОЯНИЕ И СЪС МАСКИ??? МЕРКИТЕ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА ЛОГИКА!
42
5
 
6
 
! Отговори
Инокент преди 2 години
Така е и да не вярвате питайте пастор Яков от Хасково той ни обиасни че има извънземно в НАСа го държат то е със земна маика която е заченала по неполов път от Бил Гейтс. За него вече е доказано че е извънземно и саответно децата които се зачеват по неполов път от него са извънземни нищо че се носят в отровата на земни маики от туй извънземно ви фкарват клетки деенка
41
14
 
8
 
! Отговори
До 27 преди 2 години
Вземи я прочети тая конституция и се успокой. В нея не пише, че можеш да ходиш на мол и кръчма в пандемична обстановка и да разнасяш зарази. Сори, пич, но това не влиза в изконните ти права. Дори още по-лошо: над твоите лични права стоят други - държавни и обществени.Ваксинираш се или си правиш тест - после ходи където искаш. Това е положението. Защото не си само ти на тоя свят.
40
4
 
15
 
! Отговори
Кацаров велик преди 2 години
Много пари ми спести с това решение откак не ходя по заведения и по магазините за парцалки в мола все ми остават пари а хладилника ми прелива
39
6
 
4
 
! Отговори
ь преди 2 години
*** пак са пълни калъфи
38
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един пък сравнява с турското робство! Виж им коментарите и си помисли с какви хора от типа "три звездички" живеем, ти и аз!
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отварят работа на чистачката на мола, да чисти женицата след тях. Аз на такива им казвам "хора без работа".
36
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Молът е частна собственост и частника, ако иска може да постави условия за пребиваването на свойте клиенти.Въпросните антиваксаджии трябваше да бъдат арестувани, за нарушение на общественият ред. Още повече, че нямат разрешение за протест!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На спирката на трамвай 10 /*** експрес/, целия елит на аристкратичния квартал Факултето се изсипваше...а кво стана сега?
34
9
 
20
 
! Отговори
Кацаров велик преди 2 години
Зеленият сертификат е наи голямата глупост измисляна от - кацаровКато не ходя в мола да не сьм умрял , да му мислят собственниците на магазини и заведения те са на рьбь на оцеляването си