Нови мерки срещу коронавируса в Гърция

Неваксинираните ще се тестват за влизане на обществени места
Обновена: 6 ное 2021 08:01 | 6 ное 2021 08:00,
31
Нови мерки срещу коронавируса в Гърция
Снимка: Pixabay

Нови мерки срещу коронавируса влизат в сила от днес в Гърция. Неимунизираните ще трябва да се тестват за влизане в обществени места.

Задължително тестване по два пъти седмично се налага и за служителите в държавния и частния сектор.

Зелен сертификат ще е необходим за вход в държавните и обществените служби. Търговските обекти също отварят само за ваксинирани клиенти или с отрицателен тест, предаде БНР.

Още по темата
Голяма е промяната по отношение на заведенията, като вече дори за маси на навън трябва документ, доказващ, че не си носител на вируса.

В заведенията за услуги фризьорски салони, козметични центрове и дори в химическо чистене, се представя сертификат или валиден отрицателен тест.

Свободно е движението само в магазини за хранителни стоки и аптеки.

Остра е реакцията на собственици на заведения и на търговците, които очакват рязко  спадане на оборота и прогнозират масови фалити. Силно е присъствието на полицията на обществени места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17В целия Африкански континент ваксинирани са под 10% от населението. Навсякъде в последните два месеца броя и на новозаразените и на загиналите намалява устойчиво. Защо така ?!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли в Италия след преразглеждане на смъртните случай от Корона от 120000 се оказаха 3800?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мислех Гърците за умниии,ама явно не са.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърция е затънала до шия в дългове и сега ще прави квото и кажат, експеримента там няма никакъв проблем, като в Австралия, континент държава, там масово бой, затваряне и никакви права за нищо, можеш само да бачкаш и се ваксаш, ако всичко им се получи в тия две държави всички ни чака новия ред
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърция бавно, но славно, започва да става като Австралия...
19
1
 
15
 
! Отговори
№18 преди 2 години
До 19:Най-малко половината ги морят с неправилно подаден кислород, за 2 години държавата не можа да обучи и осигури достатъчно персонал за нуждаещите се. В Пирогов един лекар и една сестра за 65 болни в интензивното! Колко от тях ще осъмнат?
18
1
 
4
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Пичове
17
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако с ваксини не можем да затъкнем вируса, как точно ще го узаптим? Смъртността е 6%. Което значи че без ваксини ще умрат 420 000 българи, ако всички имат достъп до лечение. Но ако останем без мерки и ваксини , ще има лавина от болни, които болниците не могат да поемат и смъртността може да се удвои и утрои. Това ли ви е целта антиваксъри? Мислете малко!
16
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Индия са ваксинирани 75% от населението. Дори тамошните разбраха ползата от ваксините. В израел, дето все го давате за антипример имат само 9 починали.
15
16
 
5
 
! Отговори
До …. преди 2 години
Точно ваксината ще ни даде шанс да пребориме Ковид, а не да мреме като пилци!
14
3
 
10
 
! Отговори
АтиКовидвакър преди 2 години
Йо смотаните българи се информираме, може би защото не се мислим за толкова всезнаещи като вас умнокрасивите. Прочети интервюто на д-р Инго Фрике, немски имунолог, заклет ваксър при това и виж, че ние смотльовците се оказваме прави. Признават го дори снетилата на които вие се кланяте. Ковид няма да го преборите с ваксина. Признаха го вече дори вашите гурота.
13
1
 
4
 
! Отговори
До N:18 преди 2 години
Надявам се можеш да смяташ 7000 заразени и 48 починали. Ама явно и това не умееш!Иначе са много зле тея по-ваксинираните нации.Умрете си от простотията.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Д-р. Фрике, който е голям фен на иРНК ваксините много точно си го каза, че повсевместното ваксиниране не решава проблема. Доказателство е супер ваксиниран Израел, срещу почти нулево ваксиниран Утар Прадеш, Индия. Лудият фен на ваксинирането в прав тест каза, че ваксинирането не е решение на такива криза. Прочетете му статията.
11
15
 
5
 
! Отговори
Йо преди 2 години
Няма по *** народ. Втори в света по смъртност след Перу.И пак ми пишете за нов световен ред, конспирации, чипиране или как Бил Гейтс искал да ликвидира Пеньо и Ганка!!!Ще се ваксинирате всички, ама ще стане по трудния начин.
10
1
 
31
 
! Отговори
555 преди 2 години
От тези дни Австрия няма да признава отрицателните PCR. А срокът на сертификатите за поставени ваксини се скъсява от 12 на 9 месеца... правете си сметка
9
2
 
24
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Ако нямаш някоя от задължителните ваксини, не можеш да запишею детето на градина. Ако нямаш "незадължителната" ваксина можеш само да дишаш. Засега.
8
2
 
7
 
! Отговори
Ха-ха! преди 2 години
***! Добре, че си изкарах сертификат!
7
3
 
13
 
! Отговори
за 1 приател питам преди 2 години
абе Атина не е ли срината още?
6
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както предвидих и преди следващата фаза е затваряне по къщите на неваксинирани .Ако някой напусне дома си нетестван 10 000 евро глоба и 1 година затвор.Добре дошли в Новия Световен Ред на Фашизма .После разправяйте как при бай Тошо е било много зле .Скоро времето на Тошо ще ни се види като райска приказка от 1001 нощ .Но действителността ще бъде като филма "Тексаско клане ".
5
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АКО НЕ ИСКАТЕ И ТУК ДА СТАНЕ ТАКА, ВДИГНЕТЕ СЕ! НЕ НА ФАШИЗМА, ДИКТАТУРАТА И ГЕНОЦИДА! С ПЪТЕКИТЕ И БОНУСИТЕ В БГ ПОДКУПИХА МЕДИЦИТЕ, ЗА ДА МЪЛЧАТ ЗА ИСТИНАТА!