Протест в Бургас: Превърнаха площад в открита класна стая

Родители смятат, че се върви към задължително ваксиниране на децата
8 ное 2021 13:55, Анисия Иванова
67
Протест в Бургас: Превърнаха площад в открита класна стая
Снимка: Bulgaria ON AIR

Централен площад в Бургас се превърна в открита класна стая. По този нестандартен начин родители от морския град протестираха заради предстоящото тестване на децата в училище и онлайн обучението, съобщи Bulgaria ON AIR.

Инициативата е на родители от музикалното училище, но към тях се присъединиха родители и деца от други училища в града.

Още по темата


Родителите смятат също, че тестването в училище е първата стъпка за задължително ваксиниране на децата. "Открита класна стая" ще се проведе и утре - отново на площада.

"Не сме съгласни децата ни да бъдат тествани и да ограничават достъпа им до училище поради нашия отказ. Досега децата ходеха на училище и спазваха мерки като носене на маски в коридорите", сподели една от протестиращите майки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искам комунизъм и фашизъм в България. Министъра да се маха и заповедта да се отмени.Подкрепям родителите. Учителите ако се плащат да се ваксинират но терора с тия мерки да спре. Радев ни предаде и то в навечерието на изборите. Защо ли.?
23
5
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 26 Така е прав си и аз това се чудя! Дали въпросните родители наистина са толкова задръстени, та да ги е страх да тестват децата си, или пък са някакви платени *** наливащи масло в огъня на ваксинационната кампания?Разбирам, че някои се притесняват че и за тестовете ги карат да попълват декларации.Тези декларации не са като за ваксините. С тях се съгласяваш да ти използват личните данни и ако се окажеш позитивен РЗИ може с тях да те карантинира.Пак не е хубаво но е различно.
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Англия вече зачестиха смъртните случаи сред ваксинираните деца...
21
8
 
9
 
! Отговори
Нов световен ред преди 2 години
Какво ще им стане да поплюят малко в тестове? Какво ще им стане малко да се ваксинират? Какво ще им стане малко да поумрат....
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Денков ми прилича на рептила Фаучи.
19
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбирам родителите, които се притесняват, че ще трябва да останат вкъщи и няма да могат да работят, за да помагат на децата у дома.Но аргументите, че децата щели да се травмират, разните измислени проценти на точност на тестовете и не знам си какви още конспиративни теории са толкова смешни и жалки, че няма накъде повече. Не знам колко елементарен трябва да си, за да вярваш на подобни теории.
18
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям рев, голямо нещо-все едно всеки ден кл.и.зми ще им правят на тези деца. Айде малко се поуспокойте. В цял свят хората изпълняват това което им се каже тук пак лаиците излязоха по учени от експертите. На който не му харесват правилата да ходи да живее в гората. Не че много хора спазват правила де ама
17
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дълбоко загрижени родители - смятат че от тест с плюнка детето ще се травмира,ще му навреди на интелекта или друго. Всеки има право на мнение. Няма да е зле обаче, родителите от време на време да си поглеждат децата - в истинския живот. Да не се окаже, че децата се тъпчат с чипс, снакс, вафли и други *** по цял ден, докато са залепени по телефони и таблети дори като вървят по улицата. Само че загриженият БГ родител си затваря очите за тези неща, за да не си наруши личния комфорт.
16
19
 
9
 
! Отговори
Ехааа преди 2 години
За пореден път съм горд, че българите успяха да разкрият световната конспирация.. как искат да ни затрият и от друга страна като българина е толкова прозорлив защо е най-беден, най-краден, най-онеправдан инпрецакан??? Нещо ми се губи нишката. Ние и само си се самозатриваме далеч по успешно от колкото някой умишлено да ни затрива. Неслучайно още преди години за бг е казано -На тях война не им трябва, сами си умират.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се е видяло, че скоро се приключва с досегашния модел на образованието. Гответе се от сега за алтернативни варианти.
14
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чети какво казва италианската посланичка. Не са допуснали масови протести и недоволство защото са действали стъпка по стъпка. Крайната цел не я крие-пълна ваксинация на населението. Хвали се че в момента били над 80%. Вярва ли някой че дори половината от тези хора са го направили доброволно?
13
2
 
24
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Поздрави от Ямбол и пълна подкрепа.
12
36
 
5
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
С тази врява срещу ваксините се видя колко е IQ на българина...
11
38
 
10
 
! Отговори
аман от необразовани преди 2 години
Къде видяхте следващата стъпка задължителна ваксинация на децата!?!? Та те не успяха вас да убедят и да ви накарат да се вакиснирате, ще го направят с децата! Глупости! Аман от неграмотни хора. Дайте шанс поне на децата си да излязат от блатото ви на глупостта и неграмотността и ги пуснете да се ввърнат в клас!
10
11
 
40
 
! Отговори
Ран-Ът злодеи преди 2 години
Следващият ход безспорно е ваксинация за децата. Позволим ли тази стъпка, следващата е ясна. Както в Австрия. Там вече с тест не може да се извади сертификат. Само набодените лабораторни мишлета. Преди около пет години опитът на Бил Гейтс да пласира разработената от неговата компания Пфайзер стерилизираща ваксина в Индия претърпя пълно фиаско. Този човек си е поставил за цел да намали човешката популация от 9 на 1 милиард. Ние българите сме на първо място в юдейската листа за изтребване.
9
5
 
29
 
! Отговори
Много преди 2 години
добра идея!!!! Трябва всички да последват примера им!
8
17
 
8
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Експерт не ги е страх за децата. Страх ги е да не карантират тях...
7
11
 
21
 
! Отговори
Галин Костов преди 2 години
Моите деца не са на училище, както и 2/3 от учениците в класовете им! Децата ми имат право на нормален живот, а не на доживотен стерилитет! Долу душманите на Бил Гейтс!
6
42
 
20
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Не мога да разбера тази група кресливи жени, къде видяха опасност или нещо подобно за децата? С какво някакъв елементарен тест ще им навреди? Аман от ниско интелигентни кресливи хора
5
6
 
28
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Аве на тия от мон и здравните инспекции, няма ли кой да им подаде по една щадяща близалка, че да вземат да мирясат?!