Съд в САЩ отмени задължителна ваксинация срещу COVID в големи компании

Причината - сериозни законодателни и конституционни въпроси
Обновена: 6 ное 2021 22:49 | 6 ное 2021 22:36, Анисия Иванова
69
Съд в САЩ отмени задължителна ваксинация срещу COVID в големи компании
Снимка: БГНЕС

Апелативният съд на пети окръг в САЩ е постановил да спре действието на правилото за задължителна ваксинация срещу COVID-19 на служителите на големи компании в страната, предаде РИА Новости.

Белият дом съобщи в четвъртък, че Администрацията за здраве и безопасност при работа (OSHA), част от Министерството на труда на САЩ, е разпоредила на всички национални компании с щат от над 100 служители да ваксинират своите служители срещу коронавирус не по-късно от 4 януари 2022 г.

В събота Апелативният съд на пети окръг е постановил да спре решението, позовавайки се на "сериозни законодателни и конституционни въпроси", съобщи БГНЕС.

„По този начин действието на мандата се преустановява до следващо съдебно решение по този въпрос“, се отбелязва в решението, публикувано „Туитър“ от главния прокурор на Тексас, който бе един от противниците на задължителната ваксинация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябваше да я публикувате тая новина сутринта непосредствено след статистиката с измислените бройки. Целта ви май е да я прочетат по- малко хора.
38
0
 
20
 
! Отговори
И сеа кво преди 2 години
Ваксинацията мандатна ли е или не е мандатна?
37
28
 
2
 
! Отговори
Ss преди 2 години
Тука антивъксарите нещо са се превъзбудени от рано рано. Радвайте се, че не живеем там а тук където ваксините не са, не са били и няма да бъдат задължени!
36
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво пише на плаката?''Моят клин е мой избор,аз ще реша кой да ми го скъса!''
35
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си играме още няколко години на вълни и накрая пак до там ще стигнем, за жалост по трудния и дългия път.
34
4
 
48
 
! Отговори
Дъи пак преди 2 години
Ако един човек съди държавата че нарушават правата му ,няма да го оправдаят. Но ако хиляди пуснат жалба ,то съдът няма как да отметне. Ако не искаме да ни задължът да си вкарваме неизвестни субстанции ,трябва много хора да пуснат жалба
33
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една хубава новина да видя в тоя сайт! Не може пет ... да подчинят цял свят.
32
47
 
3
 
! Отговори
До 999 преди 2 години
Поклон пред НАЙ бедния народ в ЕС, пред най-корумпирани те в ЕС, най-бързо изчезващи на планетата, с най-висока смъртност от Ковид на света след Перу!!!???Кланяй и си вярвай!Ако тази вирусна вълна продължи, благодарение на антиваксъркия "дух" на бг популацията и не решимост на власт да управлява катастрофата, ще се кланяш скоро на Свети Петър.
31
1
 
50
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 29 Ти гледал ли си го събитие 201? Аз го изгледах, 1 час и малко е видеото. Направи ли ти впечатление какво казва представителят на ФБР? "По целият свят ще избухнат протести, държавите да ползват жандармерия и армия, за да ги потушат!". А един от фармацевтичните фирми се изцепи: Ние ще произведем ваксини, ако хората не ги искат, ще ги слагаме насилствено! Слава Богу, останали са разумни хора като съдиите, излезли с това постановление.
30
6
 
55
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Да гарантират обезщетение за усложнения от ваксината през следващите 5 г.ако изобщо се появат такива и ще се ваксинирам. Смятам че сумата от 250 000 евро на човек е достатъчна. Ако са безопасни ваксините значи няма да има усложнения. Няма нужда от томбола, натиск, заплахи и други подобни. Това е единственото условие. ИНАЧЕ НЯМА НИКОГА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ
29
46
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
До Анонимен26Не ми е ясно съда как с такава категоричност решава въпроси от това естество То все едно да отмени торнадата защото не минават по определения от закона маршрут
28
3
 
6
 
! Отговори
Психар преди 2 години
Малко преди събитие 201,Светия Дух се оттегли от земята.Събитието 50-ница вече не е актуално.Сега работи с единици, които са податливи. С една цел, спасението на душите им.
27
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дедо съжалявам да го кажа но всичко вече е загубено. Предадени и продадени сме. Това са последните ни месеци. Не знам дали е по до бре да умрем или да останем живи след разрухата. Всичко което става е едно безумие. Тези които се доверяват сега утре ще падат по улиците и ще се молят за помощ но ние няма да има как да помогнем.Филанропите сатани ни дадоха курбан. Надежда всяка тука оставете. Останалите живи да ги оплачат в пустоща и тържствуването на сатана.
26
3
 
77
 
! Отговори
Dedo преди 2 години
Дано устискат на натиска, може би не всичко е загубено
25
5
 
24
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Сккоро ще раждам кюрдче от Програмиста. Снощи се мандръсахме зверската, дано да не пометна!
24
22
 
14
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ! НЯМА ПО- МЪДЪР НАРОД ОТ НАШИЯ!!!" -- Наред ли е всичко? Звучиш като след инсулт.
23
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Причината - сериозни законодателни и конституционни въпроси" Въпроси? Наппишете го правилно - "Причината - сериозни законодателни и конституционни нарушения"
22
38
 
17
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Сега изведнъж лошите американци станаха добри, щото на ганюгите така им пасва :)
21
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхливците да не се радват много, че ще ги ударят с локдаун. Докторите вече откачиха заради празните дърдорковци антиваксъри според които след 2 г. ще останат само те, смешници.
20
9
 
39
 
! Отговори
999 преди 2 години
ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ! НЯМА ПО- МЪДЪР НАРОД ОТ НАШИЯ!!!