Пътник с коронавирус почина в самолет

Той се качил със сертификат
2 ное 2021 14:19,
72
Пътник с коронавирус почина в самолет
Снимка: Pixabay

Пътник с коронавирус е починал в самолет, пътуващ от Истанбул до Хамбург.

Смъртта му е установена от екипажа на машината, след като всички пътуващи слезли, а той не. Тогава отишли до него и установили, че е починал.

Мъжът е на 51 години и се качил сам в Истанбул. Бил е заразен, но се качил със сертификат за ваксинация. Температурата му не е измерена.

По информация на медиите той е имал няколко заболявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
3
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Само тъ-пу-нге-рите не се сетиха че тоя вирус се пренася чрез ваксинираните ов-це които се събират на стада благодарение на сертификатите и обикалят света свободно мислейки че ще оцелеят с тая отрова в тях. Следващият щам на 'мутиралия' вирус ще се окаже по-силен от старата ваксина и хайде пак нова и така до Свети Петър.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ви чака всички ваксажийчета, млади и стари, бедни и богати. Докторите го казаха неведнъж, вкарат ли ти отровата в тялото, няма оправяне след това, каквото и да правиш. Гуд лък все пак!
56
2
 
3
 
! Отговори
Черно на бяло! преди 2 години
Ети ви пряка демонстрация че сертификата не пази, а пазят изработените анти-тела! КОИТО не били достатъчен аргумент за сертификат!
55
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 2 години
До АнонименДа, като ги фалшифицирате така ще е ! За да имат смисъл, траябва да са истински. Ама злобните противници и безскрупулните сребролюбци се възползват от новата "далавера"...
54
0
 
7
 
! Отговори
Из преди 2 години
Горете самолета;)
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Бил е заразен, но се качил със сертификат за ваксинация". Ето за това говорим ние гадните анти сертификата! Сертификатите са опасни! Разберете го. Няма да се справите с ковида със сертификати. Ще усложните ситуацията многократно. Спрете се. Никакви зелени сертификати.
52
2
 
17
 
! Отговори
дд преди 2 години
Именно този случай показва и доказва нагледно, че тези сертификати са безсмислени. Смисъл има да се тестват хората и да се отделят заразени от незаразени, а не набоцкани от ненабоцкани.
51
3
 
2
 
! Отговори
Кера преди 2 години
Те това спасителното боцкане: шанс да се представиш пред Господа бързо и лесно.
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко други пътници са починали докато са в самолет да извадят справката сега един починал и що е с ковид в самолета кой го е допуснал там с какъв сертификат е коеид положителен в самолет вакдиниран ли е бил под карантира ли е бил това не се казва
49
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Пътниците ги слагат в черните чували. Но понеже вие дори и телевизия не гледате, ох, забравих колко сте грамотни и велики, не сте гледали репортажа от совид залата на ВМА. Чакайте още, още чакайте, кислород може и да няма, но чувалите ще стигнат.
48
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пътник с коронавирус почина в самолет" Те всичките набодени са "пътници"
47
3
 
11
 
! Отговори
Господ преди 2 години
Чакам ви !
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе странно защо няма статии за ритнитопковеца дето му се разлопало сърцето на терена? Сигурно защото и той си чака кромита.. след доброзорната ваксинация. Чувам, че и по нашите стадиони са започнали да инсталират портативни дефибрилатори.. слочаенос? Тик-так, тик-так...
45
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като се ваксинираш, може да си умреш, където си поискаш, иначе само вкъщи.
44
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тик-так, тик-так, тик-так... ваксаните, чувате ли тромба? И да не го чувате, той е там и скоро ще го чуете! Ще ви писне изведнъж главата и ще се струполясате. След това и лампите ще изгаснат! Спокойно, ако доживеете до след 6 месеца, от ЕС ще се погрижат да ви вкарат нова доза "здравословна ваксина". Тик-так, тик-так...
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Blondie "колко от вас са с фалшиви сертификати, бе" - Ходи ги питай сертифицираните в моргите на болниците колко от тях са успели да отделят по 400-500 лева от пенсийте си за да си купят заветния сертификат, че без него не са могли да отидат на дискотека.
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Blondie "Така трябва да е.Ваксинирал си се ще ползваш" - Ходи ги питай сертифицираните в моргите на болниците колко от тях са успели да отделят по 400-500 лева от пенсийте си за да си купят заветния сертификат, че без него не са могли да отидат на дискотека.
41
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както винаги, антиваксърите четат статията както дяволът чете Евангелието и си правят свободни съчинения.
40
5
 
8
 
! Отговори
Blondie преди 2 години
Aбе, *** , колко от вас са с фалшиви сертификати, бе ? И той кой знае какви *** номера е правил, вижте откъде лети. Страх ви е, страх ви е? Търсите доказателства и църкате при всяко споменаване на " ваксина". Голямо врякане. Умрел некой да троши пари да "убива" бай *** от Долно Камарци , вие за какви се мислите ?
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия ваксаните не знаят ли, че вече не трябва да се качват на самолети... ама мнооу са м!